Το καλοκαίρι το μακιγιάζ επιβάλλεται να είναι λαμπερό και light ώστε να αναδεικνύει την μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Το ζητούμενο λοιπόν είναι βάσεις που προσφέρουν "αόρατη" αντηλιακή προστασία (χωρίς να προκαλούν λιπαρότητα η οποία είναι ούτως ή άλλως αυξημένη λόγω της ζέστης), ομοιογένεια και ευεργετική δράση στην επιδερμίδα! 

Η σειρά βάσεων της Omorovicza πληρεί κάθε αυστηρό κριτήριο και εξασφαλίζει το επιθυμητό "less is more" αποτέλεσμα!

  • Το Complexion Perfector προσφέρει ομοιογένεια, ενυδάτωση και αντηλιακά φίλτρα χωρίς σιλικόνες και χημικά. Βαθιά ενυδατικό, χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα λάμψης και κάλυψης. Ενισχυμένο με συστατικά κατά της φθοράς της επιδερμίδας από την ρύπανση του περιβάλλοντος, αποτελεί την τέλεια βάση για γρήγορο πρωινό μακιγιάζ!
  • Το Mineral UV Shield μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως primer εάν το foundation σας δεν διαθέτει επαρκή ή καθόλου αντηλιακή προστασία. Το Minera UV Shield SPF30 χαρίζει υψηλή προστασία από τον ήλιο χωρίς να φράζει τους πόρους, δεν προκαλεί ερεθισμούς και λιπαρότητα, λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας, μειώνει τις ατέλειες και τις λεπτές γραμμές αφήνοντας ένα ματ αποτέλεσμα.
  • Το oil-free γαλάκτωμα Elemental Emulsion (τέλειο για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες) απορροφά άμεσα την ανεπιθύμητη λιπαρότητα και βοηθά το μακιγιάζ να παραμείνει αναλλοίωτο για περισσότερη ώρα. Είναι το ιδανικό primer πριν το foundation ή πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν βάσης. Περιέχει πολύτιμα θαλάσσια εκχυλίσματα και υαλουρονικό οξύ μεταφέροντας υγρασία στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ενώ ελέγχει τη γυαλάδα στην επιδερμίδα.