QUEEN OF EGYPT BATH AND SHOWER GEL

ALQVIMIA - Ενυδατικό αφρόλουτρο σώματος

32,00€

 0gm

less plus

Δράση

Εμπνευσμένο από τις κρέμες ομορφιάς που χρησιμοποιούσαν οι βασίλισσες της Αιγύπτου, αυτό το εξωτικό gel είναι δημιουργημένο με 100% φυσικά, ενεργά φυτικά συστατικά. Εμπεριέχει αιθέρια έλαια και ελαιο-ρητίνες λιβανιού, μύρου και Petitgrain. Αναζοωγωνεί, ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει το δέρμα αφήνοντάς το βελούδινα απαλό. Το σαγηνευτικό του άρωμα τυλίγει κάθε γυναίκα που το χρησιμοποιεί σε μια αύρα γοητείας και μυστηρίου. Για τους αρχαίους Αιγύπτιους το λιβάνι συμβόλιζε την απόλυτη καθαρότητα ενώ το μύρο την αθανασία και την αιώνια ζωή. Οι ελαιο-ρητίνες λιβανιού και  μύρου έχουν εξαιρετικά αποτελεσματικές αναπλαστικές ιδιότητες για το δέρμα και το άρωμά τους, σε συνδυασμό με μια νότα από Petitgrain, ξυπνάει έναν κόσμο αισθήσεων στη γυναίκα. Το Queen of Egypt Bath and Shower Gel αποτελεί ένα καθαριστικό προϊόν για μια Βασίλισσα!

 

Περιγραφή

Ένα βελούδινο gel το οποίο σχηματίζει έναν αρωματικό αφρό αφού το εφαρμόσεις με κινήσεις μάλαξης πάνω στο δέρμα στο μπάνιο ή το ντουζ, με ισχυρά καθαριστικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα. Καθαρίζει, θρέφει και προστατεύει το δέρμα αφήνοντάς το απαλό σαν βελούδο. Το εξωτικό του άρωμα σας περικλείει με μια αύρα σαγήνης και γοητείας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Αυτό το bath & shower gel όχι μόνο καθαρίζει αλλά και ομορφαίνει το δέρμα, το διατηρεί νεανικό και ακτινοβόλο ενώ προσφέρει μια έντονη αίσθηση καθαριότητας.

Ο μοναδικός συνδυασμός των εξωτικών αιθέριων ελαίων δίνει μια εμπειρία από αρχαίες αιγυπτιακές συνήθειες καθαρισμού και περιποίησης σώματος. 

 

Συστατικά

WATER (AQUA), TEA-LAURYL SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, PEG-7 GLYCERIL COCOATE, SODIUM CHLORIDE, PEG-75 LANOLIN, BOSWELLIA CARTERII OIL, COMMIPHORA MYRRHA OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) PEEL OIL, LIMONENE*, BENZYL BENZOATE*, GERANIOL*, LINALOOL*, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISO-THIAZOLINONE. * Φυσικά συστατικά από αιθέρια έλαια

Τρόπος Χρήσης

Χρήση:  Εφαρμόστε στο μπάνιο ή το ντούζ με ήπιες ανοδικές κινήσεις μασάζ σε όλο το σώμα. Για μια άψογη περιποίηση συστήνουμε τη χρήση του Queen of Egypt Body Elixir το πρωί και τοQueen of Egypt Body Oil το βράδυ.

Προφυλάξεις: Αποθηκεύστε σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το απευθείας φως. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

*Τυχόν αλλαγές στο χρώμα ή το άρωμα μπορεί να προκύψουν λόγω της φυσικής σύστασης του προϊόντος, πάραυτα δεν επηρεάζεται καθόλου η ποιότητά του.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express