GOLD CABINET COLLECTION

OMOROVICZA BUDAPEST - σετ δώρου

550,00€

140255

 0gm

less plus

Περιγραφή

Χαρίστε τις θεραπευτικές ιδιότητες του κολλοειδούς χρυσού για την επανόρθωση και ενίσχυση του δέρματος με το GOLD CABINET COLLECTION. Tα ισχυρά αντιφλεγμονώδη οφέλη του κολλοειδούς χρυσού βοηθούν στην αύξηση της κυτταρικής δραστηριότητας και τη μείωση των μικροβλαβών όπως οι κηλίδες γήρανσης και η μελάγχρωση. Αυτή η εντατικά θρεπτική συλλογή προσφέρει μια πιο σφριγηλή όψη στο δέρμα, περιλαμβάνει ένα GUA SHA για ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας,  μειώνει το πρήξιμο και προάγει την καλύτερη απορρόφηση  των συνθέσεων αποκατάστασης.

Το σετ περιέχει:

Gold Rescue Cream 50ml & 5ml
Gold Night Drops 30ml
Gold Eye Lift 15ml
Gold Hydralifting Mask 15ml
Queen of Hungary Mist 30ml
Queen Cleanser 15ml
Mask Brush
Gua Sha

Τρόπος Χρήσης

Gold Rescue Cream : Μετά από τον καθαρισμό, απλώστε την αντιγηραντική κρέμα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και τον λαιμό ή σε περιοχές ξηρού δέρματος που χρειάζονται φροντίδα.

Gold Night Drops :Εφαρμόστε στο πρόσωπο και το ντεκολτέ μετά από τον βραδινό καθαρισμό, είτε μόνο του είτε πριν την Rejuvenating Night Cream.

Gold Eye Lift : Για βέλτιστα αποτελέσματα, εφαρμόστε το βράδυ μετά από τον καθαρισμό. Απλώστε απαλά κατά μήκος της κόγχης του ματιού, χρησιμοποιώντας την άκρη του παράμεσου. Δεν χρειάζεται να κάνετε επάλειψη στην πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα ακριβώς γύρω από τον οφθαλμικό κόγχο.

Gold Hydralifting Mask : Απλώστε άφθονη ποσότητα στο πρόσωπο και τον λαιμό. Αφήστε για 15-20 λεπτά και κατόπιν σκουπίστε για να αφαιρέσετε την παραπανίσια ποσότητα.

Queen of Hungary Mist : Ψεκάστε στο πρόσωπο από απόσταση, πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό ή όταν το δέρμα σας έχει ανάγκη ανανέωσης ή η διάθεσή σας χρειάζεται νέα ζωντάνια.

Queen Cleanser : Καθώς καθαρίζετε το πρωί ή το βράδυ, εφαρμόστε μια ικανοποιητική ποσότητα σε στεγνό ή υγρό δέρμα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις για μερικά λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με νερό ή ένα γάντι καθαρισμού Omorovicza για ελαφριά απολέπιση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express