Κατηγορίες
Δράση
Οίκοι καλλυντικών & προϊόντων ομορφιάς

BRANDS Υπάρχουν 723 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • SAMPAR PARIS
  Η γαλλική εταιρία καλλυντικών Sampar για περισσότερα από 20 χρόνια βασίζει τη φιλοσοφία της στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς. Τι πιο ακαταμάχητο από ένα λαμπερό, υγιές, νεανικό, σφριγηλό δέρμα; Τα προϊόντα Sampar στοχεύουν στην προστασία και στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας νέες εγκεκριμένες μεθόδους και μοναδική τεχνογνωσία που χαρίζει θαυματουργά αποτελέσματα. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Dr. Patrick Sounigo, βρίσκεται πίσω από κάθε επιτυχημένη σειρά προϊόντων που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του So Nice.
   
  Φόρμουλες για ολοκληρωμένη ενυδάτωση που δρουν βαθιά έναντι στη φθοροποιό δύναμη του χρόνου. Με εξαιρετικές κρέμες, ορούς και ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης, τώρα μπορείτε να εξασφαλίσετε στο δέρμα σας το προνόμιο της απόλυτης καθημερινής φροντίδας. Επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον τύπο της επιδερμίδας σας: προϊόντα βασικής περιποίησης, συνθέσεις για λιπαρές επιδερμίδες με τάσεις ακμής και ατέλειες, προϊόντα αντιγήρανσης, ελιξήρια για στιγμιαία αποτελέσματα, φροντίδα λεύκανσης και φωτεινότητας.
   
  Η Sampar είναι η μόνη εταιρία που χρησιμοποιεί σε όλα της τα προϊόντα το Urban Advance Complex. Ένα αποκλειστικό και πατενταρισμένο σύμπλεγμα των τριών συστατικών: Shea Butter Serum, Probiotic Sugar και Mint Endrophin, που προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να δείχνει πάντα ανανεωμένη και να ακτινοβολεί φυσική ομορφιά. Επιπλέον, το έξυπνο packaging χωρίς χρήση χεριών και συντηρητικών, προστατεύει αεροστεγώς το περιεχόμενο κάθε προϊόντος, ώστε να μην χάνει τα ενεργά συστατικά του μέχρι και την τελευταία εφαρμογή.
   
  Γνωρίστε σήμερα τα προϊόντα Sampar. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του So Nice βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να σας δώσουν απαντήσεις που βασίζονται αποκλειστικά στις δικές σας ξεχωριστές απαιτήσεις.
 • SAMPAR PROFESSIONAL

   

   

  Το δέρμα σας είναι η εσωτερική σας αντανάκλαση.

  Το δέρμα σας φιλοδοξεί σε μια μορφή τελειότητας.

  Για να πετύχoυμε αυτή τη μαγεία, οι υποσχέσεις δεν αρκούν πλέον...

  Φανταστείτε ένα προϊόν που κατανοεί το δέρμα σας και καλύπτει όλες τις ανάγκες του.

  Φανταστείτε μια θεραπεία που δρα άμεσα και αλλάζει το δέρμα σας με την πάροδο του χρόνου.

  Φανταστείτε ένα προϊόν που μεταμορφώνει το δέρμα σας μετά από λίγες μόνο εφαρμογές.

  Σας ακούγεται μαγικό;

  Η SAMPAR PROFESSIONAL είναι μια επιστημονική προσέγγιση που δημιουργεί μια μαγική σχέση μεταξύ του δέρματος και της περιποίησης της επιδερμίδας. Προσφέρει έξυπνες φόρμουλες ειδικά σχεδιασμένες για να προσαρμόζονται στις επιφανειακές αλλά και τις πιο βαθιές ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή ενεργών συστατικών με βέλτιστο μοριακό βάρος, αυτή η σειρά προϊόντων μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του δέρματος όποτε χρειάζεται. Τα συστατικά με υψηλό μοριακό βάρος παραμένουν στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας για να γεμίσουν, να ενυδατώσουν και να προστατεύσουν ενώ τα με μικρά μοριακά βάρη διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα για αναζωογόνηση, επαναπύκνωση και επιδιόρθωση. Αυτό το διπλό επίπεδο δράσης είναι που κάνει τα Sampar Professional μια μοναδική ιδέα περιποίησης δέρματος.

  Η μαγεία ξεκινά: αισθανθείτε καλά με το δέρμα σας.

 • LABIOMER
  Αισθανθείτε την ευεξία της θαλασσοθεραπείας στην καθημερινή σας περιποίηση. Η διακεκριμένη εταιρεία Labiomer, από το 1985 εσωκλείει μία διαχρονικά αγαπημένη πολυτέλεια -αυτή ενός spa θαλασσοθεραπείας- σε καλλυντικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, που προσφέρουν τις ευεργετικές ιδιότητες των θαλάσσιων συστατικών σε κάθε εφαρμογή.  
   
  Ο Daniel Phelippeau, εμπνευστής της διάσημης αλυσίδας Ξενοδοχείων Spa, Relais Thalasso, που διατηρούν την έδρα τους σε διαφορετικές περιοχές των δυτικών γαλλικών ακτών, όπως το Benodet και το Baie de La Baule, σχεδίασε την απόλυτη επαγγελματική φροντίδα για το πρόσωπο και το σώμα, για γυναίκες και άντρες.
   
  Η επίδραση του θαλασσινού νερού:
  Η σύνθεση του θαλασσινού νερού προσιδιάζει πολύ με τη σύνθεση του ανθρώπινου οργανισμού. Το θαλασσινό νερό περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία τα οποία δεσμεύονται από τα φύκια. Τα ιχνοστοιχεία είναι επίσης απαραίτητα για τη λειτουργία και την ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού. Από τα 120 μέταλλα και ιχνοστοιχεία που υπάρχουν στη Γη, τα 96 βρίσκονται στο νερό της θάλασσας. Ο βιολόγος R. Quinton ανέδειξε την ιδιαίτερη υψηλή συμβατότητα έως και 90% μεταξύ του πλάσματος στο ανθρώπινο αίμα και του θαλασσινού νερού. 
   
  Σε αυτήν την ανακάλυψη βασίζεται λοιπόν η έμπειρη επιστημονική ομάδα της Labiomer που εργάζεται διαρκώς για τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς. Επενδύοντας στη συνεχή έρευνα, στην ανάπτυξη και στην εύρεση νέων πρωτοποριακών μεθόδων, οι ειδικοί της Labiomer μας προσφέρουν τις πολύτιμες ιδιότητες της θάλασσας μέσα από δύο εξαιρετικές σειρές premium προϊόντων περιποίησης, για προσωπική ή  επαγγελματική χρήση. Ενδώστε στην πολυτέλεια της εμπειρίας spa, μόνο στο So Nice!
 • ONEOFTHOSE
  Τα οκτώ unisex, ιταλικά, πρωτότυπα αρώματα, της εταιρίας One of Those έχουν εμπνευστεί τα ονόματά τους από τα πρωτογενή χημικά στοιχεία. 
   
  Ο Alberto Borri, εμπνευστής του project One of Those, παρουσιάζει μια συλλογή αρωμάτων που χρησιμοποιεί τη δύναμη της χημείας με τρόπο σαγηνευτικό. Κάθε ψέκασμα διαθέτει την πολυτέλεια της εξατομικευμένης εμπειρίας και προορίζεται για όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο άρωμα, υψηλών οσφρητικών απαιτήσεων. Για τη δημιουργία τους συνεργάστηκε με τους κορυφαίους αρωματοποιούς Francoise Caron, Evelyne Boulanger, Sylvie Fischer, Antoine Lie και Nicolas Bonneville. Το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκρηκτικά αρώματα που αφήνουν σε κάθε χώρο τη δική σας υπογραφή. Κάθε άρωμα μπορεί κυριολεκτικά να θεωρηθεί το προσωπικό σας αποτύπωμα αφού τα συστατικά του αντιδρούν διαφορετικά ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας, αφήνοντας διαφορετική αίσθηση.
  Εξίσου ευφυής και η συσκευασία τους που ανοίγει μοναδικά, ανάλογα με το πως θα επιλέξετε να τη σπάσετε. Η εταιρία έχει μάλιστα βραβευτεί για το πρωτοπόρο packaging που σχεδίασε. Ανακαλύψτε και τα οκτώ στοιχεία μόνο στο So Nice.
 • EVE & DAPHNEE
  Ο γαλλικός οίκος αρωμάτων Eve et Daphne εσωκλείει σε ένα άρωμα τον ορισμό της απόλυτης κομψότητας  με έμπνευση τις δύο μυθικές γυναίκες Εύα και Δάφνη, σύμβολα του δυναμισμού και της τόλμης.  
  Η αρωματοποιός Delphine Thierry, δημιουργός του Tentation 1 Contre Lui του οίκου Eve et Daphne, έχει μελετήσει και επιλέξει ένα προς ένα τα εκχυλίσματα και συστατικά που εμπεριέχονται σε αυτό.  Πρόκειται για ένα εξαίσιο άρωμα με φυσική σύνθεση από βιολογικό αλκοόλ, χωρίς συνθετικά, τόσο λεπτή και αιθέρια που θυμίζει έναν ονειρικό κόσμο. Οι νότες του είναι μια ωδή στην αγάπη και τη φύση με ένα έντονο, ελαφρώς πουδρένιο πέπλο. 
  Ο οίκος χρησιμοποιεί σπάνιες και φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες που προέρχονται από τον ιστορικό οίκο - ναό της αρωματοποιίας-, Charabot. Οι συσκευασίες των αρωμάτων κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμο χαρτόνι, ενώ οι ετικέτες από ίνες ζαχαροκάλαμου. Το κρυστάλλινο μπουκάλι έχει σχεδιαστεί από τον Marcel Franck. Κάθε δημιουργία που φέρει την υπογραφή Eve et Daphne, έχει κυριολεκτικά περάσει από τα χέρια των ειδικών του εργαστηρίου και έχει σφραγιστεί με μοναδική δεξιοτεχνία με την - σήμα κατατεθέν - κλωστή από πραγματικό ασήμι. Στο So Nice θα βρείτε και τις τρεις εμβληματικές συσκευασίες της σειράς.
 • VOYA

  Η πρώτη αναγνωρισμένη παγκοσμίως εταιρεία premium οργανικών καλλυντικών skincare & spa.
  Ως γνήσιο niche brand, η Voya έχει διακριθεί και βραβευτεί για τα αυθεντικά οργανικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και θεραπείας spa, με βάση τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες των φυκιών. Όλες οι σειρές προϊόντων συνδυάζουν τα πιο πολύτιμα, αγνά συστατικά με τη γνώση αρχαίων παραδόσεων και τεχνολογία παραγωγής που σέβεται τη φύση, επιτυγχάνοντας θεαματικά αποτελέσματα. Η σύνθεση τους περιέχει την υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση οργανικών συστατικών ενώ η εταιρεία οικειοθελώς υποβάλλει διαρκώς τα προϊόντα της σε έλεγχο για πιστοποίηση από την Soil Association COMOS και την Irish Organic Farmers & Growers Association (IOFGA).

   

   

 • CAROL JOY LONDON

  Ζήστε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης και αντιγήρανσης για το πρόσωπο και τα μαλλιά. Τα πολυτελή, εξελιγμένα και υπέρ-δραστικά προϊόντα της Βρετανικής εταιρείας, μεταμορφώνουν άμεσα την εμφάνιση του δέρματος, αποκαλύπτοντας μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. H διεθνής επιτυχία και αναγνωρισιμότητα των προϊόντων της αποδίδεται στον κορυφαίο συνδυασμό της ελβετικής παραγωγής με την πρωτοπόρα γερμανική τεχνολογία και την βρετανική εμμονή για τελειότητα. Περιζήτητα συστατικά και πολύτιμα έκδοχα όπως αγνό λάδι χρυσοκίτρινου κεχριού, ιατρικά επεξεργασμένο καθαρό κολλαγόνο, πολύτιμο caviar algae και χρυσό 24 καρατίων, θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν αυτοκράτειρα σε κάθε εφαρμογή. Η Carol Joy London ήταν εκείνη που λάνσαρε το πρώτο spray αγνού κολλαγόνου στην ιστορία καθιερώνοντας την σε ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στην τεχνολογία Pure Collagen. 

