CHILDREN AND BABIES BODY OIL

ALQVIMIA- Θρεπτικό λάδι σώματος για παιδιά και βρέφη

57,00€

ALQAC50316

 0gm

150ml

Περιγραφή

Η Alqvimia προσφέρει την τέλεια λύση για την παιδική επιδερμίδα με το Children and Babies Body Oil, το πιο κατάλληλο προϊόν για την προστασία και τη διατήρηση της επιδερμικής υγείας των μικρών. 100% φυσική φόρμουλα που παρέχει ενυδάτωση, θρέψη, ανάπλαση και υψηλή προστασία του δέρματος.

Βασισμένο στις πιο αγνές πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, το Body Oil for Children and Babies βασίζεται στο Αμυγδαλέλαιο πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι απαραίτητο για τον σχηματισμό της κυτταρικής μεμβράνης και την επιδερμική αναγέννηση, με αποτέλεσμα επίσης να διεγείρει τους αμυντικούς μηχανισμούς στην επιδερμίδα. Το αμυγδαλέλαιο περιέχει ακόμη λινολεϊκό οξύ, έναν ισχυρό προστάτη του φυσικού φραγμού του δέρματος, καθώς ελαχιστοποιεί την διαεπιδερμική απώλεια νερού, αποτρέποντας πιθανές δερματικές αντιδράσεις σε εξωτερικούς παράγοντες. Η φόρμουλα ολοκληρώνεται από μια συνέργεια αιθέριων ελαίων εσπεριδοειδών και λεβάντας που παρέχουν φυσική προστασία του δέρματος και ένα διακριτικό κατευναστικό άρωμα για τις αισθήσεις των μικρών μας.

Χάρη στην ισχυρή χαλαρωτική του επίδραση και στο άρωμα εσπεριδοειδών βοηθά στον να συνδεθούμε με τη χαρά της ζωής, τυπικό βίωμα της παιδικής ηλικίας. Για αυτό, προτείνουμε το Children and Babies Body Oil και σε ενήλικες που επιθυμούν να νιώθουν την αγνή χαρά της ζωής στην καθημερινότητά τους.

Χάρη στη συνεργασία της Alqvimia με διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις, η σειρά Children and Babies βοηθά τα λιγότερο τυχερά παιδιά στην Ασία.

Συστατικά

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (ΓΛΥΚΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ) ΛΑΔΙ, CITRUS MEDICA LIMONUM (ΛΕΜΟΝΙ) ΛΑΔΙ ΦΛΟΥΔΑΣ, CITRUS AURANTIUM AMARA (ΠΙΚΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) ΛΑΔΙ ΦΛΟΥΔΑΣ, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE,CIPEILPEEL) ΛΑΔΙ AVANDULA HYBRIDA, LIMONENE *, LINALOOL*, CITRAL*, GERANIOL*. * Φυσικά συστατικά αιθέριων ελαίων

Τρόπος Χρήσης

Αφού κάνετε ντους και με το δέρμα ελαφρώς βρεγμένο, απλώστε το Body Oil με απαλό μασάζ σε όλο το σώμα.

Απολαύστε τη χαρά της φροντίδας των μικρών σας με την πλήρη γκάμα προϊόντων για παιδιά και βρέφη της ALQVIMIA. Θα σας ευχαριστούν για αυτό!

Προφυλάξεις: Φυλάσσετε σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από το άμεσο φως.

*Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές χρώματος ή αρώματος λόγω των φυσικών συστατικών του προϊόντος, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει την ποιότητά του.

Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express