NATURALLY PURE BODY SCRUB View larger

NATURALLY PURE BODY SCRUB

ALQVIMIA - Απολεπιστικό τζελ σώματος

70,00€

ALQEX50617

 0gm

less plus

200ml

Περιγραφή

Το Naturally Pure Body Scrub της Alqvimia είναι ένα 100% φυσικό, απολεπιστικό gel κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμόζεται εύκολα, έχει ευχάριστη υφή και υπέροχο άρωμα. Δημιουργήθηκε για την απολέπιση του δέρματος όλου του σώματος σε εβδομαδιαία βάση. Τα μικροσωματίδια από τα κελύφη καρυδιού και καρύδας σε συνδυασμό με τη συνεργιστική δράση των ειδικά επιλεγμένων αιθέριων ελαίων βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία και την ελαστικότητα του δέρματος, ευνοούν την κυτταρική αναγέννηση και διατηρούν μια υγιή και κομψή σιλουέτα. Επιπρόσθετα το gel προετοιμάζει ιδανικά το δέρμα για την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης σώματος της Alqvimia.

Δραστικά συστατικά

Σωματίδια από κέλυφος καρύδας και καρυδιού: Απαλή, βιοδιασπώμενη πούδρα που αποκτάται από τρίμματα από το κέλυφος των καρπών η οποία απολεπίζει φυσικά ενώ παράλληλα αποτοξινώνει και καθαρίζει τέλεια το δέρμα.
Αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ: Οι στυπτικές ιδιότητες αυτού του αιθέριου ελαίου το καθιστούν ιδανικό για το λιπαρό και ασφυξιακό δέρμα. Έχει επιπλέον αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και καθαριστικές ιδιότητες.
Αιθέριο έλαιο λεμονιού: Απομακρύνει μικρά στίγματα και δερματικές ατέλειες, έχει δερμοπροστατευτικό και αναγεννητικό αποτέλεσμα. Λόγω της διουρητικής του δράσης, εύλογα συναντάται σε αποτοξινωτικές θεραπείες διότι βοηθά στην απώλεια πόντων από τη σιλουέτα.

Συστατικά

WATER (AQUA), JUGLAS REGIA (WALNUT) SHELL POWDER, COCOS NUCIFERA (COCONUT) SHELL POWDER, DISODIUM COCO-GLUCOSIDE CITRATE, COCO-GLUCOSIDE, ALCOHOL DENAT, ANIBA ROSAEODORA (ROSEWOOD) WOOD OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, SANTOLINA CHAMAECYPARISSUS EXTRACT, PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, DEHYDROXANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE*, CITRAL*, LINALOOL*, GERANIOL*, BENZYL BENZOATE* CITRONELLOL*. *Componentes naturales de los aceites esenciales.

Τρόπος Χρήσης

Συνιστάται η εφαρμογή του Naturally Pure body Scrub, μια με δύο φορές την εβδομάδα, στο μπάνιο ή το ντουζ. Εφαρμόζεται είτε σε όλο το σώμα με ανοδικές κινήσεις ξεκινώντας από τα πόδια και ολοκληρώνοντας στα χέρια, είτε χρησιμοποιείται τοπικά σε μια περιοχή του σώματος. Μετά την εφαρμογή ξεπλένεται με χλιαρό νερό.

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Η συχνή απολέπιση του σώματος έχει ως αποτέλεσμα ένα υγιές, λείο, απαλό, και ομοιόμορφο δέρμα. Χαρίζει φρεσκάδα και μια ορατά ανανεωμένη επιδερμίδα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express