Θαυματουργά φυσικά συστατικά συνδυάζονται με τη βιοτεχνολογία για άμεσα, ορατά και με διάρκεια αποτελέσματα.

Τα HöbePergh είναι η νέα -εντυπωσιακά αποτελεσματική- προσθήκη μας στο skincare, από το Asiago της Ιταλίας. Ανακαλύψτε τα απίστευτα οφέλη της ορεινής φύσης για το πρόσωπο και το σώμα! Πολύ περισσότερο από ένα niche beauty brand, η HöbePergh είναι μια προτροπή να αγαπήσεις την ομορφιά που ξεκινά από μέσα σου. Με πηγή το οροπέδιο Asiago, πάνω από 20 χρόνια συνεχούς έρευνας, πειραματισμού και φυτοθεραπευτικής καινοτομίας συνδυάστηκαν με χιλιετίες ιστορίας για να δημιουργήσουν στοχευμένες συνθέσεις με άμεσα, ορατά και μακροπρόσθεσμα οφέλη.

Κάθε φόρμουλα παρασκευάζεται από πολύτιμα, αγνά φυσικά συστατικά που επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια και συλλέγονται άμεσα. Τα προϊόντα είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τη φυσική προσέγγιση στην ομορφιά σε συνδυασμό με την καινοτομία της βιοτεχνολογίας και για όσους αναζητούν μια ασφαλή, wellness λύση για τις ανάγκες του δέρματός τους.

Η φιλοσοφία της HöbePergh βασίζεται στη δύναμη των φυτών και των ενεργών συστατικών τους. Όλες οι συνθέσεις και οι θεραπείες έχουν σχεδιαστεί για να είναι αποτελεσματικές και εγγυώνται τη μέγιστη απόδοση, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Αξιοποιώντας στο έπακρο τη φύση, τα αλπικά βότανα και τη γνώση των βοτανικών παραδόσεων, το brand επαναπροσδιόρισε την ιδέα της φυσικής περιποίησης της επιδερμίδας με πιστοποιημένα, προϊόντα ομορφιάς και καινοτόμα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ πριν στον τομέα των καλλυντικών.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express