EUCALYPTUS ESSENTIAL OIL View larger

EUCALYPTUS ESSENTIAL OIL

ALQVIMIA- Αιθέριο έλαιο

45,00€

ALQAE17801

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Καλλυντικό επίπεδο: αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό και καταπραϋντικό. Προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

Θεραπευτικό Επίπεδο: αποχρεμπτικό και αναζωογονητικό για την αναπνευστική οδό. Aντιφλεγμονώδες στο επίπεδο της άρθρωσης ή σε περιπτώσεις πόνου λόγω φλεγμονής.

Ψυχολογικό Επίπεδο: ευνοεί τη διαύγεια, βοηθά την επικοινωνία και τη λήψη αποφάσεων.

Το άρωμα

Φρέσκο ξυλώδες άρωμα

Περιγραφή

Αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου ή έλαιο φύλλων ευκάλυπτου, που εκχυλίζεται με απόσταξη ατμού των φύλλων και των κλαδιών.

Ο ευκάλυπτος είναι ένα αειθαλές δέντρο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100 μέτρα σε ύψος, καθιστώντας τον ένα από τα ψηλότερα δέντρα στον κόσμο. Είναι εγγενές στην Αυστραλία και την Τασμανία αλλά σήμερα το συναντάμε σε όλες τις ηπείρους. Επί του παρόντος, η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός αιθέριων ελαίων, αν και υπάρχουν και άλλες χώρες όπως η Αυστραλία και η Ισπανία που παράγουν επίσης καλής ποιότητας αιθέριο έλαιο.

Ο ευκάλυπτος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ιατρικά από Αβορίγινες Αυστραλούς που τον χρησιμοποιούσαν για τη θεραπεία λοιμώξεων και πυρετού. Ο Γάλλος φυσιοδίφης De Labillardiere το ονόμασε «το δέντρο του πυρετού» και το χρησιμοποιούσε για τη θεραπεία πυρετού που προκαλείται από ελονοσία.

Μαζί με το πεύκο, τη μέντα και το δεντρολίβανο, αποτελεί ένα από τα τέσσερα αιθέρια έλαια με βαλσαμικό αποτέλεσμα που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την προετοιμασία ενός λαδιού σώματος για εφαρμογή στην περιοχή του στήθους.

Δραστικά συστατικά

Eucalyptol

Συστατικά

EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, LIMONENE*, GERANIOL*.

*Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων 

Τρόπος Χρήσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ:

Χρήση μόνο στο σώμα: συνιστούμε αναλογία 97% CarrierOil συν 3% αιθέριο έλαιο, που σημαίνει 6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο ανά 10 ml του carrieroil.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Διαχύτης: συνιστάται η χρήση διαχυτών χωρίς θερμότητα όπως το ALQVIMIAdiffuser, καθώς η θερμότητα τροποποιεί τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιήστε το πολύ 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο διαχύτη.

Μπάνιο ή jacuzzi : εφαρμόστε το πολύ 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο νερό του μπάνιου.

Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.

Σάουνα: αραιώστε το πολύ 2 σταγόνες του παρασκευάσματος αιθέριων ελαίων για κάθε 500 ml που χρησιμοποιούνται στη σάουνα.

Σπρέι χώρου: διαλύστε 25 σταγόνες ανά 250ml νερού για να παρασκευάσετε ένα αποσμητικό-αρωματικό σπρέυ χώρου.

Προφυλάξεις: Τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή με οποιαδήποτε άλλη ιατρική θεραπεία. Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως, επομένως μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο μετά τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό (<25ºC), ξηρό μέρος, μακριά από το φως. Εύφλεκτο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express