SENSUALITY INTIMATE OIL View larger

SENSUALITY INTIMATE OIL

ALQVIMIA- Λάδι για την ευαίσθητη περιοχή (Μόνο εξωτερική χρήση)

149,00€

ALQAC61500

 0gm

less plus

5ml

Δράση

Sensuality Intimate Oil

  • Λειτουργεί ως λάμψη ομορφιάς και διατηρεί την περιοχή βελούδινη και ενυδατωμένη.
  • Παρέχει μια έντονη αίσθηση που μπορεί να συμβάλει στον γυναικείο οργασμό και να λειτουργήσει ως ισχυρό αφροδισιακό πριν από τις στενές σχέσεις με τον σύντροφό σας.
  • Αυξάνει τον μαγνητισμό της γυναίκας και τη δύναμη έλξης της, καθώς η ενέργεια από τη χαρά της γυναίκας είναι πολύ αισθητή.
  • Βοηθά μια γυναίκα να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της.
  • Σας βοηθά να απολαύσετε όλων των ειδών τις εμπειρίες, καθώς όχι μόνο θα σας συνδέει με τη σεξουαλική χαρά, αλλά και το οικείο λάδι αισθησιασμού σας προσκαλεί να δείτε τη χαρούμενη πλευρά της ζωής.
  • Σας συνδέει με τη σοφία και τη διαίσθησή σας. Ανοίγει μια πνευματική διάσταση στη θηλυκή σας ύπαρξη. Ξεκλειδώνει την αδρανοποιημένη πνευματική δύναμη που υπάρχει σε κάθε γυναίκα.
Περιγραφή

Το Sensuality Intimate Oil είναι, ένα 100% φυσικό οικείο λάδι φτιαγμένο από τα πιο αγνά λουλούδια που συνδέονται με τη θηλυκότητα, όπως το Βουλγαρικό Τριαντάφυλλο, το Γιασεμί, το Ylang και το Neroli. Αυτά τα έλαια τονώνουν, μαλακώνουν και ενυδατώνουν, καθώς και βοηθούν στην ανάδειξη της γυναικείας χαράς, προκαλώντας μια αίσθηση ευχαρίστησης και φυσική έξαρση.

Συνδέεται με τη χαρά μέσα μας, αναγκάζοντας έτσι να ανθίσει η φωτεινή ομορφιά μιας γυναίκας. Με το σαγηνευτικό και αισθησιακό άρωμά του και τις τονωτικές, μαλακτικές, ενυδατικές και διεγερτικές του ιδιότητες, το λάδι διευκολύνει τον γυναικείο οργασμό, μετατρέποντας έτσι τη σωματική απόλαυση σε πνευματική χαρά.

Το Sensuality Intimate Oil παρέχει την πολυτέλεια να αισθάνεται κανείς και να συνδέεται στενά βαθιά με τον εαυτό του, με την πιο αγνή θηλυκή μας ουσία, κεντρίζοντας μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, εσωτερικής δύναμης και, κυρίως, ευτυχίας.

Αυτό το υπέροχο Intimate Oil αποτελείται από τα αιθέρια έλαια:

Βουλγαρικό Τριαντάφυλλο : Αγνό, υπέροχο και ισχυρό. Το άρωμά του φέρνει μια αίσθηση τόλμης και ασφάλειας. Είναι ελιξίριο ομορφιάς. Έχει ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες. Το Bulgarian Rose συνδέεται με την αγνότητα, την έκσταση και τη γονιμότητα.
Γιασεμί : Εξαιρετικά Γιν, το άρωμά του είναι βαθύ και αγνό, καλλιεργώντας μια συναρπαστική σαγηνευτική δύναμη μέσα σε μια γυναίκα. Διαθέτει ενυδατικές, ηρεμιστικές και χαλαρωτικές ιδιότητες. Ένα από τα πιο αισθησιακά, σαγηνευτικά και αφροδισιακά λάδια για τις γυναίκες, αναδεικνύει τη δύναμη της αποπλάνησης.
Neroli: Σύμβολο αγνότητας. Με διεγερτικές, αποσμητικές και τονωτικές ιδιότητες. Έχει μεγάλη δύναμη να ενυδατώνει και να μειώνει το στρες. Το Neroli διεγείρει μια καθαρή ματιά στα πράγματα. 

Γεράνι: Το άρωμά του φέρνει ισορροπία, καλή διάθεση και χαρά. Είναι ισχυρά αποτοξινωτικό και ενυδατικό. Το γεράνι αντιπροσωπεύει τη γυναικεία δύναμη.

Ylang Ylang :Ένα αιθέριο έλαιο με λουλουδένιες, ζεστές, εξωτικές και θηλυκές νότες. Έχει καθαριστικό αποτέλεσμα. Το αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang έχει αφροδισιακές ιδιότητες, καθώς επίσης βοηθά στην τόνωση της λίμπιντο.
Μέντα: Είναι φυσικός, σωματικός και ψυχικός ηρεμιστικός παράγοντας. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, είναι αναζωογονητικό και αποσυμφορητικό. Η μέντα διευρύνει την ενέργεια και βοηθά στη διανομή των άλλων αιθέριων ελαίων που αναφέραμε παραπάνω.

Συστατικά

OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/ LEAF/STEM EXTRACT, JASMINUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT, CANANGA ODORATA FLOWER EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, MENTHA PIPERITA OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, LINALOOL*, CITRONELLOL*, GLYCERYL OLEATE, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, LIMONENE*, GERANIOL*, CITRAL*, EUGENOL*, FARNESOL*, ISOEUGENOL*, BENZYL BENZOATE*, BENZYL SALICYLATE*, BENZYL ALCOHOL*, CARVONE*. *Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων. With chemotyped essential oils.

Τρόπος Χρήσης

Τρόπος χρήσης :
Μόνο για εξωτερική χρήση: Απλώστε μία ή δύο σταγόνες απευθείας στην κλειτορίδα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Μόνο για την εξωτερική στενή περιοχή.

Προσοχή :
Δεν είναι κατάλληλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή εάν η περιοχή είναι μολυσμένη ή ερεθισμένη. Αποφύγετε την επαφή με το στοματικό βλεννογόνο και τα μάτια. Εάν συμβεί αυτό, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Προϊόν αυστηρά για εξωτερική χρήση. Διατηρείτε το προϊόν κλειστό σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο φως. Δεδομένης της φωτοευαισθησίας ορισμένων ελαίων, μην κάνετε ηλιοθεραπεία αμέσως μετά την εφαρμογή. Αποφύγετε τη χρήση του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν έχετε υπερευαισθησία. Το προϊόν μπορεί να ποικίλλει ως προς το χρώμα και την ένταση της οσμής σε διαφορετικές παρτίδες λόγω της φυσικής του προέλευσης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express