HIM & HER SUPREME BEAUTY EXPERIENCE GIFT View larger

HIM & HER SUPREME BEAUTY EXPERIENCE GIFT

ALQVIMIA - Σετ ελαίων σώματος για ζευγάρια

41,00€

ALQEVCE03

 0gm

less plus

Περιγραφή

Αισθησιασμός, μαγνητισμός και αποπλάνηση.

Το Him & Her Supreme Beauty είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει στιγμές αποπλάνησης και αγάπης με τον σύντροφό σας. Με αυτό το κουτί εμπειρίας θα μπορέσετε να συνδεθείτε με την ενέργεια της συντροφικότητας και της αιώνιας ομορφιάς, να ξυπνήσετε τον αισθησιασμό σας και να διαλογιστείτε μαζί.

Το σετ περιέχει:

  • Generous Bust Beautifying Body Oil 30ml: Αναδιαμορφώνει ορατά τον όγκο του μπούστου και ενισχύει τη σιλουέτα του με 100% φυσικό τρόπο. Δημιουργήθηκε ειδικά για να τονίσει την εμφάνιση του στήθους με μικρότερο μέγεθος. Παρέχει ένα προληπτικό αποτέλεσμα κατά των ραγάδων, ενισχύει το σχήμα του μπούστου και του δίνει μια όψη μεγαλύτερου όγκου και στρογγυλότητας στο στήθος ενώ ενυδατώνει, θρέφει και συσφίγγει το δέρμα.
  • Lavender Relaxing Body Oil 30ml: Με εξαιρετικές χαλαρωτικές και προστατευτικές ιδιότητες για το δέρμα, προσφέρει άμεση αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.
  • Sensuality Body Nectar Woman Body Oil 3ml: Λάδι σώματος φτιαγμένο με το νέκταρ των πιο αισθησιακών λουλουδιών, συνδυασμένο σοφά για να μεταμορφώσει τη γυναικεία ουσία. Βοηθά τη γυναίκα να εκπέμπει περισσότερη ομορφιά και θηλυκότητα, αυξάνει τον αισθησιασμό, τη δύναμη της αποπλάνησης και τον μαγνητισμό στις γυναίκες. 
  • Seductive Man Body Oil 3ml: Υπέροχο και αποκλειστικό καλλυντικό που ενισχύει την αρρενωπή δύναμη και ουσία, καθώς και μια βαθιά χαρά στις σχέσεις. Δύναμη, ελκυστικότητα και αρρενωπότητα συγκεντρωμένα σε ένα μοναδικό λάδι σώματος για άνδρες.
  • Spirituality Essential Oils Blend 5ml: Συνέργεια αιθέριων ελαίων από λεμόνι, πορτοκάλι, σανδαλόξυλο, κέδρο, λιβάνι, μύρο και γεράνι, σε αποκλειστική σύνθεση, που χαλαρώνει το μυαλό, προκαλεί μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης και διαλογισμού. Άρωμα: λουλουδάτο, κιτρώδες, ζεστό, εξωτικό, 

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express