Tα face mists είναι πολλά περισσότερα από φίνα αρωματισμένα νερά. Είναι το απαραίτητο προϊόν ομορφιάς για την τσάντα και το ταξίδι και βοηθά την επιδερμίδα να ενυδατωθεί και να αναζωογονηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ανάλογα με τη σύνθεση τους, καταπραΰνουν επίσης τους ερεθισμούς, απορροφούν την λιπαρότητα, “ζωντανεύουν”, συσφίγγουν και τονώνουν την κουρασμένη επιδερμίδα.

Οι beauty experts του So Nice σας προτείνουν 7 ακόμα έξυπνες χρήσεις τους!

1. Ενισχύστε την αποτελεσματικότητα του ορού ή της κρέμας σας.

Ψεκάζοντας με mist το πρόσωπό σας αμέσως μετά τον καθαρισμό αυξάνεται το επίπεδο απορρόφησης της κρέμας ή του ορού, ενισχύοντας τη δράση του!

2. Φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας.

Τα face mists φρεσκάρουν το μακιγιάζ σας στη στιγμή. Εάν το έχετε παρακάνει με την πούδρα απλά ψεκάστε για να μειώσετε την cakey όψη.

3. Κάντε υγρές τις σκιές σας.

Ψεκάστε με face mist τα πινέλα σας και μετατρέψτε τις compact σκιές σε εντυπωσιακά σατινέ που διαρκούν για ώρες!

4. Βάλτε τα mists στο ψυγείο.

Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από ένα ψέκασμα με παγωμένο face mist για να τονώσει δέρμα και πνεύμα!

5. Αναμείξτε το με ένα προϊόν λάμψης.

Αγαπάτε το λαμπερό dewy look; Προσθέστε στο mist μερικές σταγόνες από υγρό προϊόν λάμψης και αποκτήστε στη στιγμή εντυπωσιακή λάμψη.

6. Χαλαρώστε.

Τα face mists είναι συνήθως αρωματισμένα με αιθέρια έλαια που προκαλούν χαλάρωση και αίσθημα ευφορίας. Σε ώρες έντονου στρες, ψεκάστε την αύρα σας και πάρτε 3 βαθιές αναπνοές για άμεση χαλάρωση.

7. Κοιμηθείτε καλύτερα.

Προσθέστε λίγες σταγόνες από αγνό έλαιο λεβάντας στο αγαπημένο σας face mist (ή δοκιμάστε το mist μαξιλαριού της Labiomer) και ψεκάστε μόλις ξαπλώσετε. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε σαν μωρό.