DIAMOND EXTREME LIGHT TEXTURE LIMITED EDITION SET View larger

DIAMOND EXTREME LIGHT TEXTURE LIMITED EDITION SET

NATURA BISSE - σετ δώρου

368,00€

NB31K789

 0gm

less plus

Περιγραφή

Αυτό το limited edition set νέας γενιάς, αποτελεί μια καθολική αντιγηραντική λύση που αναπληρώνει την απαραίτητη ενέργεια του δέρματος για ολοκληρωτική αναγέννηση. 

Η Diamond Extreme είναι μια πολυτελής κρέμα, εμπλουτισμένη με το Smart Energy Complex, ένα συστατικό που βοηθά την αναζωογόνηση του δέρματος και ταυτόχρονα ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας και επιδιόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Προστατέψτε αυτή την ευάλωτη περιοχή με μια πλούσια, ανακουφιστική κρέμα πολλών δράσεων, την Diamond Extreme Eye που δίνει ενέργεια, ενυδατώνει και μειώνει λεπτές γραμμές και ατέλειες στο περίγραμμα ματιών. Αυτή η εκλεπτυσμένη κρέμα συσφίγγει παράλληλα το περίγραμμα στοχεύοντας στη μείωση των πολλαπλών σημαδιών από το πέρασμα του χρόνου όπως χαλάρωση, οίδημα και σκούρες σκιές κάτω από τα μάτια. 

Το σετ περιλαμβάνει :

Diamond Extreme Cream Light Texture 50ml

Diamond Extreme eye Cream 25ml

Τρόπος Χρήσης

Diamond Extreme Cream Light Texture :Eφαρμόστε καθημερινά, πρωί και βράδυ μετά τον ορό σας.Απλώστε το προϊόν σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ εφαρμόζοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. 

Diamond Extreme eye cream : Χρησιμοποιήστε καθημερινά πρωί και βράδυ. Εφαρμόστε σε καθαρό περίγραμμα των ματιών με κυκλικές κινήσεις και φορά από την εσωτερική γωνία των ματιών προς την εξωτερική. 

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express