WARMTH ESSENTIAL OIL BLEND View larger

WARMTH ESSENTIAL OIL BLEND

ALQVIMIA- Μείγμα αιθέριων ελαίων

45,00€

ALQPE11701

 0gm

less plus

10ml

Δράση

To Warmth Essential Oil Blend, χάρη στον συνδυασμό των ιδιοτήτων των διαφορετικών αιθέριων ελαίων που περιέχει οδηγεί στην αίσθηση μιας θαλπωρής που σε τυλίγει όπως όταν βρισκόμαστε στο σπίτι μας, συνδυαστικά με μια ευχάριστη ευεξία. Το αιθέριο έλαιο του φλοιού της κανέλλας είναι δελεαστικό, έλκει, συναρπάζει, μαγνητίζει και προκαλεί την αίσθηση του να βρίσκεσαι σε ένα ζεστό σπιτικό σε συνδυασμό με το λιβάνι, το μύρο και το patchouli. Τα τελευταία τρία αιθέρια έλαια, που αποτελούν τη βάση του αρώματος, μάς συνδέουν με τον πνευματικό πλούτο, μαγνητίζουν και έλκουν τη δύναμη. Το βάμμα βενζόης, με ένα μοναδικό και ελκυστικό άρωμα, διεγείρει τη δημιουργικότητα, ηρεμεί την ένταση και την ανησυχία προσφέροντας εσωτερική γαλήνη. Τέλος, το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού μας συνδέει με την χαρά και την αφθονία ενώ το αιθέριο έλαιο περγαμόντου ανοίγει την καρδιά μας στη μαγεία, την ασφάλεια του σπιτιού και την ευεξία.

Καλλυντικό επίπεδο: Τα αιθέρια έλαια του μείγματος Warmthέχουν ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Παρόλα αυτά η κοσμητική του χρήση δεν συνιστάται, ενδείκνυται η χρήση του στον περιβάλλοντα χώρο.

Θεραπευτικό επίπεδο: Ο συνδυασμός των αιθέριων ελαίων του WarmthEssential Oil Blend βοηθά στην ανάκτηση της αίσθησης θαλπωρής σε σώμα και πνεύμα χάρη στο έλαιο του φλοιού της κανέλλας, στο βάμμα βενζόης, στο λιβάνι, το μύρο και το patchouli. Τα βαλσαμικά και ρητινώδη έλαια έλκουν, βοηθούν στη χαλάρωση και στην απόλαυση της ευεξίας. Επιπλέον καταπολεμά το άγχος χάρη στο περγαμόντο.

Συναισθηματικό επίπεδο:  συμβάλει στη δημιουργία ενός ελκυστικού, ζεστού και σαγηνευτικού περιβάλλοντος που σε τυλίγει και σε κάνει να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου. Τα αιθέρια έλαιά του μας μεταφέρουν σε μια κατάσταση ηρεμίας και ευεξίας δημιουργώντας μια ζεστή και ωραία ατμόσφαιρα. Το άρωμά του διεγείρει την δημιουργικότητα και την ευημερία, ηρεμεί την ένταση και την ανησυχία και προσδίδει εσωτερική γαλήνη. Παρέχει μια βαθιά αίσθηση ευεξίας, ζεστασιάς και έλξης του σπιτιού.

Περιγραφή

To Warmth Essential Oil Blend αποτελεί ένα μείγμα αρωματοθεραπείας εξαιρετικής ποιότητας, 100% φυσικό, αποτελούμενο από τα πιο αγνά αιθέρια έλαια. Σχεδιάστηκε για να δημιουργεί ένα ζεστό και ελκυστικό περιβάλλον στο σπίτι συνδεδεμένο με την ενέργεια της ευημερίας και της αφθονίας. Οι ξυλώδεις και κιτρικές οσφρητικές νότες των αιθέριων ελαίων του τού προσδίδουν μία μαγνητική, θελκτική, ζεστή, ευχάριστη και χαλαρωτική αρωματική δράση.

Δραστικά συστατικά
  • Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού
  • Αιθέριο έλαιο περγαμόντου
  • Αιθέριο έλαιο του φλοιού της κανέλλας
  • Αιθέριο έλαιο λιβανιού
  • Αιθέριο έλαιο μύρου
  • Αιθέριο έλαιο patchouli
  • Βάμμα βενζόης
Συστατικά

Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Alcohol, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Styrax Benzoin Resin Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Boswellia Carterii Extract, Commiphora Myrrha Oil, Pogostemon Cablin Extract. Contiene/contains: Limonene*, Cinnamic Aldehyde*, Linalool*, Eugenol*, Citral*, Benzyl Benzoate*, Linalyl Acetate*, Alpha-Pinene*, Beta-Pinene*.

Τρόπος Χρήσης
  • Διαχύτης αρώματος (Diffuser): η χρήση διαχυτών αρώματος με απουσία θερμότητας, όπως ο Ultrasonic Diffuser & Humidifier Matraz από την Alqvimia συνιστάται καθώς η θερμότητα μεταβάλλει τις ιδιότητες του ελαίου. Χρησιμοποιείστε το πολύ 10 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων μέσα στον διαχύτη αρώματος.
  • Μπάνιο ή Jacuzzi: προσθέστε το πολύ 5-10 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια μικρή ποσότητα γάλακτος (φυτικού ή ζωικού), γιαουρτιού, μελιού, αλατιού ή αφρόλουτρου. Αυτό γιατί τα αιθέρια έλαια δεν είναι διαλυτά στο νερό και χρειάζονται έναν φορέα ως μέσο ώστε να διαλυθούν στο νερό.
  • Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.
  • Sauna: προσθέστε μέχρι 2 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων για κάθε 500ml νερού που χρησιμοποιείτε στην Sauna.
  • Αρωματικό spray χώρου: Διαλύστε 25 σταγόνες μείγματος αιθέριων ελαίων σε 250ml αλκοόλης και τοποθετείστε το σε δοχείο με αντλία ψεκάσματος.

 Προφυλάξεις:
Διαβάστε το φυλλάδιο οδηγιών πριν την χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση που χρειαστείτε ιατρική συμβουλή να έχετε μαζί τη συσκευασία του προϊόντος ή το φυλλάδιο οδηγιών του. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Να αποφεύγεται η χρήση από παιδιά μικρότερα των τριών ετών.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express