   

 • OMOROVICZA BUDAPEST

  Όταν οι "μυθικές" θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών λουτρών της Ουγγαρίας συνδυάστηκαν με την προηγμένη τεχνολογία σε ένα βραβευμένο με Νόμπελ εργαστήριο, το αποτέλεσμα ήταν τα game-changing καλλυντικά της Omorovicza .

  Με έμπνευση από την συναρπαστική ιστορία των ιαματικών λουτρών της Ουγγαρίας και τις αμέτρητες μαρτυρίες για θαυματουργές θεραπείες, το 2006 ο Stephen και η Margaret de Heinrich de Omorovicza, λανσάρουν την πρώτη σειρά από ιδιαίτερα αποτελεσματικά προϊόντα αντιγήρανσης. Έκτοτε η Omorovicza δημιουργεί βραβευμένα προϊόντα με πρωτόγνωρες ιδιότητες, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία Healing Concentrate™ που δημιουργήθηκε στο  βραβευμένο με Νόμπελ, Ουγγρικό εργαστήριο δερματολογίας και επιτρέπει σε ένα ισχυρό μείγμα μετάλλων να απορροφώνται από την επιδερμίδα σε πρωτοφανή επίπεδα. Τα προϊόντα δεν περιέχουν συνθετικά, parabens και σιλικόνη ενώ είναι αρωματισμένα με φυσικά αρώματα που έχουν δημιουργηθεί στο Γκρας της Γαλλίας -την παγκόσμια πρωτεύουσα της αρωματοποιίας-.

 • DELILAH

  Η Delilah είναι ένα Βρετανικό, cruelty free & vegan, make-up brand, με πιστοποίηση PETA, αφιερωμένστη δημιουργία εντυπωσιακών, υψηλής απόδοσης, βραβευμένων συνθέσεων. Όμορφα παρουσιασμένο σε εκπληκτική συσκευασία, απλή, λιτή που εύκολα τη λατρεύεις!

  Η Delilah είναι πολύ γνωστή για τα προϊόντα μακιγιάζ βάσης, όπως το εμβληματικό "Under Wear Primer" και το "Signature Delilah Glow".
  Η προσοχή στη λεπτομέρεια, κάνει την Delilah να έχει κερδίσει ένα πιστό πελατολόγιο παγκοσμίως που αγαπά τα προϊόντα της.

  Η Delilah ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014. Μέσα σε ένα χρόνο κέρδισε τον τίτλο "Best New Brand" στα βραβεία CEW και έγινε, και εξακολουθεί να είναι, η Νο.1 μάρκα ομορφιάς στο πιο διάσημο πολυκατάστημα του Ηνωμένου Βασιλείου, το Fortnum & Mason.

  Η Delilah συνεχίζει να συγκεντρώνει βραβεία κύρους και το 2022 σχεδόν "σάρωσε" στα πολυπόθητα Beauty Bible Awards.

 • SUSANNE KAUFMANN

  Η Susanne Kaufmann από το Bregenz Forest της Αυστρίας (μια υπέροχη κοιλάδα στις Άλπεις) πάντα γοητευόταν από την ιδέα της αξιοποίησης των δραστικών ιδιοτήτων του φυτικού κόσμου των Άλπεων για την ομορφιά, υγεία και ευεξία. Σε συνεργασία με μια ομάδα φαρμακοποιών και δερματολόγων, δημιούργησε δραστικά και αποτελεσματικά καλλυντικά προϊόντα για χρήση -αρχικά- στο Susanne Kaufmann Spa στο Bezau από εξαιρετικά φυσικά συστατικά. Η διάσημη σήμερα σειρά της βρίσκεται στα ράφια των πολυτελέστερων καταστημάτων παγκοσμίως ανάμεσα στα πιο καταξιωμένα niche brands. Τα προϊόντα κατασκευάζονται με τη μέγιστη φροντίδα σε μικρής κλίμακας παρτίδες στο Bregenz Forest και εγχέονται, σφραγίζονται και συσκευάζονται με το χέρι σε γυάλινα βάζα. Τα βιολογικά σκευάσματα Susanne Kaufmann περιλαμβάνουν προϊόντα για όλους τους τύπους δέρματος: τη Φροντίδα Προσώπου Σειρά T για ξηρό δέρμα και Σειρά F για κανονικό/μεικτό δέρμα, τη Σειρά A για ολοκληρωτική, φυσική αντιγηραντική φροντίδα και τη Σειρά M για άνδρες. Θα βρείτε επίσης εξειδικευμένη φροντίδα για τα πόδια και τα χέρια, για το σώμα, έλαια μπάνιου, τσάι και την σειρά Essence Line που έχει ως βάση παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.

  Τα προϊόντα Susanne Kaufmann δημιουργούνται από πολύτιμα φυσικά έκδοχα, αιθέρια έλαια και βότανα και η περιεκτικότητα τους σε ενεργά φυτικά συστατικά είναι ιδιαίτερα υψηλή. Ως φορείς χρησιμοποιούνται πλούσια σε ενέργεια έλαια, όπως το έλαιο από σπέρματα αγριοτριανταφυλλιάς και το έλαιο από άνθη καρδαμίνης των λιβαδιών. Όλα τα συστατικά έχουν επιλεγεί ειδικά για την επιθυμητή δράση τους και ο συνδυασμός τους εξασφαλίζει ισχυρή επίδραση που γίνεται άμεσα αισθητή. Η ύψιστη ποιότητα συστατικών, η προσεκτική επεξεργασία και οι πιο σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι εξασφαλίζουν άριστη συμβατότητα με τον οργανισμό και το δέρμα. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται δερματολογικά και αρωματίζονται με μη αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες.

 • ARVAL

  Ελβετική καινοτομία και ιταλική κομψότητα που θα σας εθίσει από την πρώτη χρήση. Ο διακεκριμένος δερματολόγος και ιδρυτής της Arval, Dr. Virgillo Vitali έθεσε το 1955 τα θεμέλια για ένα πρωτοποριακό brand το οποίο συνεχίζει έως σήμερα να λανσάρει premium προϊόντα περιποίησης για τη γυναίκα και τον άνδρα, διατηρώντας τη χρυσή τομή μεταξύ κόστους και κορυφαίας ποιότητας. Ανακαλύψτε την προηγμένη σειρά αντηλιακών ARVAL και απολαύστε απόλυτη προστασία από τον ήλιο ακόμα και με τα προϊόντα που σχεδιάστηκαν για express μαύρισμα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Επιτέλους ηλιοθεραπεία και φυσικό βαθύ μαύρισμα χωρίς επιπτώσεις!

 • NOMENCLATURE

  Modern Science of Perfume-Making: Introducing Nomenclature

  Celebrating chemistry! Today’s most inspiring, exclusive molecules, that perfume designer Karl Bradl and creative director/designer of aesthetics Carlos Quintero turn into perfumes, are behind this boldly modernistic concept of Nomenclature.

  Niche, New York brand Nomenclature offers a collection of unique scents made out of 100 percent synthetic materials—If you are a dedicated perfume lover you are aware that, for centuries, none of the most famous fragrances would exist today if it weren’t for synthetic fragrance notes.

  “Scientists design these outstanding compounds as elegant solutions to very practical problems. For example, to find a compassionate equivalent to musk, an ecological substitute for sandalwood or a cost-efficient alternative to ambergris. I fell in love with the idea of celebrating design in fragrance chemistry.”

  The duo collaborated on each design element of the project, but it was Karl who led the development of the fragrances. “Because fragrances are art, not solutions!” quips Carlos.

 • HEINRICH BARTH

  Δανειζόμενοι το όνομα του γνωστού Γερμανού εξερευνητή, οι ιδρυτές των προϊόντων Heinrich Barth μετακόμισαν από τη Μύκονο (όπου έμεναν τα τελευταία χρόνια) στη Γερμανία για να δημιουργήσουν ένα niche brand που θα κάλυπτε τις καθημερινές ανάγκες περιποίησης του μοντέρνου, σοφιστικέ ταξιδιώτη. Κάθε τους Made-in-Italy προϊόν είναι εμπνευσμένο από τα ταξίδια τους, περιέχει αποκλειστικά φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας και είναι cruelty-free. Σχεδιασμένα για να αναπαράγουν οσφρητικές αναμνήσεις από αγαπημένους προορισμούς, οι σειρές περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών Heinrich Barth θα μετατρέψουν την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς σε μια συναρπαστική ιεροτελεστία. 

 • BALA

  Tα πιο εξελιγμένα και επιθυμητά αξεσουάρ γυμναστικής είναι πλέον διαθέσιμα στο sonice.gr! Τα Bala bangles, είναι στιλάτα βραχιόλια-βαράκια για τους καρπούς και τους αστραγάλους -της εταιρείας BALA με έδρα το Los Angeles- που ενισχύουν την ένταση κάθε άσκησης και είδους προπόνησης! Με την άνετη -αλλά αποτελεσματική- αντίσταση που προσφέρει η επιβάρυνση μισού κιλού σε κάθε άκρο, βοηθούν στην καύση του λίπους και τη μυική ενδυνάμωση. Ιδανικά για yoga, aerobics, pilates, περπάτημα, ταξίδια, γυμναστική στο σπίτι και όποιο άλλο workout επιθυμείτε! Κατασκευασμένα από την υψηλότερη ποιότητα υλικών αθλητικού εξοπλισμού, τα Bala Bangles θα τονώσουν το σώμα σας με τον πιο chic τρόπο!

 • LEAHLANI

  Η Leahlani είναι μια συλλογή με χειροποίητα προϊόντα περιποίησης δέρματος με έδρα τη Χαβάη, εμπλουτισμένα με τα άφθονα βότανα και λουλούδια του νησιού, τα αναζωογονητικά νέκταρ φρούτων και τα πλούσια τροπικά έλαια ομορφιάς. Φτιαγμένα στο χέρι σε ένα όμορφο στούντιο στην άκρη ενός δάσους στο νησί Kauai, οι πολυτελείς συνθέσεις τους εξισορροπούν την επιδερμίδα και αποκαλύπτουν την πραγματική φυσική λάμψη του δέρματός σας. Με ισχυρά οργανικά ενεργά συστατικά, πλούσια υφή και παραδεισένιο άρωμα, η Leahlani μετατρέπει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας σε ένα πολυτελές τελετουργικό ομορφιάς.

 • FRANCESCA BIANCHI

  Τα αρώματα της Francesca Bianchi διαμορφώνονται στο εργαστήριό της στο Άμστερνταμ και η αλχημεία που προκύπτει αποστέλλεται σε ένα μικρό ατελιέ στην Ιταλία που το τοποθετεί σε αλκοόλ, το αφήνει να ωριμάσει και στη συνέχεια το συσκευάζει.
  Το πάθος της Francesca Bianchi για τις αγνότερες πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με την προσοχή κάθε λεπτομέρειας, κατά την διάρκεια της δημιουργίας, προσφέρει μια πρωτόγνωρη και πρωτότυπη εμπειρία στον κόσμο του αρώματος, που αλλάζει και ξεδιπλώνεται ευχάριστα με το πέρασμα της ώρας.
  Βυθιστείτε στον κόσμο της μυστικιστικής αλχημείας της Francesca Bianchi και ζήσετε το πάθος για μια εντελώς νέα και μοναδική αισθησιακή εμπειρία.

 • HEDONIK

  Το HEDONIK είναι ένα brand που δημιουργήθηκε από τη Francesca Bianchi και είναι η έκφραση της αγάπης της για την εξαιρετική παραδοσιακή τέχνη και την ποιότητα των υλικών, αλλά και το πάθος της για πρωτοποριακές εκφράσεις μόδας, αντισυμβατικές μορφές και αντικείμενα που μεταμορφώνονται στο όνομα της τέχνης.

  Η Francesca γεννήθηκε και μεγάλωσε ανάμεσα στους κατασκευαστές μόδας της Φλωρεντίας και της Ιταλίας και κατά τη διάρκεια των νεανικών της χρόνων ήταν πάντα περιτριγυρισμένη από πολύτιμα υφάσματα και δερμάτινα είδη, εξειδικευμένους τεχνίτες και σχεδιαστές.

 • JARDINS D'ECRIVAINS

  Το Jardins d'Ecrivains είναι ένας γαλλικός οίκος αρωμάτων που ιδρύθηκε από την Anaïs Biguine το 2012 και αντλεί έμπνευση από τη λογοτεχνία και τους θεαματικούς καλλιτεχνικούς κήπους.

