QUEEN ESSENCE

OMOROVICZA BUDAPEST - Μεταξένια, ενυδατική λοσιόν

90,00€

41501

 0gm

less plus

100ml

Δράση

Το Queen Essence εφαρμόζεται αμέσως μετά τον καθαρισμό και συνδυάζει μια αισθησιακή εμπειρία με τα σούπερ-συστατικά της φύσης για πλούσια ενυδάτωση και προστασία, προετοιμάζοντας το δέρμα για βέλτιστη απορρόφηση των ενεργών συστατικών από τον ορό και την ενυδατική κρέμα. Η απαλή σύνθεση αυτής της μεταξένιας λοσιόν προσώπου γλιστράει απαλά στο δέρμα, προσφέροντας τη βαθιά ενυδάτωση του μανιταριού του χιονιού, τη βιομιμητική αντιρρυπαντική δράση των βλαστοκυττάρων ντομάτας και την δύναμη του υαλουρονικού οξέος για σφριγηλό αποτέλεσμα. Η επιδερμίδα μένει λεία και ελαστική, ακτινοβολώντας μια νεανική λάμψη.

Μεταξένια ενυδάτωση, μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του ορού και της ενυδατικής κρέμας

Αντιρρυπαντική προστασία

Σφριγηλότητα και λάμψη

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Δραστικά συστατικά

Αξιοποιώντας τη δύναμη των αποτελεσματικών ενεργών συστατικών περιποίησης της επιδερμίδας για την ενυδάτωση, την προετοιμασία, τη σφριγηλότητα και την προστασία, τα βασικά συστατικά του QueenEssence περιλαμβάνουν:

Το μανιτάρι χιονιού, ένα σούπερ ενυδατικό συστατικό που σχηματίζει ένα βαθιά ενυδατικό πέπλο που αυξάνει την ικανότητα του δέρματος να προσελκύει και να συγκρατεί νερό, μαλακώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα και δημιουργεί τη μεταξένια απαλή αίσθηση του essence κατά την εφαρμογή.

Τα βλαστοκύτταρα ντομάτας είναι ήρωες κατά της ρύπανσης και των αντιοξειδωτικών. Μέσα στο δέρμα, αναπαράγουν την ικανότητα των φυτών να προστατεύονται από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, προστατεύοντας την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση.

Το υαλουρονικό οξύ δρα ως δεξαμενή νερού που προσελκύει και κλειδώνει την υγρασία και ενισχύει τη δομή του δέρματος διασφαλίζοντας την καλύτερη λειτουργία των κυττάρων του δέρματος, με αποτέλεσμα μια σφριγηλή επιδερμίδα.

Το πατενταρισμένο Healing Concentrate™ της Omorovicza αποτυπώνει τη θεραπευτική δύναμη των ιαματικών νερών της Βουδαπέστης. Έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στα κύτταρα και προστατεύει από τα σημάδια της γήρανσης. Ενισχύει την κυτταρική αναγέννηση και διατηρεί την βέλτιστη υγεία του δέρματος.

Συστατικά

Aqua (Water), Pentylene Glycol, Propanediol, Aqua (Hungarian Thermal Water), Glycerin, 2,3-Butanediol, Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Ethylhexylglycerin, Chondrus Crispus Powder (Carrageenan), Xanthan Gum, Caprylyl/Capryl Glucoside, Phospholipids, Sodium Hyaluronate, Glucose, Rosa Damascena Extract, Gluconolactone, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Lactic Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Benzoate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Leaf Cell Culture Extract, Decyl Alcohol, Calcium Gluconate, Citronellol, Geraniol.

Τρόπος Χρήσης

Πρωί ή βράδυ μετά τον καθαρισμό, απελευθερώστε μερικές σταγόνες Queen Essence στην παλάμη του χεριού σας, τρίψτε τα χέρια μεταξύ τους και εφαρμόστε με ελαφρά χτυπηματάκια στο πρόσωπο και το λαιμό. Αφήστε μερικά δευτερόλεπτα να απορροφηθεί και συνεχίστε με ορό και ενυδατική κρέμα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express