SPF50 EXTRA SMOOTH HIGH PROTECTION View larger

SPF50 EXTRA SMOOTH HIGH PROTECTION

Natura Bissé - Ενυδατικό αντιηλιακό γαλάκτωμα

93,00€

NB31E218

 0gm

less plus

30ml

Δράση

Η ακτίνες του ηλίου μπορούν να πυροδοτήσουν τις εξάρσεις του ευαίσθητου δέρματος και να ενισχύσουν τα σημάδια ευαισθησίας.

Η Natura Bissé σας βοηθά να μπορείτε να απολαμβάνετε τον ήλιο με ασφάλεια ακόμη και αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, με την κρέμα NB·Ceuitical SPF 50 Extra Smooth High Protection που όχι μόνο προστατεύει το δέρμα από τις βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία αλλά ταυτόχρονα ενδυναμώνει τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος, προλαμβάνοντας σκούρες κηλίδες και σημάδια γήρανσης. 

Εμπλουτισμένη με γλυκερίνη, πανθενόλη και αργινίνη, ενυδατώνει εντατικά και καταπραΰνει ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα.  

Το αποτέλεσμα: τέλεια ενυδατωμένο, αναζωογονημένο και προστατευμένο δέρμα. 

Μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Ουδετεροποιεί τις ελεύθερες ρίζες.

Φωτο-προστασία δέρματος μετά από επεμβάσεις αισθητικής ιατρικής (χημικά πήλινγκ, λέιζερ, λίφτινγκ..) και προστασία συγκεκριμένων σημείων (ουλές, σκούρες κηλίδες, υπερμελάγχρωση λόγω εγκυμοσύνης κ.α.)

Προλαμβάνει και διορθώνει τις σκούρες κηλίδες. 

Παρέχει εντατική ενυδάτωση. 

Ενδυναμώνει τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. 

Βοηθά στην πρόληψη της γήρανσης που προκαλείται από τις χρόνιες μικρο-φλεγμονές. 

Προσφέρει καταπραΰντική  δράση και ηρεμεί το δέρμα. 

Υποαλλεργικό, χωρίς οινόπνευμα, χρώμα και parabens. 

Δραστικά συστατικά

Περιέχει έναν ιδανικό συνδυασμό φυσικών και χημικών φίλτρων για τη μέγιστη απορρόφηση της ακτινοβολίας UVB και την ελαχιστοποίηση των βλαβών που προκαλούν οι ακτίνες UVA και UVB ώστε να μην αποδυναμώνεται το δέρμα. 

Βιταμίνη E: αντιοξειδωτική δράση

Βιταμίνη F: αποτελείται από ωμέγα 3 και ωμέγα 6 λιπαρά οξέα που βοηθούν στη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας του προστατευτικού φραγμού του δέρματος ενώ παράλληλα παρέχουν έντονη ενυδατική δράση.

Β-γλυκάνες: προέχονται από μαγιά μπίρας και τον φυσικό μηχανισμό άμυνας του δέρματος ώστε να προστατεύεται αποτελεσματικά από την ηλιακή ακτινοβολία και άλλες εξωτερικές επιθέσεις. 

Βεταΐνη: οργανικό συστατικό που εκχυλίζεται από το παντζάρι και παρέχει αποτελεσματική δράση κατά των σκούρων κηλίδων, μειώνει την υπερμελάγχρωση και εξομαλύνει τον δερματικό τόνο. 

Πανθενόλη, γλυκερίνη και αργινίνη: παρέχουν έντονη ενυδατική δράση και βοηθούν το δέρμα να είναι πιο λείο και απαλό. 

Συστατικά

Water (Aqua), Zinc Oxide (nano), Cyclopentasiloxane, Octocrylene, Propylheptyl Caprylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate), Titanium Dioxide (CI 77891) (nano), Glycerin, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid (Ensulizole), Octyldodecanol, Arginine, Beeswax (Cera Alba), Hydrogenated Polydecene, Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Panthenol, Magnesium Sulfate, Betaine, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Tocopherol, Octyldodecyl Xyloside, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Silica, Disteardimonium Hectorite, Triethoxycaprylylsilane, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Dimethicone Crosspolymer, Propylene Carbonate, Dimethiconol, BHT, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum). Η σύνθεση και τα συστατικά μπορεί να τροποποιούνται περιστασιακά. Θα βρείτε επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν στη συσκευασία του και στο φυλλάδιο χρήσης. 

Τρόπος Χρήσης

Aφαρμόστε 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε μετά από 2-3 ώρες, ειδικά μετά την κολύμβηση.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Είναι ιδανικό προϊόν για την προστασία ειδικών σημείων όπως είναι οι φακίδες, οι σκούρες κηλίδες και οι ουλές. 

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα υπερμελάγχρωσης, η NB·Ceuitical SPF 50 Extra Smooth High Protection θα αποτελέσει το αγαπημένο προϊόν σας, λόγω των ειδικών συστατικών που διαθέτει που εξασθενούν το χρώμα των σκούρων κηλίδων.  

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express