ROSEHIP OIL View larger

ROSEHIP OIL

ALQVIMIA- 100% βιολογικό έλαιο από σπόρους τριαντάφυλλου 

87,00€

ALQAF65709

 0gm

less plus

60ml

Δράση

100% βιολογικό έλαιο από σπόρους τριαντάφυλλου 60 ml. Για χρήση προσώπου, χεριών και σώματος, με μεγάλη αναπλαστική δύναμη, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, στους οποίους χρειάζεται ιδιαίτερα μια διαδικασία αναγέννησης, καθώς αυτό το λάδι είναι εξαιρετικά αναζωογονητικό δέρματος εκτός από τις ιδιότητες του ως ενυδατικό, θρεπτικό, συσφικτικό και αντιρυτιδικό.

Το προϊόν περιέχει αποκλειστικά αγνό Έλαιο Τριαντάφυλλου 100% φυτικής και οικολογικής προέλευσης μαζί με μια συνέργεια από τα πιο αγνά αιθέρια έλαια Palmarosa, Πορτοκάλι, Λεμόνι, Γεράνι και Ροδόξυλο των οποίων οι αναγεννητικές, ενυδατικές και δερμοπροστατευτικές ιδιότητες ενισχύουν τη δράση του ελαίου Rosehip.

Περιγραφή

Το έλαιο Rosehip είναι υψηλής περιεκτικότητας σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, ευγενείς ουσίες απαραίτητες για περιοχές στις οποίες υπάρχουν υψηλά ποσοστά πολλαπλασιασμού νέων κυττάρων, όπως αυτά στο πρόσωπο.

Οι χρήσεις και οι εφαρμογές του κυμαίνονται από την αναγέννηση κατεστραμμένων ιστών (θεραπεία δέρματος που έχει πληγεί από εγκαύματα ή εκτίθεται σε ακτινοθεραπεία ή άλλες θεραπείες...), την καθυστέρηση στην εμφάνιση γραμμών πρόωρης γήρανσης, την εξάλειψη των ρηχών ρυτίδων και την πρόληψη του σχηματισμού τους, μέχρι μείωση και εξάλειψη των δερματικών κηλίδων. Επιπλέον, επιστημονικές μελέτες που έγιναν για τις ιδιότητες του λαδιού έχουν δείξει την υψηλή αποτελεσματικότητά του ως επουλωτικού παράγοντα τόσο σε ουλές που προκαλούνται από χειρουργική επέμβαση, εγκαύματα και άλλες καταστάσεις που προκαλούν πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Εκτός από τις επιδράσεις του στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος, το λάδι Rosehip αναζωογονεί επίσης τα κύτταρα των εσωτερικών στοιβάδων, αναζωογονώντας τους ινοβλάστες, κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, υπεύθυνα για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

Με λίγα λόγια, το λάδι Rosehip δρα σε διαφορετικά επίπεδα του δέρματος, παρέχει ελαστικότητα στην επιδερμίδα, βελτιώνει ιδιαίτερα την ενυδάτωση της καθώς δρα στον φυσικό επιδερμικό φραγμό, ενισχύει και πολλαπλασιάζει τα ceramides του επιδερμικού φραγμού στο εσωτερικό της επιδερμίδας μειώνοντας την απώλεια νερού στο δέρμα και λόγω της υψηλής διείσδυσής του επηρεάζει και δερματικές αλλαγές που ευνοούν τη βαθιά ενυδάτωση της περιοχής του δέρματος όπου εμφανίζονται οι ρυτίδες. Με άλλα λόγια, η τριανταφυλλιά βελτιώνει σημαντικά τη γενική ενυδάτωση του δέρματος ενεργοποιώντας τους τρεις δερματικούς φραγμούς.

Συστατικά

ROSA MOSCHATA SEED OIL**, CYMBOPOGON MARTINI OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, LIMONENE*, GERANIOL*, LINALOOL*, CITRONELLOL*, CITRAL*, BENZYL BENZOATE*, FARNESOL*.

* Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων.

**  99% of the formula and ecologically grown

Τρόπος Χρήσης

Κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Εφαρμόστε πρωί και βράδυ με απαλό μασάζ στην περιοχή που επιθυμείτε. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα. Στο πρόσωπο χρησιμοποιείστε μετά τον καθαρισμό και την τονωτική λοσιόν. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο. Ιδανικό για την αναγέννηση του δέρματος( ουλές, πληγές κλπ)- προτείνεται καθημερινή εφαρμογή αναμεμειγμένο με 50% St. John's Wort Oil.   

Προφυλάξεις: Τοπική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια σας και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Ορισμένα αιθέρια έλαια είναι ευαίσθητα στο φως, επομένως μην εκθέτετε το δέρμα στον ήλιο μετά τη χρήση. Φυλάσσετε σε δροσερό (<25ºC), ξηρό μέρος, μακριά από το φως και σε καλά κλεισμένο δοχείο με το αρχικό του καπάκι.

*Πιθανές αλλαγές χρώματος κι οσμής είναι φυσιολογικές λόγω των φυσικών συστατικών του λαδιού και δεν επηρεάζουν την ποιότητά του.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express