Πολιτική Επιστροφών

Η ομάδα της So Nice φροντίζει ώστε τα προϊόντα που αποστέλλονται να ανταποκρίνονται στα αυστηρά ποιοτικά της κριτήρια. Ωστόσο, εάν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή εάν αλλάξατε γνώμη για τις αγορές σας, έχετε  δυνατότητα  επιστροφής εντός δέκα ημερολογιακών ημερών.

Αφού ελέγξουμε το αίτημα επιστροφής θα σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης.
Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στη So Nice μέσα σε 7 ημέρες από το email επιβεβαίωσης, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς.
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος σας το αντικαθιστούμε ή σας επιστρέφουμε τα χρήματα. Στην περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε επιστροφή, τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Δηλαδή στην πρωτότυπη συσκευασία τους με την οποία τα παραλάβατε. Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη. 

Για αγορές μέσω viva payments ή pay pal, πιστώνουμε τον λογαριασμό viva payment ή pay pal με την αξία των προϊόντων αμέσως μόλις παραληφθούν και εγκριθούν. Όταν πραγματοποιείται η πίστωση θα λαμβάνετε επιβεβαιωτικό email.
Για αγορές προϊόντων με αντικαταβολή, η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Συνεπώς θα πρέπει να μας ενημερώσετε για τον αριθμό λογαριασμού σας (IBAN), την τράπεζα που διατηρείτε τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναφέρεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας ο δικαιούχος του αριθμού λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο αναγράφετε στην απόδειξη αγοράς για το προϊόν που μας έχετε επιστρέψει.

Στο ποσό που θα σας επιστρέψουμε δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής εκτός αν έχετε παραλάβει ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα οπότε θα κανονίσουμε εμείς την επιστροφή από εσάς, ή την αντικατάστασή τους καθώς και την πλήρη επιστροφή χρημάτων συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση customerservice@sonice.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, αιτιολογώντας την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 2317193 και να τακτοποιήσουμε την επιστροφή σας τηλεφωνικώς. 


ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express