QUEEN OF EGYPT EAU DE TOILETTE View larger

QUEEN OF EGYPT EAU DE TOILETTE

ALQVIMIA - Εξωτικό & σαγηνευτικό άρωμα για γυναίκες

73,00€

ALQCO10714

 0gm

less plus

100ml

Δράση

Το Queen of Egypt Eau de Toilette είναι ένα εξωτικό και μεθυστικό άρωμα που ξυπνά την αιώνια ομορφιά και την εσωτερική γαλήνη στις γυναίκες. Αυτό το φυσικό eau de cologne, που αποτελείται από αγνά αιθέρια έλαια, παρέχει ένα γλυκό και εξωτικό άρωμα που ξεπερνά τις αισθήσεις. Οι μοναδικές του ιδιότητες προσφέρουν αυτοπεποίθηση, αρμονία και σαγηνευτική αίσθηση.

Περιγραφή

Οι σπουδαστές της αρωματοποιίας του μέλλοντος επιβεβαιώνουν ότι τα αρώματα δεν θα πωλούνται μόνο για το άρωμά τους, αλλά και για τις ιδιότητές τους να μεταμορφώνουν και να βελτιώνουν την ενεργειακή ισορροπία και τη γενική ευεξία μέσω της οσφρητικής και αισθητηριακής διέγερσης. Η σειρά Natural Eau de Colognes της Alqvimia επιδιώκει ακριβώς αυτόν τον σκοπό.

Τα 100% φυσικά αρώματα της ALQVIMIA βασίζονται στη σωστή συγκέντρωση των πιο αγνών αιθέριων ελαίων, παρέχοντας μια φυσική εναλλακτική λύση για πλήρη ευεξία. Το Queen of Egypt Eau de Toilette αναδύει ένα γλυκό και εξωτικό άρωμα που ξεπερνά τις συμβατικές αισθήσεις, μεταφέροντάς σας σε μια κατάσταση σαγήνης και γοητείας.

Αυτό το άρωμα ομορφιάς αποτελείται από οινόπνευμα φυσικής προέλευσης, ανθόνερο Βουλγαρικού τριαντάφυλλου και αγνά αιθέρια έλαια Petitgrain, Λιβάνι και Μύρο. Η συνέργεια αυτών των στοιχείων τυλίγει τις γυναίκες σε μια σαγηνευτική και αισθησιακή αύρα, η οποία δεν είναι μόνο ελκυστική για τις αισθήσεις, αλλά παρέχει επίσης αυτοπεποίθηση, αρμονία και αυτοεκτίμηση.

Αυτό το προϊόν είναι πολύ περισσότερα από ένα άρωμα. Είναι ένα ταξίδι προς την εσωτερική ομορφιά και την ενεργειακή ισορροπία. Η αποκλειστική αρωματοθεραπεία της ALQVIMIA, που βασίζεται στη διάγνωση και τη θεραπεία της ανισορροπίας μεταξύ της ενέργειας YIN και YANG, προσφέρει θεραπείες μοναδικές σε αποτελεσματικότητα και ποιότητα. Επιπλέον, με τη συμπερίληψη αιθέριων ελαίων μύρου και λιβανιού, θεμελιωδών συστατικών στις αιγυπτιακές συνταγές ομορφιάς και την εξωτική συνέργεια Μύρου, Λιβάνου και Petitgrain, αυτό το άρωμα προσφέρει μια εμπειρία που σαγηνεύει, εναρμονίζει και ανεβάζει την αυτοεκτίμηση της γυναίκας.

Συστατικά

ALCOHOL DENAT., ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, BOSWELLIA CARTERII OIL, COMMIPHORA MYRRHA OIL, LIMONENE*, BENZYL BENZOATE*, GERANIOL*, LINALOOL*, COUMARIN*, ALPHA-ISOMETHYL IONONE*, METHYL 2-OCTYNOATE*, CITRAL*, BENZYL ALCOHOL*, AMYL CINNAMAL*, HEXYL CINNAMAL*, CITRONELLOL*, CINNAMYL ALCOHOL*, HYDROXYCITRONELLAL*, EUGENOL*, BENZYL SALICYLATE*. * Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε καθημερινά, μια ή δύο φορές. Ψεκάστε αυτό το άρωμα στο λαιμό και τους καρπούς σας και εισπνεύστε τα αρωματικά, δομικά του στοιχεία τα οποία ξυπνούν τη βαθύτερη ευχαρίστηση των αισθήσεών σας.

Προφυλάξεις: Εύφλεκτο. Αποφύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο ή άλλη πηγή UV ακτινοβολίας μετά τη χρήση του προϊόντος. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια ή άλλες ευαίσθητες περιοχές. Αποθηκεύστε σε ένα δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από το απευθείας φως. Εξωτερική χρήση.

* Τυχόν αλλοιώσεις στο χρώμα ή το άρωμα μπορεί να προκύψουν λόγω της φυσικής σύστασης του προϊόντος. Παρ' όλα αυτά, δεν επηρεάζεται καθόλου η ποιότητά του.   

 

Διαθέσιμο: 30 Μαρτίου 2024

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express