  «Βλέπετε; ένα άρωμα αφυπνίζει το μυαλό.» Victor Hugo

  Όταν δημιούργησε τον κόσμο των JardinsD’Écrivains, η Anaïs συνδύασε φυσικά δύο από τα πάθη της, τους κήπους και την λογοτεχνία. Αναπόφευκτα, εξέφρασε τελικά την ανάμειξή της με ορισμένους συγγραφείς μέσω της οσμής. Το μονοπάτι που χαράσσει το άρωμα ξυπνάει αναμνήσεις και αποτελεί το όχημα για μια θύμηση ή ένα ποίημα. Συμβολίζοντας μια εποχή, έναν χαρακτήρα ή μία τοποθεσία με ένα άρωμα, προκαλεί την ψυχή ενός ερευνητή καθώς η Anaïs αναζητά κάθε σχετική λεπτομέρεια, η οποία θα την παροτρύνει και εκείνη, να πει μια όμορφη ιστορία.

  Ο κόσμος των ευωδιών συνεπώς πηγάζει με τη μορφή αρωμάτων, κολόνιας, προϊόντων για το μπάνιο και κεριών. Όπως οι περίπατοι στην εξοχή, η έμπνευση για τους αγαπημένους μας συγγραφείς.

  Το να δίνεις και να δέχεσαι ένα ευφυές δώρο είναι μια ευχάριστη, ικανοποιητική εμπειρία…

  Απομακρυσμένα από φουτουριστικές τάσεις, τα JardinsD’Écrivains μας μιλούν για λογοτεχνικούς γίγαντες οι οποίοι διέσχισαν ποικιλόμορφες εποχές και ακόμα έχουν τη δύναμη να ξεχωρίζουν… Τα αρώματα JardinsD’Écrivains λένε οσφρητικές ιστορίες συνδεδεμένες με μέρη και διάθεση μαζί. Φέρνουν στο νου χιούμορ, συμπεριφορά, οικειότητα… Κάθε άρωμα είναι περίπλοκο, με πολλαπλές όψεις, απελευθερώνοντας μια μυρωδιά η οποία τόνο με τον τόνο σου επιτρέπει να ανακαλύψεις τις πολυάριθμες μικροδιαφορές της προσωπικότητας. Διαμέσου των George, Gigiκαι Junky, τα JardinsD’Écrivains εξερευνούν την ελευθερία, την χαλαρότητα και την πληθωρικότητα.

   

 • CHAPEL FACTORY

  Ένας νέος γαλλικός οίκος αρωμάτων που δημιουργεί αρώματα που ενισχύουν την πνευματική εμπειρία, εμπνευσμένα από τις μυρωδιές των εκκλησιαστικών τελετών. Τα αρώματα του Chapel Factory είναι υπέροχα, ιδιαίτερα, μινιμαλιστικά και εκλεπτυσμένα και θα προσελκύσουν όλους εσάς τους ρομαντικούς ονειροπόλους που λατρεύουν το μυστήριο και τα ιδιαίτερα εμπνευσμένα και μοναδικά αρώματα.

 • VINESIME

  Κομψότητα, Επιστήμη και Αποδοτικότητα συνασπίζονται, διεγείροντας τις αισθήσεις, φροντίζοντας το δέρμα…

  Η VINÉSIME τολμάει να αποσπάσει τα ευεργετικά μόρια που εμπεριέχονται στα φυτά του εύφορου εδάφους της Βουργουνδίας με σκοπό να τα μεταφέρει μέσω των καλλυντικών προϊόντων της στο δέρμα μας. Ο οίκος χρησιμοποιεί διαθέσιμες πρώτες ύλες ύψιστης ποιότητας χάρη στην οικολογική και πιστοποιημένα βιολογική αμπελουργία, από τις υψηλού κύρους ποικιλίες σταφυλιού της Βουργουνδίας. Τα αμπέλια αυτά έχουν εξαιρετικές συγκεντρώσεις σε πολυφαινόλες, πασίγνωστες για την αντιοξειδωτική δράση τους και την ικανότητά τους να δρουν ενάντια στη γήρανση των ανθρώπινων κυττάρων.

  Ένα από τα κυριότερα δραστικά ενεργά συστατικά που χρησιμοποιεί είναι το σύμπλεγμα A2OC (Anti-Oxidant Cellular Oxygenator). Ένας συνδυασμός από εκχύλισμα της ποικιλίας σταφυλιών PINOT NOIR και εκχύλισμα από τα άνθη του φυτού του μαύρου φραγκοστάφυλου. Tο πατενταρισμένο σύμπλεγμα της VINÉSIME A2OC, βελτιώνει αποδεδειγμένα την κυτταρική οξυγόνωση και ανανέωση, προστατεύει τα κύτταρα από τις επιθέσεις και την πρόωρη γήρανση.

  Όλα τα καλλυντικά της VINÉSIME δημιουργούνται χωρίς parabens, φαινοξυαιθανόλες ή ζωικά παράγωγα και δίνει έμφαση σε συστατικά φυσικής προέλευσης.

  Με μαγευτικά αρώματα που θα σας εμπνεύσουν.

  Ξεχωριστές, σαγηνευτικές μυρωδιές που θα αιχμαλωτίσουν τις αισθήσεις, συντιθέμενα γύρω από συμφωνίες που θα αγγίξουν την καρδιά σας, μεταφέροντάς σας στα ειδυλλιακά τοπία της Βουργουνδίας. Τα προϊόντα της VINÉSIME θα σας τραβήξουν μέσα στον κόσμο των αισθήσεων, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τους πιο αυθεντικούς θησαυρούς της φύσης.

 • LES COCOTTES DE PARIS

  Δημιουργήθηκε η πρωτεύουσα των απολαύσεων. Η δημιουργία των αρωμάτων της παραπέμπει σε σκανδαλώδεις εικόνες του 19ου αιώνα.

  Ένα σύμπαν που σπάει τους κώδικες και αντανακλά το ταπεραμέντο των ελεύθερων και δημιουργικών γυναικών.

 • NATURA BISSE

  H Natura Bissé είναι μια διεθνούς φήμης εταιρεία luxury προϊόντων ομορφιάς, εξειδικευμένη στο skincare και στην παροχή άμεσων, ορατών αποτελεσμάτων. Έχοντας επενδύσει σε προηγμένες τεχνολογίες, με συνθέσεις στις οποίες κυριαρχούν καινοτόμα συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις, η Natura Bissé στοχεύει στην κάλυψη κάθε ανάγκης που μπορεί να έχει η επιδερμίδα μας.
  Τα προϊόντα ξεχωρίζουν για τις υπέροχες υφές και τα φυσικά τους αρώματα, αφυπνίζοντας το δέρμα και τις αισθήσεις. Στόχος της Natura Bissé είναι να προάγει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια απολαυστική διαδικασία ευεξίας. Το brand ιδρύθηκε στη Βαρκελώνη το 1979 από την οικογένεια Fisas, με τη δεύτερη γενιά να κρατά σήμερα τα ηνία, οδηγώντας τη Natura Bissé σε μια νέα εποχή εξέλιξης και παγκόσμιας καταξίωσης.
  Έχοντας μια δημιουργική ομάδα επιστημόνων με μοναδική τεχνογνωσία, η Natura Bissé αντιλαμβάνεται πως η κάθε επιδερμίδα έχει τη δική της φωνή, τις δικές της ανάγκες. Αυτή η πεποίθηση είναι καταγεγραμμένη στο DNA του brand, που συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία με το προσωπικό ενδιαφέρον και τη μοναδική τεχνογνωσία της δημιουργικής ομάδας.
  Στόχος είναι η δημιουργία ενός τελετουργικού ομορφιάς, αλλά και μιας σειράς από εξειδικευμένες θεραπείες spa, που αναγενούν και μεταμορφώνουν το δέρμα.
  Οι φόρμουλες συνδυάζουν καινοτομία και υψηλή αποτελεσματικότητα, οδηγώντας σε ξεχωριστές εμπειρίες ομορφιάς.
  Η Natura Bissé χαίρει διεθνούς αναγνώρισης και έχει λάβει πολλά βραβεία, βάζοντας κάθε φορά τον πήχη πιο ψηλά. Για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές, 2018, 2019, 2020 και 2021 αναδείχθηκε “World Best Spa Brand” στα World Spa Awards™.
  Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, από το 2008 το brand χρηματοδοτεί με το 0,7% των συνολικών κερδών της εταιρείας το ανεξάρτητο φιλανθρωπικό ίδρυμα Ricardo Fisas Natura Bissé, που έχει ως σκοπό τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

 • MIDI12

  Tο MIDI12 είναι ένα πρωτοποριακό γαλλικό brand εξειδικευμένο στην περιποίηση και την προστασία από τον ήλιο, που ενισχύει τη διατήρηση της ομορφιάς και της νεότητας της επιδερμόδας μας. Το brand γεννήθηκε μέσα από τη συνειδητοποίηση πως πολλές φορές χρησιμοποιούμε αντηλιακά προϊόντα χωρίς να γνωρίζουμε τί πραγματικά βάζουμε στο δέρμα μας. Η φιλοσοφία τους είναι να χαρίσουν στο δέρμα μας την απαραίτητη προστασία, αλλά όχι εις βάρος της υγείας μας ή του περιβάλλοντος. Με τα MIDI12 δεν χρειάζεται πλέον να επιλέξουμε μεταξύ της αποτελεσματικότητας και του σεβασμού στον πλανήτη. Τα MIDI12 προστατεύουν την επιδερμίδα σε καθημερινή βάση, καλοκαίρι και χειμώνα, έχοντας στη σύστασή τους όλα τα απαραίτητα συστατικά, με φόρμουλες απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον.

 • SNOBBISH

  Το brand S N O B B I S H αναζητά την τελειότητα δουλεύοντας με ευγενή υλικά δημιουργώντας πολυτελή χειροτεχνία.

 • BETWEEN SEA & FOREST

  Ανάμεσα σε θάλασσα και δάσος, κρύβεται ένα κινηματογραφικό χωριό όπου έρχεται κανείς να αναζητήσει την ευδαιμονία των απλών απολαύσεων. Εδώ η φύση και οι εποχές προκαλούν την απόλαυση του στοχαστή.
  Αυτός ο τρόπος ζωής καλλιεργεί την παρουσία ενός ξεπερασμένου ποιητικού παρελθόντος.
  H Anais Biguine, εμπνευσμένη από το αγαπημένο της μέρος για να ζήσει, δημιούργησε μια σειρά από κεριά φτιαγμένα με γαλήνη στο εργοστάσιό της στη Νορμανδία.
  Το BETWEEN SEA & FOREST προσφέρει ένα οσφρητικό ταξίδι που παραπέμπει στην ατμόσφαιρα του αρχοντικού της, μια επίσκεψη στο αγρόκτημα με αρώματα λαχανικών ή ακόμα και το σπρέι μιας άγριας παραλίας.
  Η δημιουργία αυτών των εσωτερικών αρωμάτων είναι μια πολύ προσωπική προσέγγιση γιατί είναι η έκφραση της πατρίδας της. Ένα αποτύπωμα σε σχέση με την παγκόσμια ανάγκη να ζεις σε αρμονία με τη φύση.

 • ALQVIMIA

  Η ALQVIMIA είναι το αποτέλεσμα του πάθους και του οράματος του ιδρυτή της, Idili Lizcano (Φιλόσοφος και αρωματοποιός) o oποίος ίδρυσε την εταιρεία το 1984 στην Ισπανία και ήταν πρωτοπόρος στη δημιουργία μιας παγκόσμιας και ολιστικής έννοιας ομορφιάς και ευεξίας που κυμαίνεται από την αγνότητα της φύσης, στην αριστεία της εμπειρίας. Αυτό το όραμα ενέπνευσε όλη την εξέλιξη της μάρκας και την τοποθέτησε στη θέση του κύρους και της υπεροχής όπου βρίσκεται σήμερα.

  Η ALQVIMIA είναι ένα ταξίδι μεταμόρφωσης και ομορφιάς. Με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας και βαθιά γνώση των συστατικών και των συνθέσεων με αιθέρια έλαια, η ALQVIMIA είναι μια πρωτοποριακή μάρκα σε φυσικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας και προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία ομορφιάς μέσα από μοναδικές, εξαιρετικές και ιδιαίτερα αποτελεσματικές συνθέσεις.

  Από την αρχή της γέννησης της μάρκας, όλα τα καλλυντικά παρασκευάζονται με βάση αιθέρια έλαια υψηλής καθαρότητας και ποιότητας, χωρίς να προσθέτονται ή να εξαλείφουν κανένα είδος φυσικού ή/και συνθετικού μορίου. Χάρη στην τέχνη της αρωματοθεραπείας, τη μαγεία της αρωματοποιίας και την αρχαία επιστήμη της αλχημείας, οι ειδικοί της μάρκας εξάγουν την ψυχή των φυτών που συνδέει και μεταμορφώνει τη δική μας ψυχή.

