OPTIMISM ESSENTIAL OILS BLEND View larger

OPTIMISM ESSENTIAL OILS BLEND

ALQVIMIA- Μείγμα αιθέριων ελαίων 

45,00€

ALQPE11001

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Η οσφρητικές νότες των αιθέριων ελαίων του προσδίδουν στο Optimism Essential Oil Blend μια εξισορροπητική, ανακουφιστική, αρωματική και κοσμητική δράση καθώς σε επίπεδο δέρματος δρα δερμοπροστατευτικά, αναγεννητικά και τονωτικά. Στο περιβάλλον, το μείγμα αιθέριων ελαίων ευνοεί την αισιόδοξη αρμονία και μάχεται ενάντια στην αίσθηση μοναξιάς. Τα παρηγορητικά και καθαρτικά αυτά αιθέρια έλαια όπως η λεβάντα, ο ύσσωπος, το Petitgrain και το Ylang-Ylang παρέχουν τη βοήθειά τους ώστε να απελευθερωθεί ο συναισθηματικός πόνος ανακουφίζοντας τα συναισθήματα θλίψης. Βοηθά να μην παραμείνουμε θλιμμένοι από την αίσθηση κενού που χαρακτηρίζει η απώλεια κάποιου αγαπημένου μας προσώπου παρά μας ενθαρρύνει να διαχειριστούμε με αισιοδοξία και αγάπη τη διαδικασία του πένθους.

Καλλυντικό επίπεδο: Το Optimism Essential Oil Blendσε επίπεδο δέρματος δρα δερμοπροστατευτικά, αναγεννητικά και τονωτικά.

Θεραπευτικό επίπεδο: Το Optimism Essential Oil Blend συμβάλει στην αναγέννηση του δέρματος.

Συναισθηματικό επίπεδο: Το Optimism Essential Oil Blend βοηθά στη δημιουργία ενός αρμονικού περιβάλλοντος ώστε να καταπολεμούνται οι στιγμές μοναξιάς, παρέχει αισιοδοξία και σύνδεση με την εσωτερική μας ευτυχία.

Περιγραφή

Το Optimism Essential Oil Blend αποτελεί ένα μείγμα αρωματοθεραπείας εξαιρετικής ποιότητας, 100% φυσικό, αποτελούμενο από τα πιο αγνά αιθέρια έλαια. Βοηθά το άτομο να κατανοήσει πως η αληθινή πηγή ευτυχίας βρίσκεται μέσα του. Αυτή η σύνθεση ανακουφίζει σε στιγμές που αισθανόμαστε μοναξιά και βοηθά να συνδεθούμε με την εσωτερική μας ευτυχία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια συναισθηματικά δύσκολων περιόδων στη ζωή μας.

Δραστικά συστατικά
  • Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού
  • Αιθέριο έλαιο ματζουράνας
  • Αιθέριο έλαιο γερανιού
  • Αιθέριο έλαιο λεβάντας
  • Αιθέριο έλαιο κέδρου
  • Αιθέριο έλαιο λεμονιού
  • Αιθέριο έλαιο Petitgrain
  • Αιθέριο έλαιο ύσσωπου
  • Αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang

 

Συστατικά

Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Thymus Mastichina Herb Extract, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Hyssopus Officinalis Leaf Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil*. Contiene/contains: Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Coumarin, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol, Eugenol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol. *Aceite Esencial procedente de Agricultura Ecológica/ Organic Essential Oil.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμογή στο δέρμα:

  • Μάλαξη σώματος: Αναμείξτε με ένα φυτικό λάδι φορέα όπως το σησαμέλαιο, το έλαιο Jojoba ή το βερυκοκέλαιο σε μέγιστη αναλογία 3% (60 σταγόνες του μείγματος αιθέριων ελαίων ανά 100ml φυτικού ελαίου φορέα).

Άλλοι τρόποι εφαρμογής:

  • Διαχύτης αρώματος (Diffuser): η χρήση διαχυτών αρώματος με απουσία θερμότητας, όπως ο Ultrasonic Diffuser & Humidifier Matraz από την Alqvimia συνιστάται καθώς η θερμότητα μεταβάλλει τις ιδιότητες του ελαίου. Χρησιμοποιείστε το πολύ 10 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων μέσα στον διαχύτη αρώματος.
  • Μπάνιο ή Jacuzzi: προσθέστε το πολύ 10-15 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια μικρή ποσότητα γάλακτος (φυτικού ή ζωικού), γιαουρτιού, μελιού, αλατιού ή αφρόλουτρου. Αυτό γιατί τα αιθέρια έλαια δεν είναι διαλυτά στο νερό και χρειάζονται έναν φορέα ως μέσο ώστε να διαλυθούν στο νερό.
  • Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.
  • Sauna: προσθέστε μέχρι 2 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων για κάθε 500ml νερού που χρησιμοποιείτε στην Sauna.
  • Αρωματικό spray χώρου: Διαλύστε 25 σταγόνες μείγματος αιθέριων ελαίων σε 250ml αλκοόλης και τοποθετείστε το σε δοχείο με αντλία ψεκάσματος.

Προφυλάξεις: Διαβάστε το φυλλάδιο οδηγιών πριν την χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση που χρειαστείτε ιατρική συμβουλή να έχετε μαζί τη συσκευασία του προϊόντος ή το φυλλάδιο οδηγιών του. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Να αποφεύγεται η χρήση από παιδιά μικρότερα των τριών ετών.

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express