C+C VITAMIN BI-PHASE INVISIBLE SUNSCREEN SPF50

Natura Bissé - Διφασικό αντιηλιακό σώματος UVA/UVB

90,00€

NB32E301

 0gm

less plus

200ml

Δράση

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: Προστατεύει το δέρμα σας από τις ακτίνες UVA/UVB και τις ελεύθερες ρίζες.

ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ: Μειώνει την ξηρότητα που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο.

ΘΡΕΦΕΙ: Βελτιώνει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

Περιγραφή

Αναζητάτε ένα αντηλιακό με υψηλό SPF, αλλά με εξαιρετικά ελαφριά υφή και επίσης εύκολο στην εφαρμογή; Αν ναι, αυτό το προϊόν είναι ακριβώς για εσάς! Προσφέροντας γρήγορη απορρόφηση και με στεγνό τελείωμα, αυτό το διφασικό αντηλιακό σώματος είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις υπαίθριες δραστηριότητες σας στο έπακρο. Επιπλέον, προσφέρει αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση με ένα απολαυστικό άρωμα εσπεριδοειδών. Με σύνθεση πλούσια σε πολλά αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνη C και με ισχυρά αντηλιακά φίλτρα, σας προσφέρει προστασία 360° ενώ προστατεύει το δέρμα σας από τις βλάβες του ήλιου και τις ελεύθερες ρίζες. Αυτός είναι ο νέος βασικός σας σύμμαχος ομορφιάς!

Δραστικά συστατικά

Βιταμίνη C

Συνεργάζεται με τη βιταμίνη Ε για να παρέχει μια ακόμη ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση.

Βιταμίνη Ε

Οι ισχυρές ενυδατικές της ιδιότητες εμποδίζουν τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών, ενώ αναζωογονούν το δέρμα και δίνουν ομοιόμορφο τόνο.

Έλαιο σταφυλιού (vitis vinifera)

Πλούσιο σε ωμέγα-6 και γεμάτο αντιοξειδωτικά, θρέφει και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Χημικά αντηλιακά φίλτρα

Συνδυασμός φίλτρων UVB και UVA για την μέγιστη προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία και την αποτελεσματική πρόληψη των πρόωρων σημαδιών γήρανσης, όπως κηλίδες γήρανσης και χαλάρωση του δέρματος.

Συστατικά

Water (Aqua), Alcohol Denat., Dibutyl Adipate, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Isohexadecane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polyester-7, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Sodium Chloride, Aminomethyl Propanol, Ethylhexyl Triazone, Ascorbyl Palmitate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Oil, Lecithin, Tocopherol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Propanediol, Undecane, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Disodium EDTA, Tridecane, Tocopheryl Acetate, Fragrance (Parfum), Red 17 (CI 26100), Amyl Cinnamal, Geraniol, Limonene, Linalool. (231018)

Οι συνθέσεις και τα συστατικά μπορεί περιστασιακά να τροποποιούνται. Βρείτε τις ενημερωμένες πληροφορίες για το προϊόν αυτό επάνω στη συσκευασία του και στο φυλλάδιό του.

Τρόπος Χρήσης

Ανακινήστε καλά μέχρι να αναμειχθούν οι δύο φάσεις. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα στο σώμα 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Εφαρμόστε ξανά κάθε 2-3 ώρες ή κάθε 40 λεπτά μετά από κολύμπι ή έντονη εφίδρωση.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Οι ακτίνες UVA μπορούν να περάσουν μέσα από τα σύννεφα, επομένως φροντίστε να το εφαρμόζετε και σε συννεφιασμένες μέρες. Εφαρμόστε πριν φύγετε από το σπίτι ή μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο. Ανθεκτικό στον ιδρώτα, είναι ιδανικό για υπαίθρια αθλήματα. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express