NUTMEG ESSENTIAL OIL View larger

NUTMEG ESSENTIAL OIL

ALQVIMIA- Αιθέριο έλαιο

53,00€

ALQAE50401

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Καλλυντικό επίπεδο: τονωτικό, δερμοπροστατευτικό και αναζωογονητικό.

Θεραπευτικό Επίπεδο: αναλγητικό, αντιρευματικό, αντισπασμωδικό, ανθρακούχο, χωνευτικό, εμμηναγωγό, για τον τοκετό, αναστέλλει τις προσταγλανδίνες, διεγερτικό.

Ψυχολογικό Επίπεδο: αναζωογονητικό και τονωτικό του νου.

Με αιθέριο έλαιο γαρύφαλλου, βοηθά στην εξάλειψη της αίσθησης του πόνου των μυών και των αρθρώσεων. Λόγω των διεγερτικών και ενεργειακών ιδιοτήτων του, είναι ένα αιθέριο έλαιο που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στις κύριες συνθέσεις λαδιού μασάζ για άτομα που βρίσκονται σε καταστάσεις γενικής αδυναμίας.

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο μοσχοκάρυδου ή το έλαιο Myristica fragans είναι γνωστό για τις καλλυντικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες.

Το μοσχοκάρυδο είναι γνωστό ως κοινό οικιακό μπαχαρικό τόσο στην Ανατολή όσο και στη Δύση. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως φάρμακο για τη θεραπεία πεπτικών και νεφρικών προβλημάτων.

 

Δραστικά συστατικά

Alpha -pinene, Sabinene, Beta-pinene

Συστατικά

MYRISTICA FRAGRANS (NUTMEG) KERNEL OIL, LIMONENE, ISO EUGENOL, EUGENOL, LINALOOL, CITRONELLOL*.

*Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων 

Τρόπος Χρήσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ:

Χρήση στο σώμα: συνιστούμε αναλογία 97% CarrierOil συν 3% αιθέριο έλαιο, που σημαίνει 6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο ανά 10 ml του carrieroil.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Διαχύτης: συνιστάται η χρήση διαχυτών χωρίς θερμότητα όπως το ALQVIMIAdiffuser, καθώς η θερμότητα τροποποιεί τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιήστε το πολύ 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο διαχύτη.

Προφυλάξεις: Τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή με οποιαδήποτε άλλη ιατρική θεραπεία. Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως, επομένως μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο μετά τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό (<25ºC), ξηρό μέρος, μακριά από το φως. Εύφλεκτο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express