SERENITY ESSENTIAL OILS BLEND View larger

SERENITY ESSENTIAL OILS BLEND

 ALQVIMIA - Μείγμα αιθέριων ελαίων 

50,00€

ALQPE65301

 0gm

less plus

10ml

Δράση

Το Serenity Essential Oil Blend συμβάλλει στη δημιουργία ενός αισθήματος χαλάρωσης, γαλήνης και ασφάλειας. Αυτό το έξοχο μείγμα βοηθά να νιώσεις χαλαρός παρέχοντας ηρεμία, γαλήνη και ευεξία χάρη στα αιθέρια έλαια της λεβάντας, του κόλιανδρου, του λεμονιού, του λιβανιού και του γερανιού.

Οι οσφρητικές νότες των αιθέριων ελαίων του τού προσδίδουν μια εξισορροπητική, δροσιστική, καταπραϋντική, αρωματική και κοσμητική δράση καθώς και δερμοπροστατευτική, αναγεννητική και τονωτική σε επίπεδο δέρματος. Στην ατμόσφαιρα, παρέχει την αίσθηση της ηρεμίας και χαλάρωσης έπειτα από στιγμές στρες ή έντασης ενθαρρύνοντας την ψυχραιμία, την πνευματική γαλήνη και την ευεξία.

Καλλυντικό επίπεδο: Το Serenity Essential Oil Blend έχει εξισορροπητικές, ανανεωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες σε επίπεδο δέρματος.

Θεραπευτικό επίπεδο: Αποτελεί ένα μείγμα αιθέριων ελαίων το οποίο συμβάλλει στην αναγέννηση και προστασία του δέρματος.

Συναισθηματικό επίπεδο: Βοηθά παρέχοντας την αίσθηση της ηρεμίας και χαλάρωσης έπειτα από στιγμές στρες ή έντασης. Φέρνει ηρεμία, πνευματική γαλήνη και ευεξία.    

Περιγραφή

Το Serenity Essential Oil Blend αποτελεί ένα μείγμα αρωματοθεραπείας εξαιρετικής ποιότητας, 100% φυσικό, αποτελούμενο από τα πιο αγνά αιθέρια έλαια λεμονιού, πορτοκαλιού, λεβάντας, Petitgrain, λεβαντίνας, κόλιανδρου, ύσσωπου, γερανιού, κέδρου και λιβανιού. Αποτελεί μια σύνθεση ενός απαλού αρώματος που σε τυλίγει, σχεδιασμένη να ξυπνά την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας και γαλήνης. Συνιστάται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις στρες λόγω συναισθηματικών αιτιών.   

Δραστικά συστατικά
  • Αιθέριο έλαιο λεμονιού
  • Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού
  • Αιθέριο έλαιο λεβάντας
  • Αιθέριο έλαιο Petitgrain
  • Αιθέριο έλαιο λεβαντίνας
  • Αιθέριο έλαιο κόλιανδρου
  • Αιθέριο έλαιο ύσσωπου
  • Αιθέριο έλαιο γερανιού
  • Αιθέριο έλαιο κέδρου
  • Αιθέριο έλαιο λιβανιού
Συστατικά

Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Citrus Aurantium Amara Leaf/Twig Oil, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Hyssopus Officinalis Leaf Oil, Coriandrum Sativum Seed Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil*, Boswellia Carterii Extract, Citrus Limon Peel Oil. Contiene/contains: Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Coumarin. *Aceite Esencial procedente de Agricultura Ecológica/ Organic Essential Oil.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμογή στο δέρμα:

  • Μάλαξη σώματος: Αναμείξτε με ένα φυτικό λάδι φορέα όπως το σησαμέλαιο, το έλαιο Jojoba ή το βερυκοκέλαιο σε μέγιστη αναλογία 3% (60 σταγόνες του μείγματος αιθέριων ελαίων ανά 100ml φυτικού ελαίου φορέα). Συνιστούμε επίσης το Relaxing Lavender Body Oilτης Alqvimia για τη μάλαξη του σώματος.

Άλλοι τρόποι εφαρμογής:

  • Διαχύτης αρώματος (Diffuser): η χρήση διαχυτών αρώματος με απουσία θερμότητας, όπως ο Ultrasonic Diffuser & Humidifier Matraz από την Alqvimia συνιστάται καθώς η θερμότητα μεταβάλλει τις ιδιότητες του ελαίου. Χρησιμοποιείστε το πολύ 10 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων μέσα στον διαχύτη αρώματος.
  • Μπάνιο ή Jacuzzi: προσθέστε το πολύ 10-15 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια μικρή ποσότητα γάλακτος (φυτικού ή ζωικού), γιαουρτιού, μελιού, αλατιού ή αφρόλουτρου. Αυτό γιατί τα αιθέρια έλαια δεν είναι διαλυτά στο νερό και χρειάζονται έναν φορέα ως μέσο ώστε να διαλυθούν στο νερό.
  • Εισπνοή ατμού: εφαρμόστε το πολύ 5 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων σε μια κατσαρόλα με περίπου 1-2 λίτρα ζεστό νερό και εισπνεύστε καλύπτοντας το κεφάλι και την κατσαρόλα με μια πετσέτα, για να διατηρηθεί ο ατμός για περισσότερο.
  • Sauna: προσθέστε μέχρι 2 σταγόνες από το μείγμα αιθέριων ελαίων για κάθε 500ml νερού που χρησιμοποιείτε στην Sauna.
  • Αρωματικό spray χώρου: Διαλύστε 25 σταγόνες μείγματος αιθέριων ελαίων σε 250ml αλκοόλης και τοποθετείστε το σε δοχείο με αντλία ψεκάσματος.

 

Προφυλάξεις: Διαβάστε το φυλλάδιο οδηγιών πριν την χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση που χρειαστείτε ιατρική συμβουλή να έχετε μαζί τη συσκευασία του προϊόντος ή το φυλλάδιο οδηγιών του. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού. Να αποφεύγεται η χρήση από παιδιά μικρότερα των τριών ετών.

Προσοχή: ελάχιστα διαθέσιμα τεμάχια!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express