Η εταιρία

Για τη σύγχρονη γυναίκα η ομορφιά είναι εύκολη υπόθεση, αρκεί να έχει στα χέρια της τα κατάλληλα προϊόντα. Σε μια όμως αγορά εκατομμυρίων προϊόντων που όλα υπόσχονται το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ακόμα και οι γνώσεις των beauty experts δοκιμάζονται. Αυτός είναι ο λόγος που το So Nice δεν είναι ένα ακόμα beauty e-shop. Εδώ θα ανακαλύψετε βραβευμένα, high-end και niche beauty brands που θα μεταμορφώσουν όχι μόνο την επιδερμίδα σας αλλά και την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης. Μία online μπουτίκ καλλυντικών με wellness φιλοσοφία και πάθος για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς. 

Κάθε brand έχει επιλεχθεί από την Χριστελίνα Κυπριώτη, ιδρύτρια της εταιρίας, με κριτήριο την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους. Η Χριστελίνα, οραματίστηκε και υλοποίησε έναν ηλεκτρονικό προορισμό όπου κάθε γυναίκα -και άνδρας- θα έχει πρόσβαση σε πολυτελή προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που αναβαθμίζουν το lifestyle. 

Ανακαλύψτε τα top skincare προϊόντα της Sampar, Labiomer, Omorovicza, Carol Joy, Voya κ.α και τα ιδιαίτερα αρώματα των οίκων Francesca Bianchi, Jardins D'ecrivains, Nomenclature κ.α.

Η εταιρεία

Από την έναρξή της, το 2004, έως και σήμερα, η So Nice έχει καθιερωθεί ως ένας κορυφαίος προμηθευτής για όσους αναζητούν πρωτοπόρα και καινοτόμα προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα. Παράλληλα αναπτύχθηκε και το So Spa, ένα εξειδικευμένο τμήμα αποκλειστικά για επαγγελματίες των Spa και των χώρων ευεξίας, χαλάρωσης, θεραπείας και αποτοξίνωσης. Το So Spa συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα spa hotels και wellness retreats της Ελλάδας παρέχοντάς τους εξοπλισμό και προϊόντα καμπίνας διακεκριμένων οίκων του εξωτερικού.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express