smooth & firm skin kit View larger

SMOOTH & FIRM SKIN KIT

OMOROVICZA - Σετ για λεία και σφριγηλή επιδερμίδα

95,00€

140276

 0gm

less plus

Περιγραφή

Το Smooth & Firm skin kit περιέχει τα παρακάτω προϊόντα:

  • Cleansing Foam 30ml. Αφρός καθαρισμού που προσφέρει ένα αναζωογονητικό και εξισορροπiστικό καθημερινό, απαλό καθαρισμό. 
  • Midnight Renewal 5 ml, ένας βραδινός ορός με  retinal (έως και 11 φορές πιο ισχυρός από τη ρετινόλη) που μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και βελτιστοποιεί τη νυχτερινή αποκατάσταση. 
  • Cushioning Day Cream 5ml, μια ενυδατική κρέμα που συσφίγγει, γεμίζει και προστατεύει απο τους περιβαλλοντικούς ρύπους. 
  • Rejuvenating Night Cream 5ml, μια βουτυρώδη ενυδατική κρέμα που αποκαθιστά, καταπραύνει και θρέφει το ξηρό η γερασμένο δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας.  
  • Το εμβληματικό Queen of Hungary Mist 30ml της Omorovicza, ένα ενυδατικό mist προσώπου χωρίς οινόπνευμα και έλαια με νότες από νερόλι, τριαντάφυλλο, άνθη πορτοκαλιάς και φασκόμηλο, εμπνευσμένο από το πρώτο καταγεγραμμένο άρωμα στον κόσμο, σχεδιασμένο για τη Βασίλισσα Elizabeth of Hungary τον 14ο αιώνα.

Η περιποίηση της επιδερμίδας Omorovicza εμπεριέχει τη δύναμη του Healing Concentrate™, αυτού του μοναδικού κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικού που περιέχεται στην καρδιά των συνθέσεων όλων των προϊόντων και ξεκλειδώνει τη νεανική ζωντάνια του δέρματος. Αιχμαλωτίζει τη μαγική δύναμη των ιαματικών λουτρών της Βουδαπέστης που επουλώνουν το δέρμα και συμβάλλουν στη σύσφιξη, αποκατάσταση και προστασία του δέρματος.

Ανακαλύψτε εδώ το ιδανικό τελετουργικό περιποίησης από την Οmorovicza για λιγότερες λεπτές γραμμές και ρυτίδες, πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Τρόπος Χρήσης
  • Cleansing Foam: Πρωί και βράδυ, απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα. Κάντε καλό μασάζ και ξεπλύνετε καλά
  • Midnight Renewal:To βράδυ εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό μετά τον καθαρισμό και το essence. Kατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Το ευαίσθητο δέρμα μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσει σε μικρή περιοχή πριν από τη χρήση.
  • Cushioning Day Cream: Εφαρμόστε κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό.
  • Rejuvenating Night Cream: Εφαρμόστε κάθε βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό. 
  • Omorovicza's iconic Queen of Hungary Mist: χρησιμοποιήστε το ως ενυδατική λοσιόν μεταξύ καθαριστικού και ορού ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για να ανανεώσετε το δέρμα και να τονώσετε τη διάθεση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express