EYE RECOVERY BALM View larger

EYE RECOVERY BALM

Natura Bissé - Θεραπεία εντατικής αποκατάστασης για το περίγραμμα ματιών

95,00€

NB31A307

 0gm

less plus

15ml

Δράση

Η περιοχή των ματιών μας είναι επιρρεπής σε ξηρότητα, χαλάρωση και σημάδια κούρασης καθώς καταπονείται πολλές ώρες κάθε μέρα και το δέρμα είναι πιο λεπτό από τις υπόλοιπες περιοχές του προσώπου. Για αυτό και είναι από τις πρώτες περιοχές του προσώπου που εμφανίζουν σημάδια χρόνου. 

Η κρέμα NB·Ceutical Eye Recovery Balm με ειδική καταπραΰντική σύνθεση τζελ-βάλσαμου, βοηθά στη μείωση της ευαισθησίας και των ερεθισμών στην περιοχή των ματιών ενώ τα εξειδικευμένα συστατικά που περιέχει όπως η Sensorphine, μειώνουν τα σημάδια κούρασης και απαλύνουν γραμμές και ρυτίδες έκφρασης.

Η αποκατάσταση ενός αισθήματος άνεσης και ανακούφισης στην κουρασμένη και καταπονημένη περιοχή των ματιών σας είναι ένα θέμα λίγων λεπτών! 

Αποσυμφορεί και αυξάνει το αίσθημα ευεξίας του δέρματος.

Μειώνει τα σημάδια κούρασης γύρω από τα μάτια (μαύροι κύκλοι και οίδημα) και λειαίνει γραμμές και ρυτίδες έκφρασης. 

Αυξάνει την αντίσταση του δέρματος στις διάφορες επιθέσεις (περιβαλλοντικοί παράγοντες, μακιγιάζ κ.α.)

Παρέχει βαθιά ενυδάτωση όλη την ημέρα. 

Αποκαθιστά μια λαμπερή και ξεκούραστη όψη στο περίγραμμα των ματιών. 

Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη, χωρίς οινόπνευμα και parabens. 

Δραστικά συστατικά

To εξειδικευμένο σύμπλεγμα Pro-Tolerance Peptide Complex παρέχει ασύγκριτη άνεση στο ευαίσθητο δέρμα και βοηθά στη μείωση των σημαδιών της πρόωρης γήρανσης.  

Sensorphine: είναι ένα αποκλειστικό πεπτίδιο που βοηθά στην ανακούφιση του στρεσσαρισμένου δέρματος. 

Ο συνδυασμός της βιταμίνης PP και της Bisabolol ενός ισχυρού μαλακτικού και κατευναστικού συστατικού, βοηθά στη μείωση των σημαδιών κούρασης, όπως είναι οι σκιές κάτω από τα μάτια και το οίδημα.

Οργανικό εκχύλισμα αλόης βέρα: από τα Κανάρια Νησιά, παρέχει εντατική ενυδάτωση.

Συστατικά

Water (Aqua), Betaine, Methyl Gluceth-10, Sodium Acrylates Copolymer, Pentylene Glycol, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Wheat Protein, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Linoleate, Bisabolol, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Laureth-3, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Citric Acid, Triethanolamine, Ascorbic Acid, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Bisulfite, Fragrance (Parfum), Yellow 5 (CI 19140), Red 40 (CI 16035). Η σύνθεση και τα συστατικά μπορεί να τροποποιούνται περιστασιακά. Θα βρείτε επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με αυτό το προϊόν στη συσκευασία του και στο φυλλάδιο χρήσης. 

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόζετε στην περιοχή των ματιών καθημερινά, πρωί και βράδυ, σε καθαρό δέρμα. 

Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Eye Recovery Balm σαν primer και βάση μακιγιάζ για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Επίσης, είναι ιδανικό για προστασία του δέρματος των ματιών από την εμφάνιση δυσανεξίας και ερεθισμού, όταν υπάρχει αυτή η προδιάθεση. 

Είναι ιδανικό ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ λόγω της ελαφριάς υφής του που αποσυμφορεί και ανακουφίζει αμέσως και παρέχει ένα αόρατο ματ αποτέλεσμα στο δέρμα. 

Διατηρήστε το στο ψυγείο για να ενισχύσετε την καταπραΰντική και την αποσυμφοφητική του δράση.

Είναι κατάλληλο για χρήση και από όσους φορούν φακούς επαφής. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express