CEDAR ESSENTIAL OIL View larger

CEDAR ESSENTIAL OIL

ALQVIMIA- Αιθέριο έλαιο

45,00€

ALQAE10301

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Καλλυντικό επίπεδο: τονωτικό, στυπτικό, καταπραϋντικό και χαλαρωτικό.

Θεραπευτικό Επίπεδο: διουρητικό, αποχρεμπτικό, εντομοκτόνο και ηρεμιστικό.

Ψυχολογικό επίπεδο: παρέχει υπομονή και ανοχή απέναντι στη νευρική ένταση και το στρες.

Είναι ένα από τα αιθέρια έλαια με τις μεγαλύτερες αναπλαστικές ιδιότητες για το δέρμα. Είναι ένα αιθέριο έλαιο που επιλέγεται για τη θεραπεία διαφόρων δερματικών παθήσεων (δερματίτιδα, έκζεμα). Έχει επίσης σημαντικές ιδιότητες σε νοητικό επίπεδο: παρέχει υπομονή και ανεκτικότητα, διαύγεια σκέψης, επιμονή, σας επιτρέπει να εκτιμάτε και να ζείτε στην πραγματικότητα του παρόντος.

Το άρωμα

Γλυκό ξυλώδες άρωμα

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο κέδρου ή το έλαιο φλοιού Cedrus atlantica λαμβάνεται από ένα από τα πιο μεγαλοπρεπή δέντρα που υπάρχουν στη Γη. Στο φυτικό βασίλειο, ο κέδρος βασιλεύει όπως το λιοντάρι στο ζωικό βασίλειο. Η λέξη cedrus προέρχεται από την αραβική λέξη "kedron" που σημαίνει δύναμη.

Το λάδι Cedar of Lebanon ήταν πιθανώς το πρώτο που αποστάχθηκε. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν για ταρίχευση, καλλυντικά και αρωματοποιία. Αυτό το λάδι είναι ένα από τα συστατικά του μιθριδάτη, ενός διάσημου αντίδοτου που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες. Ο κέδρος είναι σύμβολο της αφθαρσίας και της αθανασίας.

Το αιθέριο έλαιο κέδρου είναι ένα γενικό αντισηπτικό. Φέρνει υπομονή και ανεκτικότητα, παρέχει καθαρό μυαλό. Βοηθά στον έλεγχο και την ισορροπία της ζωής κάποιου. Δυνατό ηρεμιστικό. Βοηθά στην ηρεμία της κυκλοθυμίας και της ευερεθιστότητας.


Είναι ένα από τα αιθέρια έλαια με τις μεγαλύτερες αναπλαστικές ιδιότητες για το δέρμα. Είναι ένα λάδι εκλογής για τη θεραπεία διαφόρων δερματικών παθήσεων (δερματίτιδα, έκζεμα,...). Με σημαντικές ιδιότητες σε νοητικό επίπεδο: παρέχει υπομονή και ανεκτικότητα, διαύγεια σκέψης, επιμονή στα πράγματα, σας επιτρέπει να εκτιμάτε και να ζείτε στην πραγματικότητα του παρόντος.

Δραστικά συστατικά

Beta-himachalene, Alpha-himachalene

Συστατικά

CEDRUS ATLANTICA BARK OIL, LIMONENE*.

*Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων 

Τρόπος Χρήσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ:

Χρήση μόνο στο σώμα: συνιστούμε αναλογία 97% CarrierOil συν 3% αιθέριο έλαιο, που σημαίνει 6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο ανά 10 ml του carrieroil.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Διαχύτης: συνιστάται η χρήση διαχυτών χωρίς θερμότητα όπως το ALQVIMIAdiffuser, καθώς η θερμότητα τροποποιεί τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιήστε το πολύ 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο διαχύτη.

Μπάνιο ή jacuzzi : εφαρμόστε το πολύ 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο νερό του μπάνιου.

Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.

Προφυλάξεις: Τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή με οποιαδήποτε άλλη ιατρική θεραπεία. Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως, επομένως μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο μετά τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό (<25ºC), ξηρό μέρος, μακριά από το φως. Εύφλεκτο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express