SKIN QUENCHING MIST NEW View larger

SKIN QUENCHING MIST NEW

SAMPAR - Ενυδατική λοσιόν προσώπου

25,00€

SAM14021

 0gm

less plus

150ml

Δράση

Το Skin Quenching Mist 200ml της Sampar & το French Rose Mist γίνονται ένα και μοναδικό. Κρατήσαμε τα καλύτερα από αυτά τα δύο για να δημιουργήσουμε την τέλεια εναλλακτική: Skin Quenching Mist 150 ml. Με ολοκαίνουργια συσκευασία & σε άλλη ποσότητα, αυτό το νέο mist θα διατηρήσει την αρχική του σύνθεση και θα συνδυάσει τις ιδιότητες τονωτικής λοσιόν του Skin Quenching Mist και την εξαιρετικά ελαφριά αέρινη φρεσκάδα του French Rose Mist.

Παρουσιάζοντας έναν νέο τρόπο να τυλίξετε το δέρμα σας με ευεξία και άνεση, αυτό το πρωτοποριακό air-mist σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μέσα από το λεπτό άρωμα του τριαντάφυλλου. Το Skin Quenching Mist αναζωογονεί, τονώνει και ομορφαίνει το δέρμα χάρη στο αναζωογονητικό και ενυδατικό air-mist του. Η ολοκαίνουργια συσκευασία του προσφέρει ένα λεπτό σύννεφο δροσιάς με υφή κατάλληλη για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ, να ανανεώσει το δέρμα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να το προστατεύσει από εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες. Το δέρμα μένει απαλό και απαλλαγμένο από ακαθαρσίες και ανακτά την απαλή, ελαστική και γαλήνια φυσική του κατάσταση.

Δραστικά συστατικά
  •         Το ροδόνερο καταπραΰνει, λειαίνει και αναζωογονεί αμέσως
  •         Νερό από άνθος αραβοσίτου, άνθη μοσχολέμονου και άνθη πορτοκαλιάς τονώνουν το δέρμα
  •         Το αιθέριο έλαιο γερανιού καθαρίζει το δέρμα και αποβάλλει τις τοξίνες
  •         Το Urban Advance Complex δρα ως αντιοξειδωτική ασπίδα, εξουδετερώνοντας τυχόν δερματικές ανισορροπίες που συνδέονται με τη ρύπανση, ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος και αναζωογονεί το δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο
Συστατικά

AQUA/WATER/EAU*. POLYSORBATE 20 . GLYCERIN*. BENZYL ALCOHOL. CENTAUREA CYANUS (CORNFLOWER) FLOWER WATER*. CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER*. TILIA CORDATA FLOWER WATER*. SALICYLIC ACID. DISODIUM EDTA. BUTYLENE GLYCOL. SODIUM HYDROXIDE. SORBIC ACID. PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL*. LACTITOL. XYLITOL. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) SEEDCAKE EXTRACT*. PENTYLENE GLYCOL. MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT*. CITRIC ACID. LIMONENE. LINALOOL. POTASSIUM SORBATE. CITRAL. GERANIOL. SODIUM BENZOATE. PARFUM (FRAGRANCE).

Τρόπος Χρήσης

Για ενυδάτωση και απαλότητα, ψεκάστε το πρόσωπο και/ή το σώμα το πρωί/το βράδυ ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για μια αίσθηση αναζωογόνησης.
Για τόνωση, εφαρμόστε το μετά το ντους σας και πριν την ενυδατική σας κρέμα για μια στιγμή απόλαυσης. Χρησιμοποιήστε το στο τέλος της ρουτίνας του μακιγιάζ σας για να το σταθεροποιήσετε.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express