Για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα So Nice.gr μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί.

Με αντικαταβολή, η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται από τον πελάτη προς τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών (Speedex) κατά την παράδοση, είτε με μετρητά, είτε με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. 
Για να επιλέξετε την αντικαταβολή το κόστος της παραγγελίας σας δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα €500 ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση το κόστος για πληρωμή με αντικαταβολή διαμορφώνεται στα 3,00€.

Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σας σε μια απο τις παρακάτω τράπεζες:

Alpha Bank   :  IBAN: GR19 0140 1780 1780 0200 2004 616
Eurobank      :  IBAN: GR95 0260 2090 0005 2020 1424 805
Τρ. Πειραιώς :  IBAN: GR 15 0172 0290 0050 2906 1960 615 

Δικαιούχος : SONICE Μ.ΕΠΕ

Το κόστος της τραπεζικής συναλλαγής βαρύνει τον πελάτη. 
Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα μεταφοράς) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας.
Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της κατάθεσης είτε με φαξ, στο 210 2317787, είτε με e-mail στο customerservices@sonice.gr. Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθεί η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα στο email σας. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 7 ημερολογιακών ημερών ή λήψης μη έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως. Θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης στο email σας. Σε περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή της, θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σας, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας.

Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa, Mastercard & American Express.
Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Alpha Bank, με σύγχρονες υπηρεσίες ασφαλείας για κάθε πληρωμή (American Express SafeKey®, Verified by Visa, Mastercard Secure Code).


Μέσω Pay Pal. Πληρώστε με τον PayPal λογαριασμό σας. Το So Nice.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τις παραγγελίες μόνο στην διεύθυνση που επιβεβαιώνεται από το λογαριασμό Paypal που έχει καταχωρηθεί.. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο PayPal.com.ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express