JASMINE ABSOLUTE ESSENTIAL OIL View larger

JASMINE ABSOLUTE ESSENTIAL OIL

ALQVIMIA- Αιθέριο έλαιο

215,00€

ALQAE35100

 0gm

less plus

5ml

Δράση

Έχει διάφορες καλλυντικές ιδιότητες: μαλακώνει το δέρμα και μειώνει την διαεπιδερμική απώλεια νερού. Συνιστάται ιδιαίτερα για ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα. Έχει επίσης ηρεμιστικές και χαλαρωτικές ιδιότητες. Το Jasmine Absolute είναι ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια μιας αισθητικού για να φέρει ισορροπία, αρμονία, αγάπη και εσωτερική ομορφιά.

Το αιθέριο έλαιο Jasmine Absolute δρα και σε νοητικό επίπεδο, καθώς βοηθά στον καθαρισμό του μυαλού. Επιπλέον, είναι ένα από τα πιο αισθησιακά, σαγηνευτικά και αφροδισιακά λάδια για τις γυναίκες, αφού προάγει τη δύναμη της αποπλάνησης σε αυτήν.

Το άρωμα

Λουλουδάτο άρωμα

Περιγραφή

Το Απόλυτο Αιθέριο Έλαιο Γιασεμιού (Jasminum grandiflorum) είναι ένα από τα 3 κοσμήματα της ALQVIMIA. Το Jasmine Absolute, όπως και το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου, είναι ένα από τα πιο αισθησιακά, σαγηνευτικά, ερωτικά και αφροδισιακά. Είναι εξαιρετικά Γιν, αναπτύσσοντας στις γυναίκες μια συναρπαστική δύναμη αποπλάνησης. Το άρωμα είναι τόσο βαθύ και αγνό που έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη σεξουαλική αγάπη σε θεϊκή αγάπη: Μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι η ίδια η ενέργεια είναι θεϊκή και πνευματική, ανοίγοντας τις πόρτες σε μια νέα αντίληψη της ύπαρξής μας.
Αναζωογονεί το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, ειδικά αν είναι κόκκινο.

Λαμβάνεται από τα άνθη γιασεμιού της Νότιας Ινδίας, που συλλέγονται το απόγευμα όταν αρχίζουν να ανοίγουν και να απελευθερώνουν το άρωμά τους. Για να μην χαλάσει η δύναμη αυτού του λαδιού που εξάγεται από τα αγνά του πέταλα, χρησιμοποιείται η παραδοσιακή τεχνική enfleurage, που χρησιμοποιείται από αμνημονεύτων χρόνων στην αρωματοποιία.

Η λευκότητα του λουλουδιού του, καθαρού σαν το χιόνι, συνδέεται με την καθαρότητα του νου και το άρωμά του με την ουράνια παρουσία του ίδιου του Θεού στη θηλυκή του όψη. Αυτό το καθαρό λευκό έρχεται σε αντίθεση με το όμορφο σκούρο κόκκινο χρώμα με τις μαόνι αποχρώσεις του absolute, ένα ισχυρό όργανο που στα χέρια ενός θεραπευτή ή αισθητικού φέρνει ισορροπία, αρμονία, αγάπη και εσωτερική ομορφιά. Επιπλέον, το αιθέριο έλαιο Jasmine Absolute έχει αναπλαστικές ιδιότητες σε γηρασμένο δέρμα και μεγάλη ενυδατική και καταπραϋντική δύναμη για το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα.

Στην Κίνα, τα άνθη γιασεμιού χρησιμοποιούνται για να αρωματίσουν το τσάι και να διακοσμήσουν τα μαλλιά των πιο όμορφων γυναικών. Παλαιότερα, το Jasmine Oil χρησιμοποιήθηκε ως πολυτελές λάδι σώματος για μετά το μπάνιο.

Το Jasmine Absolute έχει ένα όμορφο σκούρο κόκκινο χρώμα με αποχρώσεις μαόνι.

Στην Alqvimia, συνδέουμε το αιθέριο έλαιο Jasmine Absolute με το γυναικείο αρχέτυπο της θεάς Αφροδίτης, της θεάς της ομορφιάς και της αγάπης.

Δραστικά συστατικά

Benzyl Acetate, Benzyl Benzoate, Linalool

Συστατικά

JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) OIL, EUGENOL*

*Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων 

Τρόπος Χρήσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ:

Χρήση στο πρόσωπο: προτείνουμε ανάμειξη με κάποιο φυτικό/βοτανικό έλαιο (carrieroil) πχ αμυγδαλέλαιο, καροτέλαιο, βαλσαμέλαιο, έλαιο καρπού αγριοτριανταφυλλιάς, σιτέλαιο) σε αναλογία 99% carrieroil συν 1% αιθέριο έλαιο. Αυτό μεταφράζεται σε 2 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο για κάθε 10 ml του carrier oil.

Χρήση στο σώμα: συνιστούμε αναλογία 97% Carrier Oil συν 3% αιθέριο έλαιο, που σημαίνει 6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο ανά 10 ml του carrier oil.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Διαχύτης: συνιστάται η χρήση διαχυτών χωρίς θερμότητα όπως το ALQVIMIAdiffuser, καθώς η θερμότητα τροποποιεί τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιήστε το πολύ 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο διαχύτη.

Μπάνιο ή jacuzzi : εφαρμόστε το πολύ 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο νερό του μπάνιου.

Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.

Σπρέι χώρου: διαλύστε 25 σταγόνες ανά 250ml νερού για να παρασκευάσετε ένα αποσμητικό-αρωματικό σπρέυ χώρου.

Προφυλάξεις: Τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή με οποιαδήποτε άλλη ιατρική θεραπεία. Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως, επομένως μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο μετά τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό (<25ºC), ξηρό μέρος, μακριά από το φως. Εύφλεκτο.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express