SEDUCTIVE MAN ESPRIT DE PARFUM View larger

SEDUCTIVE MAN ESPRIT DE PARFUM

ALQVIMIA - Άρωμα που ενισχύει την αρσενική ενέργεια & αρρενωπότητα

56,00€

ALQEP71101

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Το Seductive Man Esprit de Parfum είναι ένα μοναδικό ανδρικό άρωμα που συνδυάζει τις αρωματοθεραπευτικές ιδιότητες κίτρων και μπαχαρικών, που προάγουν την αποπλάνηση, τον αισθησιασμό, την εσωτερική γαλήνη και τη συναισθηματική και πνευματική σύνδεση. Αυτό το άρωμα, σχεδιασμένο ειδικά για άνδρες, προσφέρει μια εξαιρετική αισθητηριακή και συναισθηματική εμπειρία και είναι το τέλειο συμπλήρωμα για να εξερευνήσετε την αντρική ενέργεια.

Το άρωμα

Το Seductive Man Esprit de Parfum είναι μια νέα εμπειρία ομορφιάς που σας επανασυνδέει με τον μαγνητισμό, τη δύναμη της έλξης και την αρρενωπότητά σας.

Το Seductive Man Esprit de Parfum κρατά στο εσωτερικό του μια πληθωρική και μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Μια αισθησιακή σύνθεση με οσφρητικές νότες ανδρικών μπαχαρικών και ξύλων. Αποκαλύπτει όλο τον πλούτο του σανδαλόξυλου που διακρίνεται από την εντυπωσιακά έντονη αντίθεση μεταξύ του γλυκού αρώματος του νερολί Μαρόκου, του περγαμόντου, του λεμονόχορτου και του πλούτου του πατσουλί. Η ζεστή και μυστηριώδης βάση συνδυάζει την αρχοντιά των νότων του κάρδαμου και τη γλυκύτητα της βανίλιας. Η υψηλή του συγκέντρωση σε αιθέρια έλαια του δίνει μοναδικές ιδιότητες που δεν λειτουργούν μόνο σε οσφρητικό επίπεδο αλλά και συναισθηματικά και πνευματικά.

Είναι μια 100% φυσική σύνθεση από έναν συνδυασμό των πιο αγνών πρώτων υλών που έχει να προσφέρει η φύση:

· Αλκοόλ φυσικής προέλευσης. 

· Ανθόνερο τριαντάφυλλου και πορτοκαλιού. 

· Αιθέρια έλαια πατσουλί, κύμινο, μοσχοκάρυδο, βανίλια, γαρύφαλλο, σανταλόξυλο, βέτιβερ, κάρδαμο, τζίντζερ, μαύρο πιπέρι Καμφορά, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Λεμονόχορτο, Νερόλι και Περγαμόντο. 

Το αποτέλεσμα: ένα ανδρικό, πολύ αισθησιακό άρωμα.

Δραστικά συστατικά

Σανδαλόξυλο: Το αιθέριο έλαιο σανταλόξυλου προέρχεται από το Mysore της Ινδίας όπου το σανταλόξυλο θεωρείται ιερό δέντρο. Δημιουργεί έναν πνευματικό δεσμό μεταξύ των ανθρώπων, μετριάζοντας τις εντάσεις και παρέχοντας συναισθηματική ισορροπία.

Βετιβέρ: βελτιώνει τη σύνδεση του σώματος με το μυαλό και προάγει τη σοφία και την πνευματική ανάπτυξη, ενισχύοντας την αυτοεκτίμηση.

Κάρδαμο: Το κάρδαμο θεωρείται καλό διεγερτικό.

Πατσουλί: μοσχομυριστό απόσταγμα με νότα κεχριμπαριού. Μυρίζει τη ζωντανή γη και το υγρό φύλλωμα. Το πατσουλί είναι ένας μικρός θάμνος ύψους περίπου 80 cm. Το φρέσκο ​​φυτό έχει μόνο ένα ελαφρύ άρωμα. Μόνο μετά τη ζύμωση σχηματίζονται οι αρωματικές αρχές. Προσφέρει χαρακτήρα και βάθος στο άρωμα. Πλούσιος, αισθησιακός και χαρισματικός. Η αισθητηριακή του εμπειρία σας προσκαλεί να ανακαλύψετε.

Νότες κορυφής: εσπεριδοειδή καρυκευμένο με λεμόνι, πορτοκάλι, περγαμόντο, λεμονόχορτο, πιπέρι, κύμινο, κάρδαμο, τζίντζερ, καμφορά και μοσχοκάρυδο.

Νότες καρδιάς: διαθέτει μια φρέσκια λουλουδάτη νότα από το πιο αγνό Neroli από το Μαρόκο, ενώ διατηρεί την αρρενωπή μπαχαρική ένταση από το πατσουλί και το γαρύφαλλο.

Νότες βάσης: το αιθέριο έλαιο Vetiver συμπληρώνει τις νότες της βάσης της καρδιάς με μια γήινη και ξυλώδη πινελιά. Οι νότες της βάσης είναι γεμάτες με τις ζεστές και εξωτικές, ξυλώδεις και πικάντικες νότες σανταλόξυλου και βανίλιας.

100% φυσικό άρωμα. Με χημειοτυπικά αιθέρια έλαια.

Συστατικά

ALCOHOL DENAT., LIMONENE*, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER DISTILLATE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, ELETTARIA CARDAMOMUM SEED OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CINNAMOMUM CAMPHORA LINALOOLIFERUM LEAF OIL, CUMINUM CYMINUM SEED OIL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, POGOSTEMON CABLIN EXTRACT, SANTALUM AUSTROCALEDONICUM WOOD OIL, DIPTERYX ODORATA BEAN EXTRACT, MYRISTICA FRAGRANS EXTRACT, PIPER NIGRUM FRUIT OIL, STYRAX BENZOIN RESIN EXTRACT, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, GLYCERIN, ETHYL LAUROYL ARGINATE HCl, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, CITRAL*, LINALOOL*, EUGENOL*, GERANIOL*, CITRONELLOL*, GAMMA-TERPINENE*, ALPHA-TERPINENE*, ISOEUGENOL*, SAFROLE*, TERPINOLENE*, 3-CARENE*, FARNESOL*, CINNAMYL ALCOHOL*, HYDROXYCITRONELLAL*, METHYLEUGENOL*, COUMARIN, FUROCOUMARINS*.
*Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων.

Τρόπος Χρήσης

Τρόπος χρήσης :

Εφαρμόστε πίσω από τους λοβούς των αυτιών και στους καρπούς για οσφρητικούς σκοπούς.

Προσοχή :
Εύφλεκτο προϊόν. Μην εκθέτετε τον εαυτό σας στον ήλιο ή σε άλλες πηγές υπεριώδους ακτινοβολίας μετά τη χρήση του προϊόντος. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και άλλες ευαίσθητες περιοχές. Διατηρείται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο φως. Μόνο τοπική χρήση.

* Πιθανές αλλαγές στο χρώμα και την οσμή είναι φυσιολογικές λόγω των φυσικών συστατικών του προϊόντος και δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση την ποιότητά του.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express