GRAPEFRUIT ESSENTIAL OIL View larger

GRAPEFRUIT ESSENTIAL OIL

ALQVIMIA- Αιθέριο έλαιο

45,00€

ALQAE60901

 0gm

10ml

Δράση

Καλλυντικό Επίπεδο: Το Αιθέριο Έλαιο Γκρέιπφρουτ είναι τονωτικό, αποτοξινωτικό, κατά της κυτταρίτιδας και επίσης λιποδιαλυτικό. Είναι επίσης ένα στυπτικό αιθέριο έλαιο που το καθιστά ιδανικό για τη θεραπεία της ακμής και του λιπαρού και συμφορημένου δέρματος. Έχει αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και καθαρίζει. Έχει επίσης αντιγηραντικές και προστατευτικές ιδιότητες κατά των οξειδωτικών διεργασιών του δέρματος. Είναι τέλειο για την εξισορρόπηση του λιπαρού δέρματος. Βοηθά επίσης στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Θεραπευτικό Επίπεδο: : είναι αιθέριο έλαιο με αποσυμφορητική, διουρητική, απολυμαντική και διεγερτική δράση.

Συναισθηματικό επίπεδο: Το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ βοηθά στον καθαρισμό και την υπερνίκηση των συναισθημάτων απώελειας. Βοηθά στην προσαρμογή και στην αντιμετώπιση του jet lag. Είναι ένα από τα αιθέρια έλαια που βοηθά τους ταξιδιώτες και τους εμπνέει να συνδεθούν με άλλες ηπείρους και περιοχές του κόσμου και ενισχύει την επιθυμία για ανακάλυψη και περιπέτεια.

Είναι ένα εξαιρετικό αιθέριο έλαιο Γιν, με καθαριστικές ιδιότητες σε επίπεδο σώματος, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό σύμμαχο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στις θεραπείες μείωσης γενικότερα. Ένα από τα βασικά αιθέρια έλαια στη θεραπεία λιπαρού δέρματος ή δέρματος με σμηγματογόνα υπερέκκριση. Συμπεριλαμβάνεται σε σκευάσματα κατά του στρες καθώς καταπολεμά την κούραση, τις μελαγχολικές καταστάσεις και προάγει τη θετική στάση.

Το άρωμα

Φρουτώδες άρωμα

Περιγραφή

Αιθέριο Έλαιο που λαμβάνεται με ψυχρή έκθλιψη του κελύφους του καρπού του δέντρου Citrus paradisi, που προέρχεται από την Καραϊβική. Το άρωμά του είναι γνωστό ότι βοηθά στην ηρεμία του στρες. Ατμοσφαιρικό αντισηπτικό.

Η προέλευση του γκρέιπφρουτ δεν είναι ακριβώς γνωστή, αν και πολλές έρευνες δείχνουν ότι είναι μια φυσική διασταύρωση μεταξύ της γλυκιάς πορτοκαλιάς και του pummelo (ένα διαφορετικό είδος) που παράγεται στα Μπαρμπάντος, στις Δυτικές Ινδίες. Από εκεί, η καλλιέργειά του εξαπλώθηκε σε όλη την Καραϊβική και αργότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ξεκίνησε η μεγάλη παραγωγή του. 


Δραστικά συστατικά

Limonene, Myrcene

Συστατικά

CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, LIMONENE*.

*Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων 

Τρόπος Χρήσης

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ:

Χρήση στο πρόσωπο: προτείνουμε ανάμειξη με κάποιο φυτικό/βοτανικό έλαιο (carrieroil) πχ αμυγδαλέλαιο, καροτέλαιο, βαλσαμέλαιο, έλαιο καρπού αγριοτριανταφυλλιάς, σιτέλαιο) σε αναλογία 99% carrier oil συν 1% αιθέριο έλαιο. Αυτό μεταφράζεται σε 2 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο για κάθε 10 ml του carrier oil.

Χρήση στο σώμα: συνιστούμε αναλογία 97% Carrier Oil συν 3% αιθέριο έλαιο, που σημαίνει 6 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο ανά 10 ml του carrier oil.

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Διαχύτης: συνιστάται η χρήση διαχυτών χωρίς θερμότητα όπως το ALQVIMIA diffuser, καθώς η θερμότητα τροποποιεί τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Χρησιμοποιήστε το πολύ 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο διαχύτη.

Μπάνιο ή jacuzzi : εφαρμόστε το πολύ 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο νερό του μπάνιου.

Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.

Προφυλάξεις: Τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή με οποιαδήποτε άλλη ιατρική θεραπεία. Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως, επομένως μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο μετά τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό (<25ºC), ξηρό μέρος, μακριά από το φως. Εύφλεκτο.

Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express