Αυτό το μήνα, η SoNice αντλεί έμπνευση από τον πλανήτη μας.

Εξετάζουμε μερικές από τις αγαπημένες μας μάρκες που χρησιμοποιούν τις πιο πολύτιμες θεραπείες, τα μέταλλα και τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της μητέρας γης για να σας φέρουν στη νέα εποχή της καθαρής βιώσιμης, crueltyfreeομορφιάς με βάση την επιστημονική έρευνα και τα αποτελεσματικά αποτελέσματα.

Η Cult Wonder μάρκα Omorovicza βασίζεται στη φιλοσοφία και τη φήμη των ιαματικών νερών που κάνουν τη Βουδαπέστη την πρωτεύουσα του Spa στον κόσμο.

Η ιστορία της Omorovicza χρονολογείται πριν από περίπου 2000 χρόνια στη γέννηση των αρχαίων ιαματικών πηγών της πρωτεύουσας της Βουδαπέστης της Ουγγαρίας, της «Διεθνούς πόλης SPA» (πήρε αυτόν τον τίτλο τη δεκαετία του 1930). Γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της, η Βουδαπέστη αναφέρεται ως η πόλη των ιαματικών λουτρών που έχει περισσότερες ιαματικές πηγές από οποιαδήποτε άλλη πρωτεύουσα στον κόσμο, επειδή εκεί, ο φλοιός της Γης είναι τόσο λεπτός που τα νερά μπορούν να ανεβούν πιο κοντά στην επιφάνεια. Η διείσδυση της θερμότητας από τον ήλιο είναι μεγαλύτερη, έτσι τα πλούσια σε ορυκτά, εύθραυστα πετρώματα μπορούν να απορροφηθούν πιο αποτελεσματικά από τα νερά.

Αυτά τα θαυμάσια νερά είναι αξιοσημείωτα λόγω της μεταλλικής τους σύνθεσης και της βασικής τους έμπνευσης καθώς είναι το συστατικό της επιτυχίας για αυτό το ουγγρικό brand ομορφιάς.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express