SANDALWOOD ESSENTIAL OIL View larger

SANDALWOOD ESSENTIAL OIL

ALQVIMIA- Αιθέριο έλαιο

100,00€

ALQAE70400

 0gm

less plus

5ml

Δράση

Σε καλλυντικό επίπεδο: Το αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου είναι εξαιρετικό αναζωογονητικό λόγω των αποσυμφορητικών και ενυδατικών ιδιοτήτων του δέρματος. Είναι επίσης τονωτικό και στυπτικό αιθέριο έλαιο, είναι καλό αιθέριο έλαιο για θεραπείες ομορφιάς.

Σε θεραπευτικό επίπεδο: είναι ένα αντισπασμωδικό, ανθρακούχο, διουρητικό, αποχρεμπτικό και ηρεμιστικό αιθέριο έλαιο.

Σε ψυχολογικό επίπεδο: Το αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου είναι εξισορροπηστικό και αφροδισιακό, ειδικά για τους άνδρες. Παρέχει ασφάλεια και ενίσχυση της τάσης για ηγεσία και ανδρεία. Το σανταλόξυλο είναι σύνδεσμος της θηλυκής και αρσενικής πνευματικότητας, ένας εξαιρετικός σύνδεσμος του τσάκρα του στέμματος που διευκολύνει τις διαλογιστικές καταστάσεις και τις πνευματικές δραστηριότητες.

Είναι ένα από τα 12 βασικά αιθέρια έλαια που πρέπει να ξεκινήσετε στην αρωματοθεραπεία και ένα από τα πιο σημαντικά που πρέπει να συμπεριλάβετε στην προετοιμασία των βασικών συνθέσεων για άνδρες. Είναι επίσης ένας ισχυρός αναγεννητής κυττάρων, ενδείκνυται για όλες εκείνες τις θεραπείες προσώπου για γερασμένο, ξηρό και σκασμένο δέρμα. Είναι επίσης κατάλληλο για τη θεραπεία του λιπαρού δέρματος και της σμηγματογόνων υπερέκκρισης.

Το «πνευματικό αρσενικό» αιθέριο έλαιο είναι απαραίτητο σε κύρια σκευάσματα για την προώθηση της συναισθηματικής ισορροπίας στον άνδρα. Ηρεμώντας τη νευρική ένταση και το στρες, παρέχει μια πολύ ισχυρή απαλή και γαλήνια ενέργεια. Ένα από τα αιθέρια έλαια επιλογής για χρήση στη θεραπεία με μόξα στους άνδρες. Μαζί με το μύρο και το λιβάνι, είναι κατάλληλο για διαλογισμό καθώς συνδέεται με το εσωτερικό του ατόμου και αναζητά μια ανώτερη πνευματική γνώση.

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου, χρησιμοποιείται για να εναρμονίσει την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσει μια πνευματική σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων, απελευθερώνοντας έτσι την ένταση και παρέχοντας κινητική ισορροπία.

Το αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου έχει ληφθεί με απόσταξη ατμού του ξύλου του δέντρου Santalum austrocaledonicum που προέρχεται από τη Νέα Καληδονία. Είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό για την κατασκευή ναών. Όπως λέει μια ινδουιστική παροιμία: "Πρέπει να προσπαθήσεις να γίνεις σαν το σανταλόξυλο, που αρωματίζει το τσεκούρι που το πληγώνει"». Το αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου είναι ένα κόσμημα πολικότητας γιανγκ που έχει ιδιότητες που συνδέονται με την αρρενωπότητα, βοηθώντας σε καταστάσεις διαλογισμού και πνευματικών δραστηριοτήτων.

Δραστικά συστατικά

Cis-alpha-santalol, Cis-beta-santalol,Cis-lanceol

Συστατικά

SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) OIL.

*Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων 

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express