PROTECTIVE BODY MILK SPRAY SPF50 View larger

PROTECTIVE BODY MILK SPRAY SPF50

ARVAL- Προστατευτικό γαλάκτωμα σώματος 

35,00€

11550AR

 0gm

less plus

200ml

Περιγραφή

Το αντηλιακό γαλάκτωμα με καθαρή σύνθεση, χάρη στα αντηλιακά φίλτρα τελευταίας γενιάς και επιλεγμένα ενεργά συστατικά, προσφέρει τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην προστασία ευρέος φάσματος από την ακτινοβολία UVA - UVB - IR, την ασφάλεια του δέρματος και τον σεβασμό για το περιβάλλον. Η ανάλαφρη και βελούδινη υφή του, εμπλουτισμένη με γλυκό Αμυγδαλέλαιο, προσφέρει εξαιρετικά μαλακτική και θρεπτική δράση, απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό, για  ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί. Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, είναι σχεδιασμένο για αποτέλεσμα κατά της άμμου. Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητο δέρμα.

Δραστικά συστατικά

Έλαιο Γλυκού Αμυγδάλου: γνωστό για τις ισχυρές μαλακτικές, θρεπτικές και ελαστικές του ιδιότητες, είναι κατάλληλο για να προσφέρει άνεση στο δέρμα που έχει ευαισθητοποιηθεί από εξωτερικές επιθέσεις.

Ενυδατική ζάχαρη από βιοζύμωση: 100% φυσικό παράγωγο κατάλληλο ακόμα και για ευαίσθητο και ευερέθιστο δέρμα. Χρησιμοποιείται κατά την έκθεση στον ήλιο, βοηθά στην προστασία του δέρματος από την επιθετικότητα του ήλιου και του αλμυρού νερού, διατηρώντας την ομορφιά, τη φρεσκάδα και την ενυδάτωση του δέρματος.

Βιταμίνη Ε: βοηθά ενεργά στην προστασία του δέρματος από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από τις ακτίνες IR.

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε γενναιόδωρα το προϊόν αντηλιακής προστασίας πριν από την έκθεση. Απλώστε ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

Μην μένετε στον ήλιο για πολλή ώρα, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε αντηλιακό προϊόν. Κρατήστε τα βρέφη και τα μικρά παιδιά μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express