ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλες οι αποστολές στην Ελλάδα είναι δωρεάν.

ΠροορισμόςΜεταφορέαςΧρεώσεις*Χρόνος ΠαράδοσηςΑντικαταβολή
ΕλλάδαSpeedex01-2 εργάσιμες μέρες3,00€
ΕυρώπηDHL30€1-2 εργάσιμες μέρεςΔεν Ισχύει

*Επιπλέον χρεώσεις μπορεί να ισχύουν για απομακρυσμένες περιοχές. Για την Ευρώπη οι χρεώσεις αφορούν αποστολές έως δυο κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 3,5 Ευρώ / κιλό . Οτιδήποτε φόροι ή/και δασμοί εισαγωγής προκύψουν επιβαρύνουν τον πελάτη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα So Nice δεν παραδίδει σε ταχυδρομικές θυρίδες.

Οι παραδόσεις εκτός ΕΕ συνήθως υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στην χώρα αποστολής και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη.

H εταιρία courier καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι παραγγελίες να παραδίδονται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Οι παραγγελίες πρέπει να πραγματοποιούνται μέχρι τις 13:00 ώρα Ελλάδας για να αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται βράδυ Παρασκευής, Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός και μετράει από την ημέρα της αποστολής. Το ηλεκτρονικό κατάστημα So Nice δεν είναι υπεύθυνο για καθυστερήσεις σε αποστολές που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά θέματα ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου του.

Οι παραγγελίες παραδίδονται 9:00 - 17:00. Σε περίπτωση που δεν είναι κάποιος διαθέσιμος για την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα βρείτε σχετική ειδοποίηση με το τηλέφωνο επικοινωνίας όπου θα πρέπει να καλέσετε για να κανονιστεί εκ νέου η παράδοσή της.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express