CHILDREN & BABIES BATH & SHOWER GEL View larger

CHILDREN & BABIES BATH & SHOWER GEL

ALQVIMIA - Αφρόλουτρο για παιδιά και βρέφη

32,00€

 0gm

less plus

Δράση

Μια πλούσια σφρητική εμπειρία και ένα αφρόλουτρο σχολαστικά παρασκευασμένο με ήπια, φυσικά συστατικά, προσεκτικά διαλεγμένα ώστε να διατηρούν το δέρμα των παιδιών και των βρεφών υγιές και προστατευμένο. Περιέχει 96.02% συστατικά φυτικής προέλευσης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 16128. Έχει ελεγχθεί πάνω στο ευαίσθητο δέρμα και έχει αποδειχθεί να είναι εξαιρετικά συμβατό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Περιγραφή

Το Children and Babies bath and shower gel της ALQVIMIA είναι ένα προϊόν περιποίησης της ευαίσθητης επιδερμίδας παιδιών και βρεφών τελευταίας τεχνολογίας με ένα προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό αιθέριων ελαίων ανώτερης ποιότητας. Η σύνθεσή του, με ήπια συστατικά προσφέρει μια εμπειρία ευεξίας και περιποίησης του δέρματος για τα μικρά μας στο σπίτι κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντουζ τους.

Ο συνδυασμός των συστατικών του, όπως το εκχύλισμα βαλσαμέλαιου και εστέρες jojoba, παρέχει αποτελεσματικό και ήπιο καθαρισμό. Αιθέρια έλαια λεμονιού, πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ, petitgrain και λεβαντίνας βιολογικής καλλιέργειας, αφήνουν ένα διακριτικό άρωμα εσπεριδοειδών στο δέρμα ενισχύοντας την χαρά και την ηρεμία. Αυτό το περιβαλλοντολογικά φιλικό προϊόν στη, βιώσιμη, RPET συσκευασία του εξασφαλίζει πως τα παιδιά θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία με κάθε μπάνιο ή ντουζ.              

Δραστικά συστατικά

Το Children and Babies bath and shower gel της ALQVIMIA είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αφρόλουτρο. Αποτελεί ένα ήπιο και αποτελεσματικό τελετουργικό φροντίδας που εγγυάται πως τα μικρά μας ξεκινούν και ολοκληρώνουν τη μέρα τους με ένα φρέσκο και απαλό δέρμα, με το άρωμα των εσπεριδοειδών που τα γεμίζει με χαρά και γαλήνη.  

  • Ήπιοι και φυσικοί καθαριστικοί παράγοντες: Οι επιφανειοδραστικές ουσίες που εμπεριέχονται σε αυτό το gel είναι ήπιες με το δέρμα και φυσικής προέλευσης. Παράγουν έναν ελαφρύ και απαλό αφρό, ιδανικό για το παιδικό ευαίσθητο δέρμα.
  • Εκχύλισμα Υπερικού (Λουλούδι St. Johns): Αυτό το εκχύλισμα φυτού βοηθά στην καταπράυνση και φροντίδα του παιδικού δέρματος κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντουζ. Είναι γνωστό για τις καθαριστικές και κατευναστικές του ιδιότητες.
  • Εστέρες Jojoba: Δρουν ως πολυλειτουργικά, φυσικά, μαλακτικά συστατικά τα οποία συμβάλουν στην μείωση του μεγέθους των πόρων αυξάνοντας παράλληλα και την ενυδάτωση του δέρματος.
  • Μείγμα αιθέριων ελαίων: Ο συνδυασμός των αιθέριων ελαίων λεμονιού, πορτοκαλιού, γκρέιπφρουτ, petitgrain και λεβαντίνας βιολογικής καλλιέργειας αφήνει ένα διακριτικό άρωμα εσπεριδοειδών στο δέρμα ενισχύοντας την χαρά και την ηρεμία.
  • Φυσικό συντηρητικό με βάση τα προβιοτικά: Αυτό το συντηρητικό έχει αποκτηθεί μέσω της ζύμωσης καρύδας από γαλακτοβάκιλλους (Lactobacillus), γεγονός που το καθιστά αποτελεσματικό προστατευτικό του προϊόντος έναντι της μικροβιακής ανάπτυξης.
Συστατικά

AQUA, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, BETAINE, LACTOBACILLUS FERMENT, GLYCERIN, SODIUM METHYL ISETHIONATE, LAURIC ACID, LACTOBACILLUS, SODIUM LAURATE, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRUS LIMON PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, CITRUS PARADISI PEEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL**, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE*, LINALOOL*. * Συστατικά φυσικής προέλευσης από αιθέρια έλαια. ** Συστατική οργανικής προέλευσης.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε με ήπιες ανοδικές ανατρίψεις σε όλο το σώμα κατά τη διάρκεια του μπάνιου ή του ντουζ και έπειτα ξεπλύνετε με νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Για μια ολοκληρωμένη φροντίδα συστήνουμε τη χρήση του Children & Babies Body Oil σε νωπό ακόμη δέρμα.

Αποθηκεύστε σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος προφυλαγμένο από το φως.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express