ROSEMARY ALCOHOL View larger

ROSEMARY ALCOHOL

ALQVIMIA - Τονωτική λοσιόν σώματος

64,00€

ALQPA65516

 0gm

less plus

150ml

Δράση

Μια αξιοσημείωτη συνέργεια ενεργών συστατικών, 100% φυσικών:

  • Βάμμα δενδρολίβανου
  • Αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, Petitgrain, λεμονιού, λιβανιού και μύρου.

Το διεγερτικό άρωμα του Rosemary Alcohol τονώνει τις αισθήσεις και προσφέρει ένα εξαιρετικά αναζωογονητικό αποτέλεσμα προετοιμάζοντας το δέρμα να απορροφήσει τα συστατικά των προϊόντων που θα ακολουθήσουν και ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα όλων των θεραπειών σώματος της Alqvimia. Έχει αντι-ρευματοειδή δράση, διεγείρει την κυκλοφορία και τους μύς, βοηθά στην αντιμετώπιση των κραμπών και βοηθά στην επούλωση των μυϊκών τραυματισμών.

Σε επίπεδο ενέργειας, το δενδρολίβανο παρέχει ενέργεια και αυτοπεποίθηση, ιδιότητα που το καθιστά έναν τέλειο σύμμαχο σε περιπτώσεις σωματικής και πνευματικής κόπωσης.

Περιγραφή

Το Rosemary Alcohol είναι μία αλχημική λοσιόν σώματος με δροσιστική και αναζωογονητική δράση.

H Alqvimia το δημιουργεί σεβόμενη την αρχαία αλχημική παράδοση γνωστή και ως Σπαγειρία, Spagyric. Η παραγωγή του είναι άκρως περιορισμένη, επιτρέποντάς του να ξεχωρίζει μέσα στην πληθώρα αντίστοιχων προϊόντων στην αγορά.

Το Rosemary Alcohol αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα καλλυντικά παρασκευάσματα στις Μεσογειακές χώρες. Στο παρελθόν πολλές γυναίκες μάζευαν τα λουλούδια του δενδρολίβανου και τα μούλιαζαν σε αλκοόλη ώστε να αποκτήσουν το πολύτιμο βάμμα του.

 

Συστατικά

ALCOHOL DENAT., ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, COMMIPHORA MYRRHA RESIN, BOSWELLIA CARTERII OIL, LIMONENE*, LINALOOL*, GERANIOL*, BENZYL BENZOATE*, CITRAL*, EUGENOL*, COUMARIN*. Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε το με ζωηρές ανατρίψεις κάθε πρωί σε όλο το σώμα ώστε να το τονώσετε και να το αναζωογονήσετε προτού εφαρμόσετε κάποιο από τα έλαια ή τα ελιξίρια σώματος της Alqvimia. Η χρήση του θα βελτιώσει την απορρόφηση στο δέρμα και τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη χρήση του ελαίου ή του ελιξίριου σώματος της Alqvimia καθώς και θα προσφέρει περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα. Αποφύγετε τη χρήση σε περιπτώσεις υψηλής αρτηριακής πίεσης. Ανακινείστε καλά πριν τη χρήση.

Προφυλάξεις:

Αποτελεί ένα φωτοευαίσθητο προϊόν. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή σε άλλες πηγές UV ακτινοβολίας μετά τη χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια ή άλλες ευαίσθητες περιοχές. Αποθηκεύστε σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από το απευθείας φως. Εύφλεκτο.

*Αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στο χρώμα ή στο άρωμα του προϊόντος είναι φυσιολογικές λόγω της φυσικής του προέλευσης και δεν επηρεάζουν καθόλου την ποιότητά του.

Το δενδρολίβανο έχει υπερτασικό αποτέλεσμα για αυτό το λόγο δεν συνιστάται η χρήση του από άτομα που πάσχουν από προβλήματα υψηλής αρτηριακής πίεσης.

 

Συμβουλές ομορφιάς/ευεξίας

Ιδανικό για περιπτώσεις απώλειας ενέργειας, κυκλοφορικών προβλημάτων, κουρασμένων ποδιών ή περιοχών στις οποίες υπάρχει μυϊκός πόνος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του αποτελέσματος επαγγελματικών θεραπειών spa για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και σύσφιξη.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express