 • CROCUS COLLECTOR

       

  Πέρα από κάθε σύγκριση,

  η δημιουργία της Crocus Collector, συνδυάζοντας τη μοναδικότητα του οργανικού Κρόκου Κοζάνης με τις αξίες της υψηλής αισθητικής και της επιστήμης, συγκεντρώνει την απόλυτα ολοκληρωμένη φροντίδα σε ένα πρωτοπόρο προϊόν. Η πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική της Crocus Collector προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ταυτόχρονα στοχεύει με ακρίβεια στην αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση όλων των εμφανών σημείων γήρανσης της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό τρόπο. 

  Οι ιδιότητες του Κρόκου είναι γνωστές από την αρχαιότητα ως τις πιο πρόσφατες ιατρικές έρευνες, ιδιαίτερα για την δυνατή αντιοξειδωτική του δράση, η οποία προωθεί την δημιουργία του φυσικού κολλαγόνου που υπάρχει στην επιδερμίδα, προστατεύει από την φωτογήρανση, τις ακτίνες UV και λειτουργεί ως ασπίδας της  εξωκυτταρικής μήτρας του δέρματος.

  Η Crocus Collector χρησιμοποιεί τον βιολογικό κρόκο sativus, που ευδοκιμεί αποκλειστικά στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας μόνο μία φορά το χρόνο και ανήκει στην υψηλότερη ποιότητα κρόκου στον κόσμο.

            

  Το αποκλειστικό σύμπλεγμα  Crocus ComplexΤΜ | Ο πυρήνας της Collector

    

  Η επιστημονική ομάδα της Crocus Collector, γοητευμένη από τη δυναμική των ιδιοτήτων του Κρόκου, δημιούργησε το αποκλειστικό σύμπλεγμα Crocus ComplexΤΜ «συλλέγοντας» τα πολύτιμα και θρεπτικά συστατικά του Κρόκου και συνδυάζοντάς τα για πρώτη φορά με πρωτοπόρα πολυτελή βιοτεχνολογικά δραστικά στοιχεία, φυτικά βλαστοκύτταρα και οργανικά φυσικά συστατικά σε ένα σύστημα πολλαπλών δράσεων, ώστε να καλύψει ολοκληρωμένα όλο το φάσμα αναγκών της επιδερμίδας του προσώπου σε ένα και μόνο προϊόν.

  Η κορυφαία φόρμουλα της Crocus Collector πατώντας πάνω στα στρατηγικά βήματα παρέμβασης ενάντια στη διαδικασία γήρανσης – Πρόληψη, Επανόρθωση, Συντήρηση - δρα ως η καταλληλότερη φυσική εναλλακτική σε οποιαδήποτε επεμβατική παρέμβαση και εξασφαλίζει στην επιδερμίδα το απόγειο της ολοκληρωμένης αντιγηραντικής φροντίδας.

                   

  Μοναδική Χειροποίητη Πρακτική 

  Το μυστικό της πρωτοποριακής υπεροχής της Crocus Collector κρύβεται στον τρόπο που τα αυστηρώς επιλεγμένα πολύτιμα και πολυτελή συστατικά αναμειγνύονται χειροποίητα στο Crocus ComplexΤΜ πρακτική που απαιτεί παραγωγή μικρής κλίμακας.

  Σπάνια πρωτοπόρα βιοτεχνολογικά δραστικά στοιχεία φυσικής προέλευσης, φυτικά βλαστοκύτταρα, οργανικά φυσικά συστατικά συνδυασμένα για πρώτη φορά, στοχεύουν με μοναδική αισθητική και ακρίβεια στην αναζωογόνηση και στην τελειότητα της όψης της επιδερμίδας.

         

  Σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα. 

  Cruelty free - Χωρίς δοκιμές σε ζώα

 • TEAM DR JOSEPH

  THE WORLD'S FIRST HIGHTECH NATURAL COSMETICS®

       

  «Η φύση είναι το πιο έξυπνο εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας στον κόσμο» - Erb. Dipl. FranzDr. Joseph · Ιδρυτής 

       

  Έχοντας ιδρυθεί το 1986, η TEAM DR JOSEPH ενσωματώνει απαράμιλλη ποιότητα και αποτελεσματικότητα, προσφέροντας προϊόντα περιποίησης με γνώμονα τα αποτελέσματα, φυσικά και βιώσιμα, κατασκευασμένα από τις καλύτερες πρώτες ύλες με σύγχρονες τεχνολογίες, σχεδιασμένα να μεταμορφώνουν το δέρμα σας και να παρέχουν ορατά αποτελέσματα — φυσικά. Η δέσμευση της TEAM DR JOSEPH στην ποιότητα πέρα ​​από τα συστατικά συνδυάζεται με μια υπεύθυνη προσέγγιση για τη φύση και τους πόρους της. Η αποστολή της TEAM DR JOSEPH είναι να αναπτύσσει προϊόντα που είναι καλά τόσο για το σώμα όσο και για τον πλανήτη, έχοντας ως όραμα ένα καλύτερο μέλλον. Τα προϊόντα είναι εντελώς φυσικά, οργανικά, πιστοποιημένα, φιλικά προς το δέρμα, cruelty-free, vegan και χειροποίητα Ιταλία. Χαρακτηρίζονται από αποδεδειγμένο αποτέλεσμα, εξαιρετικές υφές και διακριτικά αρώματα, ενώ όλες οι σειρές είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες του δέρματος.

