QUEEN OF HUNGARY DISCOVERY KIT View larger

QUEEN OF HUNGARY DISCOVERY KIT

OMOROVICZA - Σετ για βαθειά θρέψη και νεανική λάμψη.

95,00€

140250

 0gm

less plus

Περιγραφή

Το σετ Queen of Hungary περιλαμβάνει προιόντα με τις πιο καινοτόμες υφές και με εξαιρετικά αποτελεσματικά ενεργά προιόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Περιέχει μίνι προιόντα ολοκληρωμένης περιποίησης σε θήκη ταξιδίου περιορισμένης έκδοσης, για όλους τους τύπους δέρματος.

  • Queen Cleanser 30ml, κρέμα καθαρισμού με πλούσια υφή που καθαρίζει, ενυδατώνει και καταπραΰνει.
  • Queen Essence 30ml, μεταξένια λοσιόν προσώπου που προσφέρει τη βαθιά ενυδάτωση του μανιταριού του χιονιού (TREMELLA FUCIFORMIS - ενισχυτής ενυδάτωσης ), τη βιομιμητική αντιρρυπαντική δράση των βλαστοκυττάρων ντομάτας και την δύναμη του υαλουρονικού οξέος για σφριγηλό αποτέλεσμα.
  • Queen Cream 5ml, υβριδική κρέμα με μοναδική σύνθεση balm που λιώνει απαλά στο δέρμα, (make up primer) λειαίνει τις ατέλειες, το προετοιμάζει και το προστατεύει  όλη την ημέρα.
  • Queen Oil 5ml,  μια πλούσια, θεραπεία προσώπου που αντιμετωπίζει την ξηρότητα, την απώλεια της πυκνότητας του δέρματος και έναν εξασθενημένο δερματικό φραγμό, προάγοντας τη βέλτιστη υγεία της επιδερμίδας.
  • Το εμβληματικό Queen of Hungary Mist 30ml της Omorovicza, ένα ενυδατικό mist προσώπου χωρίς οινόπνευμα και έλαια με νότες από νερόλι, τριαντάφυλλο, άνθη πορτοκαλιάς και φασκόμηλο, εμπνευσμένο από το πρώτο καταγεγραμμένο άρωμα στον κόσμο, σχεδιασμένο για τη Βασίλισσα Elizabeth of Hungary τον 14ο αιώνα.

Η περιποίηση της επιδερμίδας Omorovicza εμπεριέχει τη δύναμη του Healing Concentrate™, αυτού του μοναδικού κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικού, που περιέχεται στην καρδιά των συνθέσεων όλων των προϊόντων και ξεκλειδώνει τη νεανική ζωντάνια του δέρματος. Αιχμαλωτίζει τη μαγική δύναμη των ιαματικών λουτρών της Βουδαπέστης που επουλώνουν το δέρμα και συμβάλλουν στη σύσφιξη, αποκατάσταση και προστασία του δέρματος.

Τρόπος Χρήσης
  • Queen Cleanser: Εφαρμόστε πρωί ή και βράδυ μια ικανοποιητική ποσότητα σε στεγνό ή υγρό δέρμα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις για μερικά λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με νερό ή ένα γάντι καθαρισμού Omorovicza για ελαφριά απολέπιση.
  • Queen Essence:Πρωί ή βράδυ μετά τον καθαρισμό, απελευθερώστε μερικές σταγόνες Queen Essence στην παλάμη του χεριού σας, τρίψτε τα χέρια μεταξύ τους και εφαρμόστε με ελαφρά χτυπηματάκια στο πρόσωπο και το λαιμό. 
  • Queen Cream:Ζεστάνετε μια μικρή ποσότητα ανάμεσα στις άκρες των δακτύλων σας και εφαρμόστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο. 
  • Queen Oil:Eφαρμόστε μερικές σταγόνες κατά προτίμηση το βράδυ όπου το δέρμα μπαίνει στη φάση της αποκατάστασης και επιδιόρθωσης. Για ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, εφαρμόστε μετά την ενυδατική σας, για μεικτό και λιπαρό δέρμα, εφαρμόστε το προϊόν μόνο του. Δεν αναμειγνύεται με την ενυδατική κρέμα. Μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά και επίσης στην περίοδο της εγκυμοσύνης.
  • Queen of Hungary Mist: χρησιμοποιήστε το ως ενυδατική λοσιόν μεταξύ καθαριστικού και ορού ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για να ανανεώσετε το δέρμα και να τονώσετε τη διάθεση.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express