WHEATGERM OIL View larger

WHEATGERM OIL

ALQVIMIA- Καθαρό φυτικό λάδι σίτου

61,00€

ALQAF25209

 0gm

less plus

60ml

Δράση

Το WheatGerm Oil δρα ως αναδόμηση, ενυδάτωση και προστασία της λειτουργίας του δερματικού φραγμού. Ενδείκνυται ειδικά για την περιοχή γύρω από τα μάτια για την αντιμετώπιση και πρόληψη του σχηματισμού ρυτίδων και στο πόδι της χήνας. Η πλούσια περιεκτικότητα σε λινολεϊκά και λινολενικά απαραίτητα λιπαρά οξέα, καθώς και παλμιτικό και ελαϊκό οξύ, μαζί με τη φυσική παρουσία της βιταμίνης Ε στη σύνθεσή του, χαρίζει μια εξαιρετικά αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση.

Το προϊόν περιέχει αποκλειστικά αγνό έλαιο φύτρων σίτου, 100% φυτικής προέλευσης, μαζί με μια διακριτική παρουσία Αιθέριου Ελαίου Πορτοκαλιού, του οποίου οι τονωτικές, καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες συμπληρώνουν το λάδι, δίνοντάς του ένα ευχάριστο 100% φυσικό άρωμα.

Περιγραφή

Το φύτρο σίτου είναι ένα μικρό μέρος του κόκκου σιταριού (2,5% του συνόλου) που θα επιτρέψει στο νέο φυτό να αναπτυχθεί. Είναι το πιο θρεπτικό μέρος του κόκκου και περιέχει τα στοιχειώδη θρεπτικά συστατικά: το μεγαλύτερο μέρος του λίπους (πλούσιο σε βιταμίνη Ε), μέταλλα (ειδικά ψευδάργυρο και μαγνήσιο), υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και φυσικά αντιοξειδωτικά.

Η μοναδική του σύνθεση περιλαμβάνει παλμιτικό οξύ, λινολεϊκό οξύ και λινολενικό οξύ. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες (κυρίως λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε) έχουν πολύ θετική δράση κατά των ελεύθερων ριζών και η θρεπτική του αξία καθιστά το έλαιο σιταριού απαραίτητο σύμμαχο για το ξηρό και σκασμένο δέρμα. Χρησιμοποιείται επίσης για την υποστήριξη της φυσικής διαδικασίας αναγέννησης του δέρματος που το καθιστά πολύ χρήσιμο στη θεραπεία ραγάδων και ουλών. Αυτό είναι ένα δερμοπροστατευτικό λάδι και αποτρέπει την απώλεια νερού.

Συνιστούμε ιδιαίτερα το Wheatgerm Oil για το ευαίσθητο δέρμα γύρω από το περίγραμμα των ματιών. Το περίγραμμα των ματιών είναι το μέρος του προσώπου που υποφέρει περισσότερο από τις φυσικές κινήσεις έκφρασης που εκτελούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας: ανοιγοκλείνουμε τα μάτια, γελάμε, μιλάμε, εκφράζουμε συναισθήματα... αυτά κρατούν τον μυ που περιβάλλει το μάτι σε συνεχή κίνηση, συστέλλοντάς τον κάθε δευτερόλεπτο. Αν προσθέσουμε και άλλους παράγοντες που επηρεάζουν αυτή την περιοχή όπως το άγχος, η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή και η ηλικία, τα πρηξίματα και οι σακούλες γύρω από τα μάτια μας, το πόδι της χήνας και άλλες ρυτίδες γενικότερα. Για το λόγο αυτό, οι βιταμίνες και τα λιπαρά οξέα που υπάρχουν στο Wheat germ Oil της Alqvimia είναι εξαιρετικά χάρη στην αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική τους δράση, που επανορθώνουν και προστατεύουν το περίγραμμα των ματιών για να σας χαρίσουν μια λαμπερή και ξεκούραστη όψη.

Το έλαιο σιταριού έχει αντιφλεγμονώδη δράση, καθιστώντας το ιδανικό για ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες, καθώς και εξαιρετικό προϊόν ντεμακιγιάζ.

Συστατικά

TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL**, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, LIMONENE*, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID.

* Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων

Τρόπος Χρήσης

Κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Εφαρμόστε πρωί και βράδυ με απαλό μασάζ στην περιοχή που επιθυμείτε. Στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό και την τονωτική λοσιόν. Κατάλληλο και για το περίγραμμα των ματιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών. 

Προφυλάξεις: Τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως, επομένως μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο μετά τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό (<25ºC), ξηρό μέρος, μακριά από το φως και σε καλά κλεισμένο δοχείο με το αρχικό του καπάκι.

*Πιθανές αλλαγές χρώματος κι οσμής είναι φυσιολογικές λόγω των φυσικών συστατικών του ελαίου και δεν επηρεάζουν την ποιότητα του.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express