CYPRESS ESSENTIAL OIL View larger

CYPRESS ESSENTIAL OIL

ALQVIMIA- Αιθέριο έλαιο

45,00€

ALQAE10401

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Καλλυντικό Επίπεδο: Το αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού είναι ένα στυπτικό τονωτικό που χρησιμοποιείται ευρέως στα ανδρικά καλλυντικά, έχει επίσης αποσμητική δράση. Αποτοξινώνει το δέρμα και έχει επίσης μια ενδιαφέρουσα δράση κατά της κυτταρίτιδας και αποστράγγισης.

Θεραπευτικό Επίπεδο: Είναι διουρητικό αιθέριο έλαιο, βοηθά στην αφαίρεση υγρών και βλεννολυτικό. Συμβάλλει στην αποτοξίνωση και επίσης προάγει την εφίδρωση και την αγγειοσυστολή.

Συναισθηματικό επίπεδο: το άρωμα του κυπαρισσιού παρέχει δύναμη θέλησης και αισιοδοξία, βοηθά στην καταπολέμηση των σωματικών δονήσεων. Είναι ένα αιθέριο έλαιο που φέρνει φως και νόημα σε νέες προκλήσεις. βοηθά στην αποδοχή λαθών παρέχοντας στάση για την επανεκκίνηση των διαδικασιών.

Το άρωμα

Εντονο άρωμα φρεσκάδας

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού ή το έλαιο φύλλων/καρπών/βλαστών Cupressus sempervirens προέρχεται από την απόσταξη με ατμό των βελόνων, των κώνων σπόρων και των κλαδιών του δέντρου της γαλήνης και της ηρεμίας, για να μας μεταφέρει σε ένα μέρος χαλάρωσης. Aυξάνει την χαμένη ενέργεια.

Το κυπαρίσσι χαρακτηρίζεται από το άφθαρτο ξύλο του. Το δέντρο μπορεί να ζήσει περισσότερα από 2.000 χρόνια και θεωρείται το δέντρο της γαλήνης, της ηρεμίας, της γαλήνης. Γι' αυτόν τον λόγο είχε μεγάλη σημασία σε άλλες αρχαίες ταφικές τελετές. Οι Αιγύπτιοι έχτισαν τα φέρετρά τους με ξύλο κυπαρισσιού.

Το Αιθέριο Έλαιο Κυπαρισσιού δίνει φως, καθοδηγεί, ηρεμεί, φέρνει γαλήνη... γι' αυτό είναι ένα δέντρο που συναντάμε συχνά στα νεκροταφεία ή στις εισόδους των πόλεων, αφού συνοδεύει νέα μονοπάτια, προσφέρει θέα σε αυτά ήρεμα και γαλήνια. Είναι ένας καλός σύμμαχος για όλα τα ξεκινήματα

Δραστικά συστατικά

Carene, Pinene, Terpinolene 

Συστατικά

CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/NUT/ STEM OIL, LIMONENE, LINALOOL*.

*Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων 

Τρόπος Χρήσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ:

Χρήση στο πρόσωπο: προτείνουμε ανάμειξη με κάποιο φυτικό/βοτανικό έλαιο (carrieroil) πχ αμυγδαλέλαιο, καροτέλαιο, βαλσαμέλαιο, έλαιο καρπού αγριοτριανταφυλλιάς, σιτέλαιο) σε αναλογία 99% carrieroil συν 1% αιθέριο έλαιο. Αυτό μεταφράζεται σε 2 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο για κάθε 10 ml του carrieroil.

Χρήση στο σώμα: συνιστούμε αναλογία 97% CarrierOil συν 3% αιθέριο έλαιο, που σημαίνει 6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο ανά 10 ml του carrieroil.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Διαχύτης: συνιστάται η χρήση διαχυτών χωρίς θερμότητα όπως το ALQVIMIAdiffuser, καθώς η θερμότητα τροποποιεί τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιήστε το πολύ 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο διαχύτη.

Μπάνιο ή jacuzzi : εφαρμόστε το πολύ 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο νερό του μπάνιου.

Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.

Προφυλάξεις: Τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή με οποιαδήποτε άλλη ιατρική θεραπεία. Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως, επομένως μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο μετά τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό (<25ºC), ξηρό μέρος, μακριά από το φως. Εύφλεκτο.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express