CLEANSING BALM

CROCUS COLLECTOR - Καθαριστικό balm αντιγήρανσης

67,00€

TWTCB

 0gm

less plus

200ml

Δράση

Ένας ήπιος τρόπος για να ξεκινήσετε το τελετουργικό περιποίησης της επιδερμίδας σας. Πλούσιο σε φυσικά μαλακτικά, οργανικούς και φυσικούς φυτικούς παράγοντες και βοτανικά εκχυλίσματα, αυτό το εξαιρετικά απαλό καθαριστικό έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει αποτελεσματικά και να αποσυμφορεί το δέρμα, ενώ ηρεμεί και βοηθά στην ανακούφιση των σημαδιών του περιβαλλοντικού στρες. Το μακιγιάζ, οι επιφανειακές ακαθαρσίες και οι ρύποι αφαιρούνται απαλά από το πρόσωπο και τα μάτια, χωρίς να χάνεται η υγρασία του δέρματος. Βοηθά στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας υγρασίας του δέρματος. Αφήνει την επιδερμίδα απαλή, μεταξένια και άνετη.

Φυσική Προέλευση: 93,60%
Πιστοποιημένα βιολογικά φυσικά έλαια*: 100%
Κατάλληλο για Vegans
Χωρίς GMO, πυρίτιο, parabens, μέταλλα, χρωστικές ουσίες
Cruelty Free, Μη Δοκιμασμένο σε Ζώα

* Πιστοποιήσεις Οργανικών Συστατικών

Δραστικά συστατικά

Πιστοποιημένα Οργανικά έλαια: ελιάς, αμυγδάλου, jojoba, αβοκάντο, ηλίανθος

Οργανικά Συστατικά: χαμομήλι, καλέντουλα, hamamelis, Ginkgo Biloba, Aloe Vera

Πανθενόλη | Προβιταμίνη Β5

Τρόπος Χρήσης

Σχεδιασμένο για χρήση με ή χωρίς νερό, πρωί και βράδυ. Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό με τις άκρες των δακτύλων. Κάντε απαλό μασάζ για να απομακρύνετε τους ρύπους, είτε με τα δάχτυλά σας είτε με ένα φυσικό σφουγγάρι. Για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ των ματιών, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες με ένα φυσικό σφουγγάρι ή το εργαλείο που προτιμάτε. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και προαιρετικά με ένα φυσικό σφουγγάρι για εκπληκτικό αποτέλεσμα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πραγματοποιήστε αγορές με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
Παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
visavisa masteromastero mastercardmastercard masterpassmasterpass mastercardmastercard safekeysafekey dinersdiners American ExpressAmerican Express