Για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα So Nice.gr μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί.

Με αντικαταβολή, πληρώστε με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Για να επιλέξετε την αντικαταβολή το κόστος της παραγγελίας σας δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα €500 ευρώ.

Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σας στην Alpha Bank, στον αριθμό λογαριασμού IBAN: GR19 0140 1780 1780 0200 2004 616
Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα μεταφοράς) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας της παραγγελίας.
Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της κατάθεσης είτε με φαξ, στο 210 2317787, είτε με e-mail στο [email protected] Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθεί η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα στο email σας. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 7 ημερολογιακών ημερών ή λήψης μη έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως. Θα σας αποστέλλεται σχετικό μήνυμα ακύρωσης στο email σας. Σε περίπτωση ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή της, θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σας, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας.

Μέσω Viva Payments. Πληρώστε με απόλυτη ασφάλεια με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα. Δεκτές γίνονται οι κάρτες VISA, MasterCard και American Express οι οποίες επιτρέπουν ηλεκτρονικές (e-commerce) συναλλαγές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο vivapayments.com.

Μέσω Pay Pal. Πληρώστε με τον PayPal λογαριασμό σας. Το So Nice.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τις παραγγελίες μόνο στην διεύθυνση που επιβεβαιώνεται από το λογαριασμό Paypal που έχει καταχωρηθεί.. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο PayPal.com.

Μέσω Alpha Bank: Μπορείτε μέσα από το δικτυακό περιβάλλον της Alpha Bank να πραγματοποιήσετε εύκολα τις πληρωμές σας χρησιμοποιώντας κάρτες VISA, MasterCard και American Express.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