Προβολή 1 - 723 από 723
 • 52,00€ In Stock

  LABIOMER - Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος 

  LABIOMER - Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος

  52,00€
 • 17,50€ 35,00€ -50% In Stock

  LABIOMER - Καταπραϋντική μάσκα 

  LABIOMER - Καταπραϋντική μάσκα

  17,50€ 35,00€ -50%
  Reduced price!
 • 32,00€ In Stock

  LABIOMER - Ενυδατική μάσκα 

  LABIOMER - Ενυδατική μάσκα

  32,00€
 • 28,00€ In Stock

  ARVAL - Αντιρυτιδική αντηλιακή κρέμα προσώπου 

  ARVAL - Αντιρυτιδική αντηλιακή κρέμα προσώπου

  28,00€
 • 28,00€ In Stock

  ARVAL - Αντιρυτιδική αντηλιακή κρέμα προσώπου 

  ARVAL - Αντιρυτιδική αντηλιακή κρέμα προσώπου

  28,00€
 • 28,00€ In Stock

  ARVAL - Αντιρυτιδική αντηλιακή κρέμα προσώπου 

  ARVAL - Αντιρυτιδική αντηλιακή κρέμα προσώπου

  28,00€
 • 21,00€ In Stock

  ARVAL - Αντηλιακό στικ 

  ARVAL - Αντηλιακό στικ

  21,00€
 • 33,00€ In Stock

  ARVAL - Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου για μετά τον ήλιο 

  ARVAL - Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου για μετά τον ήλιο

  33,00€
 • 35,00€ In Stock

  ARVAL - Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος 

  ARVAL - Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος

  35,00€
 • 35,00€ In Stock

  ARVAL - Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος υψηλής προστασίας 

  ARVAL - Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος υψηλής προστασίας

  35,00€
 • 35,00€ In Stock

  ARVAL - Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος υψηλής προστασίας  

  ARVAL - Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος υψηλής προστασίας 

  35,00€
 • 36,00€ In Stock

  ARVAL - Δροσερή ενυδατική λοσιόν για μετά τον ήλιο 

  ARVAL - Δροσερή ενυδατική λοσιόν για μετά τον ήλιο

  36,00€
 • 119,00€ In Stock

  EVE & DAPHNEE - Eau de parfum 

  EVE & DAPHNEE - Eau de parfum

  119,00€
 • 169,00€ In Stock

  EVE & DAPHNEE - Eau de parfum 

  EVE & DAPHNEE - Eau de parfum

  169,00€
 • 780,00€ In Stock

  EVE & DAPHNEE - Eau de parfum 

  EVE & DAPHNEE - Eau de parfum

  780,00€
 • 529,00€ In Stock

  EVE & DAPHNEE - Eau de parfum 

  EVE & DAPHNEE - Eau de parfum

  529,00€
 • 27,00€ In Stock

  EVE & DAPHNEE - Aρωματισμένο Σαπούνι  

  EVE & DAPHNEE - Aρωματισμένο Σαπούνι 

  27,00€
 • 110,00€ In Stock

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum 

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum

  110,00€
 • 55,00€ 110,00€ -50% In Stock

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum 

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum

  55,00€ 110,00€ -50%
  Reduced price!
 • 110,00€ In Stock

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum 

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum

  110,00€
 • 110,00€ In Stock

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum 

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum

  110,00€
 • 55,00€ 110,00€ -50% In Stock

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum 

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum

  55,00€ 110,00€ -50%
  Reduced price!
 • 55,00€ 110,00€ -50% In Stock

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum 

  ONEOFTHOSE - Eau De Parfum

  55,00€ 110,00€ -50%
  Reduced price!
 • 26,00€ Out of stock

  LABIOMER - Στοχευμένο τζελ για σπυράκια 

  LABIOMER - Στοχευμένο τζελ για σπυράκια

  26,00€
 • 29,00€ In Stock

  SAMPAR - Καθαριστική μάσκα 

  SAMPAR - Καθαριστική μάσκα

  29,00€
 • 15,00€ In Stock

  SAMPAR - Τοπική φροντίδα ακμής 

  SAMPAR - Τοπική φροντίδα ακμής

  15,00€
 • 32,00€ In Stock

  SAMPAR - Ενυδατικό γαλάκτωμα ελαφριάς υφής 

  SAMPAR - Ενυδατικό γαλάκτωμα ελαφριάς υφής

  32,00€
 • 62,40€ 78,00€ -20% In Stock

  SUSANNE KAUFMANN – Ενυδατικό τζελ για άνδρες 

  SUSANNE KAUFMANN – Ενυδατικό τζελ για άνδρες

  62,40€ 78,00€ -20%
  Reduced price!
 • 46,20€ 66,00€ -30% In Stock

  SUSANNE KAUFMANN – Ανανεωτική κρέμα για άνδρες 

  SUSANNE KAUFMANN – Ανανεωτική κρέμα για άνδρες

  46,20€ 66,00€ -30%
  Reduced price!
 • 39,90€ 57,00€ -30% In Stock

  SUSANNE KAUFMANN – Ανδρικό Σαμπουάν/Αφρόλουτρο 

  SUSANNE KAUFMANN – Ανδρικό Σαμπουάν/Αφρόλουτρο

  39,90€ 57,00€ -30%
  Reduced price!
 • 72,00€ 90,00€ -20% In Stock

  SUSANNE KAUFMANN - Ελιξίριο για τα μαλλιά 

  SUSANNE KAUFMANN - Ελιξίριο για τα μαλλιά

  72,00€ 90,00€ -20%
  Reduced price!
 • 46,90€ 67,00€ -30% In Stock

  SUSANNE KAUFMANN - Φυσικό αρωματικό κερί χώρου 

  SUSANNE KAUFMANN - Φυσικό αρωματικό κερί χώρου

  46,90€ 67,00€ -30%
  Reduced price!
 • 46,90€ 67,00€ -30% In Stock

  SUSANNE KAUFMANN - Φυσικό αρωματικό κερί χώρου 

  SUSANNE KAUFMANN - Φυσικό αρωματικό κερί χώρου

  46,90€ 67,00€ -30%
  Reduced price!
 • 25,00€ In Stock

  SAMPAR - Απαλό καθαριστικό γαλάκτωμα 

  SAMPAR - Απαλό καθαριστικό γαλάκτωμα

  25,00€
 • 21,00€ In Stock

  SAMPAR - Αφρώδες καθαριστικό για λιπαρά δέρματα 

  SAMPAR - Αφρώδες καθαριστικό για λιπαρά δέρματα

  21,00€
 • 79,00€ In Stock

  SAMPAR - 24ωρη κρέμα αντιγήρανσης 

  SAMPAR - 24ωρη κρέμα αντιγήρανσης

  79,00€
 • 49,00€ Out of stock

  SAMPAR - Αναζωογονητική μάσκα νύχτας κατά των ρυτίδων 

  SAMPAR - Αναζωογονητική μάσκα νύχτας κατά των ρυτίδων

  49,00€
 • 29,00€ In Stock

  SAMPAR - Αντιγηραντική κρέμα χεριών 

  SAMPAR - Αντιγηραντική κρέμα χεριών

  29,00€
 • 60,00€ In Stock

  SAMPAR - Ορός αντιγήρανσης πολλαπλών δράσεων 

  SAMPAR - Ορός αντιγήρανσης πολλαπλών δράσεων

  60,00€
 • 29,00€ In Stock

  SAMPAR - Λευκαντικό στυλό κηλίδων 

  SAMPAR - Λευκαντικό στυλό κηλίδων

  29,00€
 • 29,00€ In Stock

  SAMPAR - Αφρώδες καθαριστικό λάμψης 

  SAMPAR - Αφρώδες καθαριστικό λάμψης

  29,00€
 • 19,50€ 39,00€ -50% In Stock

  SAMPAR - Λοσιόν λάμψης 

  SAMPAR - Λοσιόν λάμψης

  19,50€ 39,00€ -50%
  Reduced price!
 • 25,00€ Out of stock

  SAMPAR - Διάφανη βάση για ματ αποτέλεσμα 

  SAMPAR - Διάφανη βάση για ματ αποτέλεσμα

  25,00€
 • 30,00€ Out of stock

  SAMPAR - Διάφανο κονσίλερ για τα μάτια 

  SAMPAR - Διάφανο κονσίλερ για τα μάτια

  30,00€
 • 35,00€ In Stock

  SAMPAR - Ενυδατική κρέμα με χρώμα κατά της φωτογήρανσης 

  SAMPAR - Ενυδατική κρέμα με χρώμα κατά της φωτογήρανσης

  35,00€
 • 29,00€ In Stock

  SAMPAR - Ενυδατική κρέμα για ηλιοκαμμένη λάμψη 

  SAMPAR - Ενυδατική κρέμα για ηλιοκαμμένη λάμψη

  29,00€
 • 15,00€ 25,00€ -40% Out of stock

  SAMPAR - Απαλό αφρώδες καθαριστικό 

  SAMPAR - Απαλό αφρώδες καθαριστικό

  15,00€ 25,00€ -40%
  Reduced price!
 • 25,00€ In Stock

  SAMPAR - Η πρώτη ενυδατική μάσκα-ορός 

  SAMPAR - Η πρώτη ενυδατική μάσκα-ορός

  25,00€
 • 39,00€ In Stock

  SAMPAR - Ενυδατική και ανανεωτική μάσκα νύχτας 

  SAMPAR - Ενυδατική και ανανεωτική μάσκα νύχτας

  39,00€
 • 15,00€ In Stock

  SAMPAR - Καθαριστικός αφρός micellar 

  SAMPAR - Καθαριστικός αφρός micellar

  15,00€
 • 10,00€ In Stock

  SAMPAR - χαρτί απορρόφησης λιπαρότητας 

  SAMPAR - χαρτί απορρόφησης λιπαρότητας

  10,00€
 • 29,00€ In Stock

  SAMPAR - Μάσκα νύχτας για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα 

  SAMPAR - Μάσκα νύχτας για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα

  29,00€
 • 35,00€ In Stock

  SAMPAR - Ενυδατική κρέμα με χρώμα κατά της φωτογήρανσης  

  SAMPAR - Ενυδατική κρέμα με χρώμα κατά της φωτογήρανσης 

  35,00€
 • 7,50€ 15,00€ -50% In Stock

  SAMPAR - Αέρινο ενυδατικό mist  

  SAMPAR - Αέρινο ενυδατικό mist 

  7,50€ 15,00€ -50%
  Reduced price!
 • 29,00€ In Stock

  SAMPAR - Άμεση θεραπεία λάμψης για τα μάτια 

  SAMPAR - Άμεση θεραπεία λάμψης για τα μάτια

  29,00€
 • 23,40€ 39,00€ -40% In Stock

  SAMPAR - Ενυδατικό λάδι προσώπου 

  SAMPAR - Ενυδατικό λάδι προσώπου

  23,40€ 39,00€ -40%
  Reduced price!
 • 9,00€ 15,00€ -40% In Stock

  SAMPAR - Στυπτική τονωτική λοσιόν 

  SAMPAR - Στυπτική τονωτική λοσιόν

  9,00€ 15,00€ -40%
  Reduced price!
 • 16,80€ 28,00€ -40% In Stock

  SAMPAR - Ενυδατική κρέμα 

  SAMPAR - Ενυδατική κρέμα

  16,80€ 28,00€ -40%
  Reduced price!
 • 11,40€ 19,00€ -40% In Stock

  SAMPAR - Απολεπιστικό χωρίς κόκκους 

  SAMPAR - Απολεπιστικό χωρίς κόκκους

  11,40€ 19,00€ -40%
  Reduced price!
 • 15,00€ 25,00€ -40% In Stock

  SAMPAR - Κρέμα με χρώμα και προστασία από ακτίνες UV 

  SAMPAR - Κρέμα με χρώμα και προστασία από ακτίνες UV

  15,00€ 25,00€ -40%
  Reduced price!
 • 9,00€ 15,00€ -40% In Stock

  SAMPAR - Αφρόλουτρο 

  SAMPAR - Αφρόλουτρο

  9,00€ 15,00€ -40%
  Reduced price!
 • 17,40€ 29,00€ -40% In Stock

  SAMPAR - Συσφικτική κρέμα στήθους 

  SAMPAR - Συσφικτική κρέμα στήθους

  17,40€ 29,00€ -40%
  Reduced price!
 • 21,00€ 35,00€ -40% In Stock

  SAMPAR - Τζέλ αδυνατίσματος 

  SAMPAR - Τζέλ αδυνατίσματος

  21,00€ 35,00€ -40%
  Reduced price!
 • 14,50€ 29,00€ -50% In Stock
  Best seller

  LABIOMER - Απαλό καθαριστικό gel για το πρόσωπο 

  LABIOMER - Απαλό καθαριστικό gel για το πρόσωπο

  14,50€ 29,00€ -50%
  Reduced price!
 • 43,00€ In Stock

  LABIOMER - Θρεπτική μάσκα αντιγήρανσης  

  LABIOMER - Θρεπτική μάσκα αντιγήρανσης 

  43,00€
 • 15,60€ 26,00€ -40% In Stock

  VOYA - Προϊόν για λουτρό με φύκια 

  VOYA - Προϊόν για λουτρό με φύκια

  15,60€ 26,00€ -40%
  Reduced price!
 • 13,20€ 22,00€ -40% In Stock

  VOYA - Βούρτσα σώματος για απολέπιση 

  VOYA - Βούρτσα σώματος για απολέπιση

  13,20€ 22,00€ -40%
  Reduced price!
 • 14,40€ 24,00€ -40% In Stock

  VOYA - Χαλαρωτικό αφροντούς 

  VOYA - Χαλαρωτικό αφροντούς

  14,40€ 24,00€ -40%
  Reduced price!
 • 30,00€ 50,00€ -40% In Stock

  VOYA - Scrub ζάχαρης για θρέψη 

  VOYA - Scrub ζάχαρης για θρέψη

  30,00€ 50,00€ -40%
  Reduced price!
 • 26,40€ 44,00€ -40% In Stock

  VOYA - Λάδι σώματος για χαλάρωση των μυών 

  VOYA - Λάδι σώματος για χαλάρωση των μυών

  26,40€ 44,00€ -40%
  Reduced price!
 • 26,40€ 44,00€ -40% In Stock

  VOYA - Χαλαρωτικό λάδι για το μπάνιο & το ντους 

  VOYA - Χαλαρωτικό λάδι για το μπάνιο & το ντους

  26,40€ 44,00€ -40%
  Reduced price!
 • 26,40€ 44,00€ -40% In Stock

  VOYA - Αναζωογονητικό λάδι για το μπάνιο & το ντους  

  VOYA - Αναζωογονητικό λάδι για το μπάνιο & το ντους 

  26,40€ 44,00€ -40%
  Reduced price!
 • 13,80€ 23,00€ -40% In Stock

  VOYA - Αιθέριο έλαιο 

  VOYA - Αιθέριο έλαιο

  13,80€ 23,00€ -40%
  Reduced price!
 • 26,40€ 44,00€ -40% In Stock

  VOYA - Λάδι σώματος για μείωση ραγάδων 

  VOYA - Λάδι σώματος για μείωση ραγάδων

  26,40€ 44,00€ -40%
  Reduced price!
 • 26,40€ 44,00€ -40% In Stock

  VOYA - Κρέμα σώματος για μείωση ραγάδων 

  VOYA - Κρέμα σώματος για μείωση ραγάδων

  26,40€ 44,00€ -40%
  Reduced price!
 • 9,00€ 15,00€ -40% In Stock

  VOYA - 3 πανάκια μουσελίνας για το πρόσωπο 

  VOYA - 3 πανάκια μουσελίνας για το πρόσωπο

  9,00€ 15,00€ -40%
  Reduced price!
 • 42,00€ 70,00€ -40% In Stock

  VOYA - Αναζωογονητική κρέμα νύχτας 

  VOYA - Αναζωογονητική κρέμα νύχτας

  42,00€ 70,00€ -40%
  Reduced price!
 • 26,40€ 44,00€ -40% In Stock

  VOYA - Μάσκα λάμψης με άργιλο 

  VOYA - Μάσκα λάμψης με άργιλο

  26,40€ 44,00€ -40%
  Reduced price!
 • 21,00€ 35,00€ -40% In Stock

  VOYA - Scrub προσώπου 

  VOYA - Scrub προσώπου

  21,00€ 35,00€ -40%
  Reduced price!
 • 40,80€ 68,00€ -40% In Stock

  VOYA - Επανορθωτική κρέμα νύχτας 

  VOYA - Επανορθωτική κρέμα νύχτας

  40,80€ 68,00€ -40%
  Reduced price!
 • 20,40€ 34,00€ -40% In Stock

  VOYA - Γαλάκτωμα καθαρισμού  

  VOYA - Γαλάκτωμα καθαρισμού 

  20,40€ 34,00€ -40%
  Reduced price!
 • 20,40€ 34,00€ -40% In Stock

  VOYA - Τονωτική λοσιόν προσώπου 

  VOYA - Τονωτική λοσιόν προσώπου

  20,40€ 34,00€ -40%
  Reduced price!
 • 26,40€ 44,00€ -40% In Stock

  VOYA - Ανανεωτική μάσκα ματιών 

  VOYA - Ανανεωτική μάσκα ματιών

  26,40€ 44,00€ -40%
  Reduced price!
 • 38,40€ 64,00€ -40% In Stock

  VOYA - Καταπραϋντική ενυδατική κρέμα 

  VOYA - Καταπραϋντική ενυδατική κρέμα

  38,40€ 64,00€ -40%
  Reduced price!
 • 26,40€ 44,00€ -40% In Stock

  VOYA - Ανανεωτική κρέμα ματιών 

  VOYA - Ανανεωτική κρέμα ματιών

  26,40€ 44,00€ -40%
  Reduced price!
 • 8,40€ 14,00€ -40% In Stock

  VOYA - Balm για τα χείλη 

  VOYA - Balm για τα χείλη

  8,40€ 14,00€ -40%
  Reduced price!
 • 8,40€ 14,00€ -40% In Stock

  VOYA - Balm για τα χείλη 

  VOYA - Balm για τα χείλη

  8,40€ 14,00€ -40%
  Reduced price!
 • 16,20€ 27,00€ -40% In Stock

  VOYA - Τζελ ξυρίσματος για άνδρες 

  VOYA - Τζελ ξυρίσματος για άνδρες

  16,20€ 27,00€ -40%
  Reduced price!
 • 30,00€ 50,00€ -40% In Stock

  VOYA - Αναζωογονητικό ενυδατικό προϊόν για άνδρες 

  VOYA - Αναζωογονητικό ενυδατικό προϊόν για άνδρες

  30,00€ 50,00€ -40%
  Reduced price!
 • 20,40€ 34,00€ -40% In Stock

  VOYA - Πολυτελές αρωματικό κερί  

  VOYA - Πολυτελές αρωματικό κερί 

  20,40€ 34,00€ -40%
  Reduced price!
 • 31,20€ 52,00€ -40% In Stock

  VOYA - Αρωματικό χώρου 

  VOYA - Αρωματικό χώρου

  31,20€ 52,00€ -40%
  Reduced price!
 • 31,20€ 52,00€ -40% Out of stock

  VOYA - Αρωματικό χώρου 

  VOYA - Αρωματικό χώρου

  31,20€ 52,00€ -40%
  Reduced price!
 • 103,00€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Μάσκα ματιών 

