Το σετ δώρου HOPE προσφέρει ένα ολοκληρωμένο τελετουργικό απαλότητας, θρέψης και φροντίδας για το σώμα και τα μαλλιά. Καθαρίστε και αναζωογονήστε το σώμα με το Infusion d’Orange και αποκαλύψτε ελαφριά, αέρινα μαλλιά με το σαμπουάν Amande au Lait. Ολοκληρώστε την περιποίησή σας με το μεταξένιο βάλσαμο σώματος Onguent d’Argan. Ένα εκλεπτυσμένο τρίο που προσφέρει άνεση, λάμψη και ανεπιτήδευτη κομψότητα στην καθημερινότητά σας.
Το σετ περιλαμβάνει:
Infusion d’Orange 40ml: δημιουργεί έναν απαλό αφρό στο ντους, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, απαλή και διακριτικά αρωματισμένη.
Amande au Lait 40ml: προσφέρει την αίσθηση ενός απαλυντικού γαλακτώματος που μεταμορφώνεται σε ένα ανάλαφρο σαμπουάν. Εμπνευσμένο από την ελαφρότητα των ανθών αμυγδαλιάς που σκορπίζουν στον άνεμο, προσφέρει ιδανική ισορροπία καθαριότητας και αέρινης υφής.
Onguent d’Argan 15ml: ένα βάλσαμο αφιερωμένο στο έλαιο αργκάν – εξίσου λείο και ευγενές. Ένα προϊόν με μοναδικό χαρακτήρα και αρετές.
Το κουτί δώρου έχει σχεδιαστεί από την Anbar El Mokri, μια πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα και σχεδιάστρια που ηγείται του νέου κύματος Μαροκινών καλλιτεχνικών δημιουργών. Σε αυτή τη συλλεκτική συνεργασία, οι οπτικές της αξίες – αρμονία, φύση, παστέλ αποχρώσεις και ποιητικός μινιμαλισμός – αποτυπώνονται σε έναν συμβολικό σχεδιασμό που μιλά για ευεξία, ελπίδα και επανασύνδεση με τη φύση.