BODY SCULPTOR BATH & SHOWER GEL

ALQVIMIA - Αφρόλουτρο σμίλευσης σιλουέτας

32,00€

 0gm

less plus

Δράση

Το Body Sculptor Bath and Shower Gel αποτελεί ένα εξαιρετικό καλλυντικό της φροντίδας του σώματος που σε βοηθά να σμιλεύσεις τη σιλουέτα σου αποτελεσματικά και φυσικά. Αυτό το bath gel έχει δημιουργηθεί με ενεργά συστατικά 100% φυσικής και φυτικής προέλευσης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει αιθέρια έλαια ύψιστης ποιότητας όπως, κόλιανδρο, κυπαρίσσι, άρκευθο, μάραθο, λεβάντα, γεράνι, πιπέρι, λεμονόχορτο, λεμόνι και γκρέιπφρουτ. Η εκλεπτυσμένη αυτή συνεργία που σμιλεύει τη σιλουέτα, μειώνει τον όγκο και διευκολύνει στη μείωση του τοπικού πάχους, ενώ συσφίγγει και τονώνει το δέρμα. Κρατά το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό με συνεχή κυτταρική αναγέννηση. Οι ιδιότητές του αυτές, το καθιστούν το τέλειο συμπλήρωμα στις θεραπείες απώλειας λίπους.      

 

Περιγραφή

Αφρόλουτρο και τζελ μπάνιου που καθαρίζει και μαλακώνει το δέρμα ενώ το προετοιμάζει για την εφαρμογή των προϊόντων Shape Reducer ενισχύοντας το λιπολυτικό και μειωτικό αποτέλεσμα. Το Body Sculptor Bath & Shower Gel βοηθά να σμιλευτεί η σιλουέτα με μια λιπομειωτική και αναδομητική δράση. Παρέχει επίσης συσφικτική δράση στο δέρμα και βελτιώνει την υφή του ενυδατώνοντάς το και θρέφοντάς το. Ενδείκνυται για άτομα που θέλουν να μειώσουν τον όγκο σε εντοπισμένες περιοχές και θέλουν να σμπληρώσουν μια θεραπεία μείωσης του όγκου της σιλουέτας. Βασισμένο στις πιο αγνές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, τα συστατικά του περιλαμβάνουν μια συνέργεια από αιθέρια έλαια κόλιανδρου, κυπαρισσιού, άρκευθου, μάραθου, λεβάντας, γερανιού, πιπεριάς, λεμονόχορτου, λεμονιού και γκρέιπφρουτ, τα οποία δημιουργούν μια ισχυρότατη δράση σμίλευσης και προσφέρουν ένα ασυναγώνιστο λιποαναγωγικό αποτέλεσμα.

100% φυσικό και ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΙΝΗ

Δραστικά συστατικά

Αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ: η στυπτική δράση του το καθιστά ιδανικό για το λιπαρό και ασφυξιακό δέρμα, έχει αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και καθαριστικές ιδιότητες.

Αιθέριο έλαιο από γεράνι: Ένας τέλειος σύμμαχος ενάντια στο χαλαρό δέρμα, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα.

Αιθέριο έλαιο λεμονιού: Βοηθά στη μείωση κηλίδων και ατελειών του δέρματος, έχει δερμο-προστατευτική, αναπλαστική και μειωτική δράση, πολύ χρήσιμο σε θεραπείες αποτοξίνωσης λόγω της διουρητικής του δράσης.

Συστατικά

WATER (AQUA), TEA-LAURYL SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG-75 LANOLIN, CUPRESSUS SEMPERVIRENS STEM OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, FOENICULUM VULGARE (FENNEL) OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, CORIANDRUM SATIVUM (CORIANDER) SEED OIL, PIPER NIGRUM (PEPPER) SEED OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, CITRAL*, CITRONELLOL*, GERANIOL*, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

* Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε σε όλο το σώμα κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντουζ με ήπιες, ανοδικές, κυκλικές κινήσεις μάλαξης οι οποίες θα βοηθήσουν στο σχηματισμό αφρού απελευθερώνοντας το διεγερτικό άρωμά του. 

Για μια ολοκληρωμένη δράση σμίλευσης, μετά το μπάνιο χρησιμοποιήστε το Shape Reducer Body Elixir το πρωί και το Shape Reducer Body Oil το βράδυ. 

Προφυλάξεις:

Αποθηκεύστε σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το απευθείας φως. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και άλλες ευαίσθητες περιοχές, διαφορετικά ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express