  CAROL JOY LONDON - Μάσκα ματιών

  103,00€
 • 32,20€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Μάσκα ματιών 

  CAROL JOY LONDON - Μάσκα ματιών

  32,20€
 • 128,80€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Σπρέϋ κολλαγόνου 

  CAROL JOY LONDON - Σπρέϋ κολλαγόνου

  128,80€
 • 122,40€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Σετ ταξιδίου 

  CAROL JOY LONDON - Σετ ταξιδίου

  122,40€
 • 122,40€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Ορός αντιγήρανσης 

  CAROL JOY LONDON - Ορός αντιγήρανσης

  122,40€
 • 122,40€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Αντιγηραντική κρέμα 

  CAROL JOY LONDON - Αντιγηραντική κρέμα

  122,40€
 • 96,60€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Ενυδατικό λεπτής υφής 

  CAROL JOY LONDON - Ενυδατικό λεπτής υφής

  96,60€
 • 96,60€ Out of stock

  CAROL JOY LONDON - Μάσκα σύσφιξης 

  CAROL JOY LONDON - Μάσκα σύσφιξης

  96,60€
 • 38,70€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Τονωτική λοσιόν 

  CAROL JOY LONDON - Τονωτική λοσιόν

  38,70€
 • 64,40€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Κρέμα ματιών 

  CAROL JOY LONDON - Κρέμα ματιών

  64,40€
 • 58,00€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ & ΠΑΝΑΚΙ 

  CAROL JOY LONDON - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ & ΠΑΝΑΚΙ

  58,00€
 • 64,40€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Προϊόν λάμψης για χέρια και σώμα 

  CAROL JOY LONDON - Προϊόν λάμψης για χέρια και σώμα

  64,40€
 • 45,10€ Out of stock

  CAROL JOY LONDON - Κρέμα χεριών 

  CAROL JOY LONDON - Κρέμα χεριών

  45,10€
 • 49,00€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Λάδι μαλλιών 

  CAROL JOY LONDON - Λάδι μαλλιών

  49,00€
 • 45,10€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Μάσκα μαλλιών 

  CAROL JOY LONDON - Μάσκα μαλλιών

  45,10€
 • 32,20€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Σαμπουάν για τόνωση & λάμψη 

  CAROL JOY LONDON - Σαμπουάν για τόνωση & λάμψη

  32,20€
 • 32,20€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Conditioner για τόνωση & λάμψη 

  CAROL JOY LONDON - Conditioner για τόνωση & λάμψη

  32,20€
 • 32,20€ Out of stock

  CAROL JOY LONDON - Σαμπουάν για όγκο & λάμψη 

  CAROL JOY LONDON - Σαμπουάν για όγκο & λάμψη

  32,20€
 • 32,20€ Out of stock

  CAROL JOY LONDON - Conditioner για όγκο & λάμψη 

  CAROL JOY LONDON - Conditioner για όγκο & λάμψη

  32,20€
 • 32,20€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά 

  CAROL JOY LONDON - Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά

  32,20€
 • 32,20€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Conditioner για βαμμένα μαλλιά 

  CAROL JOY LONDON - Conditioner για βαμμένα μαλλιά

  32,20€
 • 45,10€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Χαλαρωτικό κερί χώρου 

  CAROL JOY LONDON - Χαλαρωτικό κερί χώρου

  45,10€
 • 73,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ανανεωτικό, τονωτικό mist προσώπου για άμεση 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ανανεωτικό, τονωτικό mist προσώπου για άμεση ενυδάτωση

  73,00€
 • 85,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Μάσκα με λευκή άργιλο 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Μάσκα με λευκή άργιλο

  85,00€
 • 73,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Καθαριστικό μαύρο balm 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Καθαριστικό μαύρο balm

  73,00€
 • 73,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αφρώδες καθαριστικό 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αφρώδες καθαριστικό

  73,00€
 • 115,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική κρέμα-τζελ λεπτής υφής 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική κρέμα-τζελ λεπτής υφής

  115,00€
 • 48,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Self tanner  

  OMOROVICZA BUDAPEST - Self tanner 

  48,00€
 • 82,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική αντηλιακή με χρώμα 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική αντηλιακή με χρώμα

  82,00€
 • 82,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική αντηλιακή με χρώμα  

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική αντηλιακή με χρώμα 

  82,00€
 • 82,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική αντηλιακή με χρώμα  

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική αντηλιακή με χρώμα 

  82,00€
 • 109,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Λάδι προσώπου για θρέψη 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Λάδι προσώπου για θρέψη

  109,00€
 • 115,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θεραπεία με οξέα 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θεραπεία με οξέα

  115,00€
 • 82,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Λοσιόν ενυδάτωσης   

  OMOROVICZA BUDAPEST - Λοσιόν ενυδάτωσης  

  82,00€
 • 125,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Best-selling προϊόντα 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Best-selling προϊόντα

  125,00€
 • 125,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Όλα τα essentials σε συσκευασίες ταξιδίου 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Όλα τα essentials σε συσκευασίες ταξιδίου

  125,00€
 • 115,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική κρέμα για θρέψη 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική κρέμα για θρέψη

  115,00€
 • 145,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Επανορθωτική κρέμα νύχτας 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Επανορθωτική κρέμα νύχτας

  145,00€
 • 76,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατικό λάδι σώματος με λάμψη 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατικό λάδι σώματος με λάμψη

  76,00€
 • 82,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θεραπεία απολέπισης προσώπου 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θεραπεία απολέπισης προσώπου

  82,00€
 • 94,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Μάσκα προσώπου αντιγήρανσης 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Μάσκα προσώπου αντιγήρανσης

  94,00€
 • 73,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Κρεμώδες καθαριστικό 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Κρεμώδες καθαριστικό

  73,00€
 • 109,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Καταπραϋντική κρέμα ματιών 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Καταπραϋντική κρέμα ματιών

  109,00€
 • 115,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός σύσφιξης 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός σύσφιξης

  115,00€
 • 82,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θρεπτική κρέμα σώματος 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θρεπτική κρέμα σώματος

  82,00€
 • 68,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Συσφικτικό λάδι σώματος 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Συσφικτικό λάδι σώματος

  68,00€
 • 35,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική κρέμα ξυρίσματος 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατική κρέμα ξυρίσματος

  35,00€
 • 118,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Απολέπιση δυο φάσεων για λάμψη 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Απολέπιση δυο φάσεων για λάμψη

  118,00€
 • 115,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατικό γαλάκτωμα λεπτής υφής  

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατικό γαλάκτωμα λεπτής υφής 

  115,00€
 • 45,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θρεπτικό & ενυδατικό balm χειλιών 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θρεπτικό & ενυδατικό balm χειλιών

  45,00€
 • 99,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αντηλιακό καθημερινής προστασίας 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αντηλιακό καθημερινής προστασίας

  99,00€
 • 69,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αναζωογονητικό booster 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αναζωογονητικό booster

  69,00€
 • 115,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Οil-free ορός ενυδάτωσης 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Οil-free ορός ενυδάτωσης

  115,00€
 • 125,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Συσφικτική κρέμα λαιμού 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Συσφικτική κρέμα λαιμού

  125,00€
 • 115,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Μάσκα νύχτας για λάμψη 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Μάσκα νύχτας για λάμψη

  115,00€
 • 82,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατικό σπρέι δυο φάσεων 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ενυδατικό σπρέι δυο φάσεων

  82,00€
 • 255,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αναζωογονητική κρέμα προσώπου 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αναζωογονητική κρέμα προσώπου

  255,00€
 • 79,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Scrub απολέπισης σώματος 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Scrub απολέπισης σώματος

  79,00€
 • 220,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Oil free ορός σύσφιξης 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Oil free ορός σύσφιξης

  220,00€
 • 185,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Κρέμα ματιών αντιγήρανσης 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Κρέμα ματιών αντιγήρανσης

  185,00€
 • 235,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός νύχτας για λάμψη 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός νύχτας για λάμψη

  235,00€
 • 180,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αντιγηραντική μάσκα προσώπου 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αντιγηραντική μάσκα προσώπου

  180,00€
 • 380,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Συσφικτική κρέμα προσώπου 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Συσφικτική κρέμα προσώπου

  380,00€
 • 415,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός επανόρθωσης και λάμψης 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός επανόρθωσης και λάμψης

  415,00€
 • 195,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Απολέπιση με οξέα για λάμψη 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Απολέπιση με οξέα για λάμψη

  195,00€
 • 255,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αντιγηραντική κρέμα ματιών 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αντιγηραντική κρέμα ματιών

  255,00€
 • 13,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Γάντι καθαρισμού 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Γάντι καθαρισμού

  13,00€
 • 85,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θεραπεία για λιπαρά-ακνεϊκά δέρματα 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θεραπεία για λιπαρά-ακνεϊκά δέρματα

  85,00€
 • 35,00€ In Stock

  ARVAL - Αντηλιακή πούδρα προσώπου 

  ARVAL - Αντηλιακή πούδρα προσώπου

  35,00€
 • 24,00€ In Stock

  Labiomer - σπρέι χώρου 

  Labiomer - σπρέι χώρου

  24,00€
 • 15,00€ In Stock

  Labiomer - Φυσικό σφουγγάρι 

  Labiomer - Φυσικό σφουγγάρι

  15,00€
 • 120,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός προστασίας και λάμψης 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός προστασίας και λάμψης

  120,00€
 • 53,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Απαλοί δίσκοι ντεμακιγιάζ 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Απαλοί δίσκοι ντεμακιγιάζ

  53,00€
 • 120,00€ 150,00€ -20% In Stock

  ANIMA VINCI - EAU DE PARFUM 

  ANIMA VINCI - EAU DE PARFUM

  120,00€ 150,00€ -20%
  Reduced price!
 • 38,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ανανεωτικό, τονωτικό mist προσώπου για άμεση 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ανανεωτικό, τονωτικό mist προσώπου για άμεση ενυδάτωση

  38,00€
 • 38,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ανανεωτικό, τονωτικό mist προσώπου για άμεση 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ανανεωτικό, τονωτικό mist προσώπου για άμεση ενυδάτωση

  38,00€
 • 149,00€ In Stock

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum   

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum  

  149,00€
 • 149,00€ In Stock

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum  

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum 

  149,00€
 • 149,00€ In Stock

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum   

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum  

  149,00€
 • 149,00€ In Stock

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum 

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum

  149,00€
 • 175,00€ In Stock

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum 

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum

  175,00€
 • 175,00€ In Stock

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum 

  NOMENCLATURE - Eau De Parfum

  175,00€
 • 11,00€ 22,00€ -50% In Stock

  BAST - Κρέμα ποδιών για πριν & μετά την προπόνηση 

  BAST - Κρέμα ποδιών για πριν & μετά την προπόνηση

  11,00€ 22,00€ -50%
  Reduced price!
 • 10,00€ 20,00€ -50% In Stock

  BAST - Κρέμα χεριών για πριν & μετά την προπόνηση 

  BAST - Κρέμα χεριών για πριν & μετά την προπόνηση

  10,00€ 20,00€ -50%
  Reduced price!
 • 13,00€ 26,00€ -50% In Stock

  BAST - Ενεργοποιεί και χαλαρώνει τους μυς 

  BAST - Ενεργοποιεί και χαλαρώνει τους μυς

  13,00€ 26,00€ -50%
  Reduced price!
 • 12,50€ 25,00€ -50% In Stock

  BAST - Κρέμα για μετά από έντονη προπόνηση 

  BAST - Κρέμα για μετά από έντονη προπόνηση

  12,50€ 25,00€ -50%
  Reduced price!
 • 12,00€ 24,00€ -50% In Stock

  BAST - Αποσμητικό για αθλητικό εξοπλισμό 

  BAST - Αποσμητικό για αθλητικό εξοπλισμό

  12,00€ 24,00€ -50%
  Reduced price!
 • 75,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Η καθημερινή λύση για την ακμή και τα σπυράκια 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Η καθημερινή λύση για την ακμή και τα σπυράκια

  75,00€
 • 99,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ματ λοσιόν για την καταπολέμιση της ακμής 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ματ λοσιόν για την καταπολέμιση της ακμής

  99,00€
 • 300,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Σετ δώρου 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Σετ δώρου

  300,00€
 • 515,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Σετ δώρου 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Σετ δώρου

