BODY OIL FOR FIRM AND HEALTHY SKIN View larger

BODY OIL FOR FIRM AND HEALTHY SKIN

ALQVIMIA- Έλαιο σώματος για διατήρηση σφριγηλότητας

65,00€

ALQAC65116

 0gm

less plus

150ml

Δράση

Ένα απαραίτητο λάδι σώματος που αποτρέπει την απώλεια της σφριγηλότητας του δέρματος και ενθαρρύνει τη σύσφιξη των περιοχών με τάση χαλάρωσης είτε ως συνέπεια της διαδικασίας της γήρανσης είτε ως επίπτωση της ταχείας απώλειας βάρους.

Περιγραφή

Η απώλεια της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος αποτελούν τα πρώτα χαρακτηριστικά του δέρματος που υφίσταται την επίδραση της γήρανσης. Με σκοπό να αποτραπεί η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, οι έμπειροι αλχημιστές της Alqvimia δημιούργησαν το πρώτο μείγμα φυσικών ελαίων βάσης και αιθέριων ελαίων ώστε να καθυστερήσουν τις επιπτώσεις της διαδικασίας της γήρανσης στο δέρμα.

Το Body Oil for Firm and Healthy Skin βοηθά να αποκατασταθεί η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος που έχει προκύψει είτε ως συνέπεια της ταλαιπωρίας του δέρματος κατά την διαδικασία της γήρανσης είτε ως επίπτωση της ταχείας απώλειας βάρους. Η σύνθεσή του χαρίζει στο δέρμα ενυδάτωση, ομορφιά, απαλότητα και σφριγηλότητα.

Η Alqvimia συνδυάζει φυτικά έλαια βάσης εξαιρετικής ποιότητας με την αποτελεσματικότητα των αιθέριων ελαίων παρουσιάζοντας αυτό το λάδι σώματος που συμβάλλει στη σύσφιξη των ιστών. Ένα προϊόν φυτικής προέλευσης το οποίο είναι επίσης εξαίρετος αλλά και απαραίτητος σύμμαχος σε αδυνατιστικές θεραπείες και θεραπείες ταχείας απώλειας βάρους, ώστε να διατηρηθεί το δέρμα σφριγηλό και ελαστικό.

Αποτελεί ιδανική συμπληρωματική θεραπεία σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σμίλευσης σώματος.  

Δραστικά συστατικά

Έλαιο φουντουκιού: Θρέφει σε βάθος και αποκαθιστά το υδρολιπιδικό φραγμό του δέρματος. Αποτρέπει και απαλύνει τις ραγάδες.

Αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού: Αποτοξινωτική δράση στο δέρμα. Αποτελεί συστατικό που μάχεται την κυτταρίτιδα και αποσυμφορεί.

Αιθέριο έλαιο από γεράνι: Ένας τέλειος σύμμαχος ενάντια στο χαλαρό δέρμα, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα.

Συστατικά

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS STEM OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, POGOSTEMON CABLIN OIL, CITRAL*, LIMONENE*, GERANIOL*, LINALOOL*, CITRONELLOL*, EUGENOL*, ISOEUGENOL*. Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε μια ή δύο φορές τη μέρα με ανοδικές κινήσεις μάλαξης σε όλο το σώμα, πάνω σε καθαρό και ελαφρά νωπό δέρμα έπειτα από το μπάνιο ή το ντουζ. Συστήνουμε προηγουμένως την ανάτριψη του δέρματος με το body toner της Alqvimia, Queen of Hungary Water, ώστε να διευκολυνθεί η πλήρης απορρόφηση του ελαίου σώματος.

Για μια ολοκληρωμένη περιποίηση προτείνουμε τη χρήση του Shape Reducer Body Elixir το πρωί και του Body Oil for Firm and Healthy Skin το βράδυ.

Προφυλάξεις

Αποθηκεύστε το προϊόν σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος, προφυλαγμένο από την απευθείας ηλιακή ακτινοβολία.

*Πιθανές αλλοιώσεις στο χρώμα και το άρωμα είναι φυσιολογικές λόγω της φυσικής σύνθεσης του προϊόντος χωρίς να επηρεάζουν καθόλου την ποιότητά του.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express