INHIBIT TENSOLIFT NECK MASK

Natura Bissé - Εντατική θεραπεία σύσφιξης για λαιμό και ντεκολτέ

27,00€

NB31B403

 0gm

less plus

Δράση

Mε σύνθεση από 100% ίνες μπαμπού, η Inhibit Tensolift Neck Mask προσαρμόζεται τέλεια στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Εμπλουτισμένη με υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος γεμίζει ορατά τις πτυχές του δέρματος, μειώνοντας γραμμές και ρυτίδες και ενυδατώνει εντατικά, ενισχύοντας παράλληλα τη φωτεινότητα.

Εάν χρειάζεστε ένα προϊόν με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή, η Ιnhibit Tensolift Neck Mask είναι η ιδανική σας επιλογή. 

Μειώνει τις γραμμές στη βάση του λαιμού και προσθέτει όγκο στα σημεία που χρειάζεται.

Αυξάνει τη σφριγηλότητα.

Δίνει πιο ομοιόμορφο δερματικό τόνο και αυξάνει τη φωτεινότητα. 

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. 

Ενυδατώνει το δέρμα και παρέχει πιο ομαλή υφή. 

Δραστικά συστατικά

Διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ: με εξαιρετική ιδιότητα συγκράτησης του νερού παρέχει έντονη δράση πλήρωσης των ρυτίδων και βελτιώνει τη σφριγηλότητα. 

Nιασιναμίδη: βελτιώνει την όψη των κηλίδων εξομαλύνει τον δερματικό τόνο και ενισχύει τη φωτεινότητα. Βοηθά επίσης στην ενίσχυση του φραγμού υγρασίας του δέρματος. 

Συστατικά

Water (Aqua), Pentylene Glycol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Propylheptyl Caprylate, Lecithin, Sodium Acrylates Copolymer, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Parfum), Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Cinnamyl Alcohol, Citral. Η σύνθεση και τα συστατικά μπορεί να τροποποιούνται περιστασιακά. Θα βρείτε επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν στη συσκευασία του και στο φυλλάδιο χρήσης. 

Τρόπος Χρήσης

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, απλώστε τη μάσκα στον λαιμό ή το ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό και την εφαρμογή του ορού INHIBIT TENSOLIFT NECK SERUM.

Ανοίξτε τη μάσκα και ξεδιπλώστε τη από τη βάση. Θα ανοίξει σε σχήμα καρδιάς.

Για τον λαιμό: Εφαρμόστε τη μάσκα έτσι ώστε να κοιτάζει προς τα κάτω με τη μύτη τοποθετημένη στο σαγόνι. Τυλίξτε τις άκρες γύρω από τον αυχένα.

Για το ντεκολτέ: Εφαρμόστε τη μάσκα έτσι ώστε να κοιτάζει προς τα πάνω με τη μύτη τοποθετημένη στο κάτω μέρος του ντεκολτέ.

Αφήστε τη για 15 λεπτά.

Όταν την αφαιρέσετε, κάντε απαλό μασάζ.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε τη μάσκα 1 φορά την εβδομάδα και στη συνέχεια εφαρμόζετε την κρέμα INHIBIT TENSOLIFT NECK CREAM.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Η Ιnhibit Tensolift Neck Mask είναι ιδανική σαν μια θεραπεία έκτακτης ανάγκης πριν από ένα σημαντικό γεγονός, καθώς παρέχει άμεσα, ορατά αλλά και μακράς διάρκειας αποτελέσματα μόλις σε 15 λεπτά. 

Eίναι μια μάσκα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στον λαιμό και στο ντεκολτέ και επίσης, είναι κατασκευασμένη από βιώσιμο, ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο υλικό, που την καθιστά μια φιλική για το περιβάλλον επιλογή. 

Για μέγιστα αποτελέσματα, πριν εφαρμόσετε τη  μάσκα, χρησιμοποιήστε τον ορό Inhibit Tensolift Neck Serum. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express