  515,00€
 • 17,00€ In Stock

  HEINRICH BARTH - Γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα  

  HEINRICH BARTH - Γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα 

  17,00€
 • 17,00€ In Stock

  HEINRICH BARTH - Καθαριστικό μαλλιών και σώματος  

  HEINRICH BARTH - Καθαριστικό μαλλιών και σώματος 

  17,00€
 • 16,00€ In Stock

  HEINRICH BARTH - Μαλακτική κρέμα μαλλιών 

  HEINRICH BARTH - Μαλακτική κρέμα μαλλιών

  16,00€
 • 16,00€ In Stock

  HEINRICH BARTH - Ενυδατική κρέμα για μετά τον ήλιο  

  HEINRICH BARTH - Ενυδατική κρέμα για μετά τον ήλιο 

  16,00€
 • 16,00€ In Stock

  HEINRICH BARTH - Αφρόλουτρο σώματος  

  HEINRICH BARTH - Αφρόλουτρο σώματος 

  16,00€
 • 16,00€ In Stock

  HEINRICH BARTH - Σαμπουάν  

  HEINRICH BARTH - Σαμπουάν 

  16,00€
 • 19,00€ In Stock

  HEINRICH BARTH - Λάδι μαυρίσματος 

  HEINRICH BARTH - Λάδι μαυρίσματος

  19,00€
 • 249,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θεραπεία 9 ημερών 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θεραπεία 9 ημερών

  249,00€
 • 82,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Σταγόνες για το τριχωτό της κεφαλής 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Σταγόνες για το τριχωτό της κεφαλής

  82,00€
 • 29,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Γάντια καθαρισμού 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Γάντια καθαρισμού

  29,00€
 • 64,00€ In Stock

  LABIOMER - Ορός αποτοξίνωσης 

  LABIOMER - Ορός αποτοξίνωσης

  64,00€
 • 66,00€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Απαλό προϊόν απολέπισης 

  CAROL JOY LONDON - Απαλό προϊόν απολέπισης

  66,00€
 • 42,00€ In Stock

  CAROL JOY LONDON - Μάσκα αντιγήρανσης 

  CAROL JOY LONDON - Μάσκα αντιγήρανσης

  42,00€
 • 23,40€ 39,00€ -40% In Stock

  SAMPAR - Ενζημικό απολεπιστικό χωρίς κόκκους 

  SAMPAR - Ενζημικό απολεπιστικό χωρίς κόκκους

  23,40€ 39,00€ -40%
  Reduced price!
 • 48,00€ 60,00€ -20% In Stock

  ANIMA VINCI - Πολυτελές αρωματικό κερί  

  ANIMA VINCI - Πολυτελές αρωματικό κερί 

  48,00€ 60,00€ -20%
  Reduced price!
 • 8,50€ In Stock

  SAMPAR - Η πρώτη ενυδατική μάσκα-ορός 

  SAMPAR - Η πρώτη ενυδατική μάσκα-ορός

  8,50€
 • 45,00€ In Stock

  DELILAH - Πινέλο για το πρόσωπο 

  DELILAH - Πινέλο για το πρόσωπο

  45,00€
 • 45,00€ In Stock

  DELILAH – Πινέλο για το πρόσωπο 

  DELILAH – Πινέλο για το πρόσωπο

  45,00€
 • 43,00€ In Stock

  DELILAH – Πινέλο για το πρόσωπο 

  DELILAH – Πινέλο για το πρόσωπο

  43,00€
 • 30,00€ In Stock

  DELILAH – Πινέλο για τα μάτια 

  DELILAH – Πινέλο για τα μάτια

  30,00€
 • 45,00€ In Stock

  DELILAH – Πινέλο για το πρόσωπο 

  DELILAH – Πινέλο για το πρόσωπο

  45,00€
 • 28,00€ In Stock

  DELILAH – Πινέλο ακριβείας 

  DELILAH – Πινέλο ακριβείας

  28,00€
 • 28,00€ In Stock

  DELILAH – Πινέλο ακριβείας 

  DELILAH – Πινέλο ακριβείας

  28,00€
 • 25,00€ In Stock

  DELILAH – Πινέλο ακριβείας 

  DELILAH – Πινέλο ακριβείας

  25,00€
 • 25,00€ In Stock

  DELILAH – Πινέλο ακριβείας 

  DELILAH – Πινέλο ακριβείας

  25,00€
 • 38,00€ In Stock

  DELILAH – Compact ρουζ 

  DELILAH – Compact ρουζ

  38,00€
 • 46,00€ In Stock

  DELILAH - Δερμάτινη θήκη Vegan με 4 συνθετικά πινέλα 

  DELILAH - Δερμάτινη θήκη Vegan με 4 συνθετικά πινέλα

  46,00€
 • 48,00€ In Stock

  DELILAH - Ματ bronzer 

  DELILAH - Ματ bronzer

  48,00€
 • 28,00€ In Stock

  DELILAH - Gel line για μάτια & φρύδια 

  DELILAH - Gel line για μάτια & φρύδια

  28,00€
 • 28,00€ In Stock

  DELILAH - Μηχανικό μολύβι φρυδιών με βουρτσάκι 

  DELILAH - Μηχανικό μολύβι φρυδιών με βουρτσάκι

  28,00€
 • 34,00€ In Stock

  DELILAH - Μάσκαρα για όγκο και διαχωρισμό 

  DELILAH - Μάσκαρα για όγκο και διαχωρισμό

  34,00€
 • 26,00€ In Stock

  DELILAH - Μάσκαρα φρυδιών 

  DELILAH - Μάσκαρα φρυδιών

  26,00€
 • 28,00€ In Stock

  DELILAH - Μηχανικό μολύβι ματιών μεγάλης διάρκειας 

  DELILAH - Μηχανικό μολύβι ματιών μεγάλης διάρκειας

  28,00€
 • 50,00€ In Stock

  DELILAH - Παλέτα σκιών 

  DELILAH - Παλέτα σκιών

  50,00€
 • 34,00€ In Stock

  DELILAH - Μάσκαρα για όγκο μεγάλης διάρκειας 

  DELILAH - Μάσκαρα για όγκο μεγάλης διάρκειας

  34,00€
 • 50,00€ Out of stock

  DELILAH - Micro-fine Loose Powder 

  DELILAH - Micro-fine Loose Powder

  50,00€
 • 46,00€ In Stock

  DELILAH - Υγρό προϊόν λάμψης 

  DELILAH - Υγρό προϊόν λάμψης

  46,00€
 • 49,00€ In Stock

  DELILAH - Πούδρα λάμψης 

  DELILAH - Πούδρα λάμψης

  49,00€
 • 31,00€ In Stock

  DELILAH - Κρεμώδες κονσίλερ για λάμψη 

  DELILAH - Κρεμώδες κονσίλερ για λάμψη

  31,00€
 • 33,00€ In Stock

  DELILAH - Κρεμώδες κονσίλερ 

  DELILAH - Κρεμώδες κονσίλερ

  33,00€
 • 49,00€ In Stock

  DELILAH - Future Resist Foundation Primer 

  DELILAH - Future Resist Foundation Primer

  49,00€
 • 48,00€ In Stock

  DELAILH - Future Resist Foundation SPF 20 

  DELAILH - Future Resist Foundation SPF 20

  48,00€
 • 50,00€ In Stock

  DELILAH - Υγρό μέικαπ τέλειας κάλυψης 

  DELILAH - Υγρό μέικαπ τέλειας κάλυψης

  50,00€
 • 28,00€ In Stock

  DELILAH - Μηχανικό μολύβι χειλιών μεγάλης διάρκειας 

  DELILAH - Μηχανικό μολύβι χειλιών μεγάλης διάρκειας

  28,00€
 • 33,00€ In Stock

  DELILAH - Κρεμώδες κραγιόν 

  DELILAH - Κρεμώδες κραγιόν

  33,00€
 • 24,00€ In Stock

  DELILAH - Υγρό κραγιόν με ματ αποτέλεσμα 

  DELILAH - Υγρό κραγιόν με ματ αποτέλεσμα

  24,00€
 • 29,00€ In Stock

  DELILAH - Lipgloss λάμψης 

  DELILAH - Lipgloss λάμψης

  29,00€
 • 50,00€ In Stock

  DELILAH - Παλέτα σκιών 

  DELILAH - Παλέτα σκιών

  50,00€
 • 115,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Κρέμα ματιών για λάμψη Vitamin C 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Κρέμα ματιών για λάμψη Vitamin C

  115,00€
 • 75,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Κρέμα χεριών 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Κρέμα χεριών

  75,00€
 • 43,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Self tanner προσώπου 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Self tanner προσώπου

  43,00€
 • 59,00€ Product available with different options

  BALA - Βαράκια αστραγάλου/καρπού 

  BALA - Βαράκια αστραγάλου/καρπού

  59,00€
 • 25,00€ Product available with different options

  BALA - Exercise sliders 7" 

  BALA - Exercise sliders 7"

  25,00€
 • 109,00€ In Stock

  BALA - Power ring 

  BALA - Power ring

  109,00€
 • 79,00€ In Stock

  BALA - BARS 3Lb 

  BALA - BARS 3Lb

  79,00€
 • 189,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Σετ δώρου 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Σετ δώρου

  189,00€
 • 55,00€ In Stock

  DELILAH – Σετ δώρου 

  DELILAH – Σετ δώρου

  55,00€
 • 53,00€ In Stock

  DELILAH – Σετ δώρου με σκιές ματιών σε στικ 

  DELILAH – Σετ δώρου με σκιές ματιών σε στικ

  53,00€
 • 26,40€ 44,00€ -40% In Stock

  VOYA - Χαλαρωτικό λάδι σώματος 

  VOYA - Χαλαρωτικό λάδι σώματος

  26,40€ 44,00€ -40%
  Reduced price!
 • 58,00€ In Stock

  LEAHLANI - Ελιξίριο ενυδάτωσης για το πρωί 

  LEAHLANI - Ελιξίριο ενυδάτωσης για το πρωί

  58,00€
 • 72,00€ Out of stock

  LEAHLANI – Ελιξίριο επανόρθωσης για το βράδυ 

  LEAHLANI – Ελιξίριο επανόρθωσης για το βράδυ

  72,00€
 • 42,00€ In Stock

  LEAHLANI – Ορός εξισορρόπησης  

  LEAHLANI – Ορός εξισορρόπησης 

  42,00€
 • 48,00€ In Stock

  LEAHLANI – Ορός λάμψης 

  LEAHLANI – Ορός λάμψης

  48,00€
 • 56,00€ In Stock

  LEAHLANI - Πλούσιο ενυδατικό βάλσαμο ομορφιάς 

  LEAHLANI - Πλούσιο ενυδατικό βάλσαμο ομορφιάς

  56,00€
 • 56,00€ In Stock

  LEAHLANI - Καθαριστικό λάδι 

  LEAHLANI - Καθαριστικό λάδι

  56,00€
 • 54,00€ In Stock

  LEAHLANI - Καθαριστική πούδρα 

  LEAHLANI - Καθαριστική πούδρα

  54,00€
 • 70,00€ In Stock

  LEAHLANI - Καθαριστική μάσκα αποτοξίνωσης 

  LEAHLANI - Καθαριστική μάσκα αποτοξίνωσης

  70,00€
 • 54,00€ Out of stock

  LEAHLANI - Μάσκα λάμψης 

  LEAHLANI - Μάσκα λάμψης

  54,00€
 • 42,00€ In Stock

  LEAHLANI - Καθαριστική μάσκα υπερτροφής 

  LEAHLANI - Καθαριστική μάσκα υπερτροφής

  42,00€
 • 111,00€ Product available with different options

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum 

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

  111,00€
 • 111,00€ Product available with different options

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum 

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

  111,00€
 • 111,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum 

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

  111,00€
 • 111,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum 

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

  111,00€
 • 111,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum 

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

  111,00€
 • 111,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum 

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

  111,00€
 • 111,00€ Out of stock

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum 

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

  111,00€
 • 111,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum 

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

  111,00€
 • 111,00€ Product available with different options

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum 

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

  111,00€
 • 111,00€ Product available with different options

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum 

  FRANCESCA BIANCHI - Extrait de parfum

  111,00€
 • 75,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών 

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών

  75,00€
 • 75,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών 

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών

  75,00€
 • 75,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών 

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών

  75,00€
 • 75,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών 

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών

  75,00€
 • 75,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών 

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών

  75,00€
 • 75,00€ In Stock

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών 

  FRANCESCA BIANCHI - Αρωματικό λάδι σώματος και μαλλιών

  75,00€
 • 40,00€ Out of stock

  FRANCESCA BIANCHI - Discovery set 

  FRANCESCA BIANCHI - Discovery set

  40,00€
 • 88,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum

  88,00€
 • 93,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum

  93,00€
 • 88,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum

  88,00€
 • 88,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum

  88,00€
 • 88,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum

  88,00€
 • 93,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum

  93,00€
 • 88,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum

  88,00€
 • 83,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash

  83,00€
 • 83,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash

  83,00€
 • 83,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash

  83,00€
 • 83,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash

  83,00€
 • 83,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash

  83,00€
 • 83,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash

  83,00€
 • 62,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Λάδι μαλλιών και σώματος 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Λάδι μαλλιών και σώματος

