Τα λάδια προσώπου αποτελούν πλέον απαραίτητο προϊόν ομορφιάς ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα που το κρύο αφήνει την επιδερμίδα θαμπή και αφυδατωμένη. Βεβαιωθείτε ότι τα χρησιμοποιείτε σωστά ακολουθώντας τις συμβουλές των beauty experts του So Nice.

1. Επιλέξτε ένα λάδι προσώπου με φόρμουλα βασισμένη σε φυτικά συστατικά όπως το Oils in One της SAMPAR και όχι σε συνθετικά και πετρελαιογενή συστατικά τα οποία φράζουν τους πόρους και μπορούν να προκαλέσουν σμήγμα και λιπαρότητα.
2. Μην το τρίβετε πάνω σας. Ζεστάνετε μερικές σταγόνες στα χέρια σας και πιέστε απαλά τις παλάμες σας στο πρόσωπο σας. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε το προϊόν να απορροφηθεί καλύτερα.
3. Λίγες σταγόνες αρκούν. Ανάλογα με το πόσο ξηρό είναι το δέρμα σας 3 έως 6 σταγόνες είναι αρκετές. Εάν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό μπορείτε να το χρησιμοποιείτε συχνότερα.
4. Αναμείξτε το με την ενυδατική σας κρέμα για περισσότερη λάμψη ή με τη βάση του μακιγιάζ σας για dewy look!
5. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στην περιοχή των ματιών για extra ενυδάτωση όπως και στα χείλη.
6. Χρησιμοποιήστε το λάδι προσώπου είτε ως αντικατάσταση της ενυδατικής κρέμας το βράδυ είτε μετά από οποιοδήποτε ενυδατικό προϊόν με βάση το νερό. Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε όμως παράλληλα μια ενισχυμένη ενυδατική κρέμα τότε είναι προτιμότερο να απλώσετε πρώτα το λάδι και μετά την κρέμα ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη και από τα δύο προϊόντα.