HALF TIMES AFTER TAN OPTIMIZER View larger

ACTIVE TIMES

ARVAL - Πολυλειτουργικό τζελ μαυρίσματος

31,00€

11212AR

 0gm

less plus

150ml

Περιγραφή

Ελαφρύ, ενυδατικό τζελ σώματος, εμπλουτισμένο με το MAGIC TAN COMPLEX, ένα σύμπλεγμα ειδικών ενεργών συστατικών που βοηθούν στην ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής μελανίνης, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν και προστατεύουν από τη γήρανση του δέρματος.

Χάρη στις πολλαπλές του λειτουργίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους: την άνοιξη, για να προετοιμάσει το δέρμα πριν την έκθεση στον ήλιο, να ενεργοποιήσει την παραγωγή μελανίνης και να δώσει λάμψη και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, για να επιταχύνει και να εντείνει το μαύρισμα.

Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητο δέρμα.

Δραστικά συστατικά

Magic Tan Complex (παράγωγο τυροσίνης, τρεxαλόζη): ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης, προάγει και ενισχύει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από τη φθορά που προκαλούν οι ρύποι.

Ειδικά χρωματικά πιγμέντα που φωτίζουν: δίνουν φωτεινότητα στο δέρμα, ενισχύοντας την επιδερμίδα.

Τρόπος Χρήσης

Απλώστε το υγρό ομοιόμορφα στο πρόσωπο και/ή στο σώμα και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Την άνοιξη: προετοιμάστε το δέρμα για μαύρισμα ενεργοποιώντας την παραγωγή μελανίνης. Δημιουργήστε ένα ευχάριστο υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα, που ενισχύει την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή μετά από οποιοδήποτε προϊόν θεραπείας.

Το καλοκαίρι: ενεργοποιήστε την παραγωγή μελανίνης, επιταχύνοντας και εντείνοντας το μαύρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή μετά από οποιοδήποτε προϊόν με SPF. Δεν έχει ιδιότητες φιλτραρίσματος στον ήλιο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, συνιστάται να εφαρμόζετε προστασία που είναι κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας πριν από το Active Times.

Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά.

Μην μένετε πολύ ώρα στον ήλιο, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express