ANTI-STRESS BODY OIL View larger

ANTI-STRESS BODY OIL

ALQVIMIA - Λάδι σώματος κατά του στρες

60,00€

ALQAC02816

 0gm

less plus

150ml

Δράση

Το Anti-Stress Body Oil της Alqvimia αποτελεί ένα προϊόν σχεδιασμένο να παρέχει μια άμεση αίσθηση γενικής ευεξίας. Το διεγερτικό του άρωμα βοηθά να χαλαρώσει την ένταση και η εφαρμογή του κατά τη διάρκεια της μάλαξης διευκολύνει την χαλάρωση. Το Anti-Stress Body Oil της Alqvimia συνδυάζει συστατικά εξαιρετικής ποιότητας ώστε να παρέχει ελαστικότητα και απαλότητα στο δέρμα. Η ηρεμιστική και χαλαρωτική δράση του βοηθά στην απελευθέρωση της σωματικής έντασης, καταπολεμά το στρες και την αυπνία, βελτιώνει το άγχος και την ικανότητα του ύπνου. Επιπρόσθετα, αυτό το έλαιο είναι θρεπτικό, ενυδατικό και δερμοπροστατευτικό παρέχοντας ολοκληρωμένη περιποίηση για το δέρμα.

Περιγραφή

Έπειτα από μια έντονη περίοδο δραστηριότητας και στρες το σώμα χρειάζεται να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Η Alqvimia συνδυάζει ευγενή φυτικά έλαια σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα αγνών αιθέριων ελαίων και παρουσιάζει το Anti-Stress Body Oil, ένα 100% φυσικό έλαιο. Με βάση το αμυγδαλέλαιο, το οποίο προσδίδει ελαστικότητα και φυσική απαλότητα στους ιστούς και μια συνεργία αιθέριων ελαίων πορτοκαλιού, λεμονιού, Petitgrain, γκρέιπφρουτ, μαντζουράνας και λεβάντας, ξεχωρίζει με το μεθυστικό, φυσικό του άρωμα. Ένα έλαιο για το σώμα που προσφέρει μια άμεση αίσθηση γενικής ευεξίας. Όταν εφαρμόζεται με μάλαξη βοηθά να χαλαρώσει την ένταση, ενυδατώνει και αναζωογονεί αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.

Συστατικά

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, ORIGANUM MAJORANA FLOWER OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRAL*, COUMARIN*.

* Componentes Naturales de los Aceites Esenciales / Natural Components of Essential Oils

 

Τρόπος Χρήσης

Το Anti-Stress Body Oil της Alqvimia εφαρμόζεται, κατά προτίμηση το βράδυ, με ήπιες ανοδικές κινήσεις μάλαξης σε όλο το σώμα, πάνω σε καθαρό και νωπό δέρμα μετά το μπάνιο ή το ντουζ. Συνιστούμε προηγουμένως τη χρήση ενός από τα body tonics της Alqvimia, όπως το Rosemary Alcohol ή το Queen of Hungary Water.

Προφυλάξεις:

Αποθηκεύστε σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος προστατευμένο από το φως. Πιθανές αλλαγές στο χρώμα και στο άρωμα του προϊόντος μπορεί να προκύψουν λόγω των φυσικών του συστατικών χωρίς να επηρεάζεται καθόλου η ποιότητά του.   

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express