SENSUALITY ESSENTIAL CANDLE View larger

SENSUALITY ESSENTIAL CANDLE

ALQVIMIA - Αρωματικό κερί

45,00€

ALQCP70617

 0gm

less plus

175gr

Δράση

Το Sensuality Essential Candle εμπεριέχει πολύτιμα αιθέρια έλαια από: γιασεμί, ylang-ylang, νερολί, βουλγαρικό τριαντάφυλλο, παλμαρόζα, γεράνι, περγαμόντο, πορτοκάλι, μανταρίνι, λεμόνι, petitgrain, σανδαλόξυλο, ροδόξυλο και κόλιανδρο. Μέσω των ιδιοτήτων της αρωματοθεραπείας, αυτό το αρωματικό κερί βοηθά στην επανασύνδεσή μας με την αισθαντικότητα και το ρομαντισμό μας, προσδίδοντας μια εξωτική και αισθησιακή πινελιά με τα ισχυρά διεισδυτικά αιθέρια έλαιά του. 

Ο κομψός του σχεδιασμός σε ένα γυάλινο δοχείο, διακοσμεί όμορφα το περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το φυσικό φως που προσφέρει, προσδίδει μια μαγική, σαγηνευτική ατμόσφαιρα από μόνο του.

Αποτελεί τον τέλειο σύντροφο κατά τη χρήση των ελαίων για το σώμα, Sensuality Body Nectar Woman & Seductive Man.

Περιγραφή

Ένα αρωματικό κερί συντιθέμενο από 100% φυσικό, φυτικό κερί και αγνά αιθέρια έλαια.

Πέρα από τις διακοσμητικές τους ιδιότητες τα κεριά βοηθούν στο να δημιουργούν μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τα κεριά της Alqvimia επιπλέον βοηθούν στη βελτίωση της συναισθηματικής μας ισορροπίας ενώ προάγουν τη σωματική και συναισθηματική μας υγεία χάρη στις ωφέλιμες ιδιότητες των αιθέριων ελαίων που περιέχουν. Εμπνέουν τη δημιουργικότητα και βοηθούν στην ανύψωση του πνεύματος καθώς και συντονίζουν το μυαλό σε επίπεδα συνειδητότητας.

Τρόπος Χρήσης

Ποτέ μην αφήνετε ένα αναμμένο κερί χωρίς παρακολούθηση. Κρατήστε το μακριά από ρεύματα αέρα και εύφλεκτα αντικείμενα. Τοποθετήστε το μακριά από παιδιά και κατοικίδια. Απομακρύνετε το κερί από τη συσκευασία του πριν το ανάψετε. Τοποθετήστε το σε μια επιφάνεια ανθεκτική στη θερμότητα σε κατακόρυφη θέση. Περιμένετε να κρυώσει πλήρως και να στερεοποιηθεί πριν το αποθηκεύσετε ή το ξανανάψετε. Πριν από κάθε χρήση ψαλιδίστε την άκρη του φυτιλιού περίπου 0.5cm/ μισή ίντσα. Διακόψτε τη χρήση του κεριού όταν έχει μείνει 1cm/ ένα τέταρτο της ίντσας από την ποσότητά του. Διατηρήστε την επιφάνεια καύσης του κεριού καθαρή από άλλα αντικείμενα, όπως σπίρτα ή κομμάτια από το φυτίλι. Μην αφήνετε το κερί να καίει για περισσότερο από μιάμιση ώρα συνεχόμενα.

Η χρήση των κεριών είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Μη τήρηση των παραπάνω προφυλάξεων μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό ή υλική ζημιά.    

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express