  62,00€
 • 62,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Λάδι μαλλιών και σώματος 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Λάδι μαλλιών και σώματος

  62,00€
 • 62,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Λάδι μαλλιών και σώματος 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Λάδι μαλλιών και σώματος

  62,00€
 • 88,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου

  88,00€
 • 88,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου

  88,00€
 • 88,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου

  88,00€
 • 88,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου

  88,00€
 • 88,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου

  88,00€
 • 93,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Eau de parfum 

  CHAPEL FACTORY - Eau de parfum

  93,00€
 • 93,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Eau de parfum 

  CHAPEL FACTORY - Eau de parfum

  93,00€
 • 93,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Eau de parfum 

  CHAPEL FACTORY - Eau de parfum

  93,00€
 • 57,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί 

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί

  57,00€
 • 57,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί 

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί

  57,00€
 • 57,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί 

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί

  57,00€
 • 57,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί 

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί

  57,00€
 • 52,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Ποτ πουρί λιβανιού 

  CHAPEL FACTORY - Ποτ πουρί λιβανιού

  52,00€
 • 93,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Ποτ πουρί με συσκευή καύσης 

  CHAPEL FACTORY - Ποτ πουρί με συσκευή καύσης

  93,00€
 • 21,00€ Out of stock

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό ρούχων 

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό ρούχων

  21,00€
 • 78,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY – Αρωματικό χώρου 

  CHAPEL FACTORY – Αρωματικό χώρου

  78,00€
 • 78,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY – Αρωματικό χώρου 

  CHAPEL FACTORY – Αρωματικό χώρου

  78,00€
 • 78,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY – Αρωματικό χώρου 

  CHAPEL FACTORY – Αρωματικό χώρου

  78,00€
 • 180,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου

  180,00€
 • 37,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί

  37,00€
 • 37,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί

  37,00€
 • 37,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί

  37,00€
 • 37,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί

  37,00€
 • 75,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί

  75,00€
 • 75,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί

  75,00€
 • 75,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό κερί

  75,00€
 • 170,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός νύχτας 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός νύχτας

  170,00€
 • 88,00€ Out of stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου  

  JARDINS D’ECRIVAINS – Άρωμα Χώρου 

  88,00€
 • 110,00€ Product available with different options

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου  

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου 

  110,00€
 • 110,00€ Product available with different options

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου   

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου  

  110,00€
 • 110,00€ Product available with different options

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου   

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου  

  110,00€
 • 110,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου   

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου  

  110,00€
 • 113,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου   

  JARDINS D’ECRIVAINS – Αρωματικό Χώρου  

  113,00€
 • 90,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Πρωτοποριακή λοσιόν με οξέα 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Πρωτοποριακή λοσιόν με οξέα

  90,00€
 • 30,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Μάσκα με λευκή άργιλο 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Μάσκα με λευκή άργιλο

  30,00€
 • 26,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θεραπεία απολέπισης προσώπου 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Θεραπεία απολέπισης προσώπου

  26,00€
 • 26,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Καθαριστικό μαύρο balm 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Καθαριστικό μαύρο balm

  26,00€
 • 71,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός επανόρθωσης και λάμψης 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ορός επανόρθωσης και λάμψης

  71,00€
 • 22,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αφρώδες καθαριστικό 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Αφρώδες καθαριστικό

  22,00€
 • 19,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Απολέπιση δυο φάσεων για λάμψη 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Απολέπιση δυο φάσεων για λάμψη

  19,00€
 • 21,00€ In Stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Λάδι προσώπου για θρέψη 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Λάδι προσώπου για θρέψη

  21,00€
 • 26,00€ Out of stock

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ανανεωτικό, τονωτικό mist προσώπου για άμεση 

  OMOROVICZA BUDAPEST - Ανανεωτικό, τονωτικό mist προσώπου για άμεση ενυδάτωση

  26,00€
 • 42,50€ 85,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Καταπραϋντικό λάδι προσώπου 

  HOBEPERGH - Καταπραϋντικό λάδι προσώπου

  42,50€ 85,00€ -50%
  Reduced price!
 • 29,56€ 36,95€ -20% In Stock

  Moroccantan - Αυτομαυριστικός αφρός 

  Moroccantan - Αυτομαυριστικός αφρός

  29,56€ 36,95€ -20%
  Reduced price!
 • 9,56€ 11,95€ -20% In Stock

  Moroccantan - Γάντι εφαρμογής self tan 

  Moroccantan - Γάντι εφαρμογής self tan

  9,56€ 11,95€ -20%
  Reduced price!
 • 27,16€ 33,95€ -20% In Stock

  MOROCCANTAN - Τερακότα 

  MOROCCANTAN - Τερακότα

  27,16€ 33,95€ -20%
  Reduced price!
 • 24,76€ 30,95€ -20% In Stock

  MINETAN - Αυτομαυριστικός αφρός 

  MINETAN - Αυτομαυριστικός αφρός

  24,76€ 30,95€ -20%
  Reduced price!
 • 7,96€ 9,95€ -20% In Stock

  MINETAN - Γάντι εφαρμογής self tan 

  MINETAN - Γάντι εφαρμογής self tan

  7,96€ 9,95€ -20%
  Reduced price!
 • 22,00€ 44,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Εξισορροπητικό & Αντιοξειδωτικό mist 

  HOBEPERGH - Εξισορροπητικό & Αντιοξειδωτικό mist

  22,00€ 44,00€ -50%
  Reduced price!
 • 36,00€ 72,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Επανορθωτική κρέμα σώματος 

  HOBEPERGH - Επανορθωτική κρέμα σώματος

  36,00€ 72,00€ -50%
  Reduced price!
 • 17,50€ 35,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Θρεπτική Κρέμα σώματος 

  HOBEPERGH - Θρεπτική Κρέμα σώματος

  17,50€ 35,00€ -50%
  Reduced price!
 • 33,50€ 67,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Μάσκα αργίλου προσώπου & σώματος 

  HOBEPERGH - Μάσκα αργίλου προσώπου & σώματος

  33,50€ 67,00€ -50%
  Reduced price!
 • 29,50€ 59,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Ορός για κουρασμένα πόδια 

  HOBEPERGH - Ορός για κουρασμένα πόδια

  29,50€ 59,00€ -50%
  Reduced price!
 • 17,50€ 35,00€ -50% Product available with different options

  HOBEPERGH - Θρεπτική Κρέμα Χεριών 

  HOBEPERGH - Θρεπτική Κρέμα Χεριών

  17,50€ 35,00€ -50%
  Reduced price!
 • 17,50€ 35,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Αντιγηραντική κρέμα χεριών 

  HOBEPERGH - Αντιγηραντική κρέμα χεριών

  17,50€ 35,00€ -50%
  Reduced price!
 • 23,00€ 46,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Βάλσαμο Ποδιών 

  HOBEPERGH - Βάλσαμο Ποδιών

  23,00€ 46,00€ -50%
  Reduced price!
 • 13,00€ 26,00€ -50% Product available with different options

  HOBEPERGH - Απαλό Αφρόλουτρο 

  HOBEPERGH - Απαλό Αφρόλουτρο

  13,00€ 26,00€ -50%
  Reduced price!
 • 13,00€ 26,00€ -50% Product available with different options

  HOBEPERGH - Ενυδατικό Σαμπουάν 

  HOBEPERGH - Ενυδατικό Σαμπουάν

  13,00€ 26,00€ -50%
  Reduced price!
 • 31,00€ 62,00€ -50% In Stock

  HOBEPERH - Ενυδατικό αφρόλουτρο 

  HOBEPERH - Ενυδατικό αφρόλουτρο

  31,00€ 62,00€ -50%
  Reduced price!
 • 93,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Eau de parfum

  93,00€
 • 83,00€ In Stock

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash 

  JARDINS D’ECRIVAINS – Cologne Splash

  83,00€
 • 93,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Eau de parfum 

  CHAPEL FACTORY - Eau de parfum

  93,00€
 • 57,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί 

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί

  57,00€
 • 36,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί 

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικό κερί

  36,00€
 • 60,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Λευκό φασκόμηλο Καλιφόρνιας για καύση 

  CHAPEL FACTORY - Λευκό φασκόμηλο Καλιφόρνιας για καύση

  60,00€
 • 78,00€ In Stock

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικές πέτρες 

  CHAPEL FACTORY - Αρωματικές πέτρες

  78,00€
 • 42,50€ 85,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Λάδι προσώπου για λιπαρά δέρματα 

  HOBEPERGH - Λάδι προσώπου για λιπαρά δέρματα

  42,50€ 85,00€ -50%
  Reduced price!
 • 42,50€ 85,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Αντιγηραντικό λάδι προσώπου 

  HOBEPERGH - Αντιγηραντικό λάδι προσώπου

  42,50€ 85,00€ -50%
  Reduced price!
 • 42,50€ 85,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Τονωτικό Λάδι Προσώπου 

  HOBEPERGH - Τονωτικό Λάδι Προσώπου

  42,50€ 85,00€ -50%
  Reduced price!
 • 40,50€ 81,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Ενζημικό απολεπιστικό προσώπου 

  HOBEPERGH - Ενζημικό απολεπιστικό προσώπου

  40,50€ 81,00€ -50%
  Reduced price!
 • 44,00€ 88,00€ -50% Out of stock

  HOBEPERGH - Αναζωογονητική κρέμα 

  HOBEPERGH - Αναζωογονητική κρέμα

  44,00€ 88,00€ -50%
  Reduced price!
 • 38,00€ 76,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Ενυδατική και Καταπραϋντική Κρέμα 

  HOBEPERGH - Ενυδατική και Καταπραϋντική Κρέμα

  38,00€ 76,00€ -50%
  Reduced price!
 • 38,00€ 76,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Θρεπτική και Ενυδατική Μάσκα 

  HOBEPERGH - Θρεπτική και Ενυδατική Μάσκα

  38,00€ 76,00€ -50%
  Reduced price!
 • 12,00€ 24,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Αναζωογονητικό αφρόλουτρο 

  HOBEPERGH - Αναζωογονητικό αφρόλουτρο

  12,00€ 24,00€ -50%
  Reduced price!
 • 24,50€ 49,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Σαμπουάν εξισορρόπησης 

  HOBEPERGH - Σαμπουάν εξισορρόπησης

  24,50€ 49,00€ -50%
  Reduced price!
 • 22,00€ 44,00€ -50% Out of stock

  HOBEPERGH - Απολεπιστικό σαπούνι προσώπου & χεριών 

  HOBEPERGH - Απολεπιστικό σαπούνι προσώπου & χεριών

  22,00€ 44,00€ -50%
  Reduced price!
 • 3,00€ 6,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Σαπούνι προσώπου & χεριών 

  HOBEPERGH - Σαπούνι προσώπου & χεριών

  3,00€ 6,00€ -50%
  Reduced price!
 • 14,00€ 28,00€ -50% Product available with different options

  HOBEPERGH - Απαλό σαπούνι καθαρισμού 

  HOBEPERGH - Απαλό σαπούνι καθαρισμού

  14,00€ 28,00€ -50%
  Reduced price!
 • 40,00€ In Stock

  SAMPAR - Διάφανο μέικαπ 

  SAMPAR - Διάφανο μέικαπ

  40,00€
 • 22,00€ 44,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Καθαριστική λοσιόν μαλλιών & scalp 

  HOBEPERGH - Καθαριστική λοσιόν μαλλιών & scalp

  22,00€ 44,00€ -50%
  Reduced price!
 • 33,50€ 67,00€ -50% In Stock

  HOBEPERGH - Λοσιόν μαλλιών & scalp + βούρτσα κεφαλιού 

  HOBEPERGH - Λοσιόν μαλλιών & scalp + βούρτσα κεφαλιού

  33,50€ 67,00€ -50%
  Reduced price!