Αυτό το μήνα, η So Nice αντλεί έμπνευση από τον πλανήτη μας.

Εξετάζουμε μερικές από τις αγαπημένες μας μάρκες που χρησιμοποιούν τις πιο πολύτιμες θεραπείες, τα μέταλλα και τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της μητέρας γης για να σας φέρουν στη νέα εποχή της καθαρής βιώσιμης, crueltyfreeομορφιάς με βάση την επιστημονική έρευνα και τα αποτελεσματικά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώντας τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος για να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα, η ολιστική προσέγγιση της Susanne Kaufmann βλέπει την περιποίηση της επιδερμίδας ως μέσο πρόληψης.

Η δύναμη της φύσης αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας της ομορφιάς, υγείας και ευεξίας της Susanne Kaufmann, συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της χλωρίδας των Άλπειων, με αποδεδειγμένη επιστήμη του δέρματος για την ανάπτυξη των προϊόντων και των θεραπειών της. Οι ισχυρές φυσικές συνθέσεις της δημιουργούνται χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα φυτά και βότανα, επιλεγμένα προσεκτικά για την αποτελεσματικότητά τους σε σχέση με το δέρμα, καθώς και πρωτοποριακές μεθόδους βιώσιμης παραγωγής.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express